- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
chesterboy #85 üzenetére
Lollipopphoz való 32 bites arm. Sdk22 ha jól emlékszem.
-
Headless
őstag
válasz
chesterboy #81 üzenetére
Hát jönnek frissítések még, de inkább ajánlom a korábban írt geaarlabs fw-t. Teljesen AOSP, és közeljövőben lehet hogy lesz MM is ugyanis forumot olvasgatva a driverek megfelelőek MM-hez és csak össze kell rakni. persze most is teljesen jó már az LP is. kijelzőidő a gyári újabb rendszerekre is ráver még 1-2 órát. 12-13 órákat lehet kihozni belőle (kijelzőidő, 1 nap alatt). 10-11 óra van 2 napos használattal. Szóval akku terén teljesen elvárható és egyéb szempontból is.
-
Headless
őstag
Kijelzőidőd mennyi, link lehet nem sikerült, vagy csak telóról nem látom?. Mindegy megkeresem végülis, lehet kipróbálom. Bár a későbbi gyáriakkal sincsenek feles alkalmazások, lagot/stabilitási problémát sem vettem észre egyedül a kamera az ami nem százas. Bár nem hiszem hogy sokat javítana. Majd mwgnézem a legújabb gyárit is.
-
Headless
őstag
Nálam jelenleg 05.30-ai frissítés van fent de van egy 6.20-ai, majd ha hazaérek felrakom de lesz még frissítés. Akkuidő már fényévekkel jobb. Egy napos használattal kijön néha 10:30 körül 2-3 napos használattal olyan 6-8 óra. Wifi+ automata fényerő kültéren.
Kamera, ezzel kapcsolatban supportnak a 5.30 -ai frissítés után írtam, lehet hogy lesz ebben is javulás. De azért ez a rész nwm tökéletes, bár nem is vagyok egy fotós.
Kopást nem tapasztaltam, mondjuk javarészt zsebben van.
-
Headless
őstag
-
Headless
őstag
Mégse a beauty leszedhető, meg a share, sőt a care is. Nah most lett vége, így elfogadható lenne, ha ez módosítások nélkül meglenne, majd módosításokkal 11-12 óra lenne meg, de azért így már nem vészes, 30 perc gps, 4G is volt benne, 4 óra 1080p h265 film kodival wifi végig ment. Persze majd az igazi teszt az lesz hogy a hétköznapokban hogy teljesít, most egybe nyúztam.
Persze éjjel az automata kikapcsolás megvolt. De így ez most több mint a thl5000 legjobbja volt. -
Headless
őstag
válasz
ghiottone #22 üzenetére
OTA elvileg erre van a leagoo care, de foggalmam sincs nem próbáltam TWRP volt az első dolog amit felraktam, needromon 4 software update van.
Amúgy annyit hozzátennék még, hogy melegedik, nagyon is. Bár lehet, csak a fém hátlap jobb hővezetése miatt érződik, de sima böngészéskor, langyosodik. Töltésnél meg kellemetlen megfogni. Szerintem Bár még csak a gyári "gyors" töltőjével próbáltam sima 2 A-essel még nem. Én inkább Valami custom ROM-ot várnék, mint marshmallowot.. Ahhoz nincs időm, hogy csináljak egyet, viszont nem akarom tényleg a sok bloatware-t. mert még vannak olyan alkalmazások, amik szerintem nem létszükségesek, de ha most törlöm, akkor nem megy pl a kamera, ilyen a battery saver vagy mi. meg sok egyéb f*szság. leagoo beauty, meg pár még...
XDA-n sajnos nincs mozgás efelé, de még nagyon új. De sajnos meglehet, hogy nem lesz rá se custom, se MM.
-
Headless
őstag
Hát az akku merülés nekem így elsőre úgy tűnik szoftveres problémák miatt merül nagyon gyorsan...
Amint megjött, elkezdtem belakni, TWRP,root, xposed, program telepítések, stb vége ~6 óra kijelzőidő.
Egy THL 5000-et váltott, ott legrosszabb esetben is 8 óra felett volt a kijelzőidő. Aztán elkezdtem turkálni felraktam WakeLockDetector-t és eléggé csúnyán látszott, hogy a CPU ~10%-ban van deep sleep-ben. De ez abból is érezhető volt, hogy kikapcsolt kijelző mellett is érezni lehetett, hogy langyos a telefon hátulja, már akkor sem tetszett...
Elkezdtem vadászni a felesleges dolgokat, titanium backup+ egyéb eltávolító program, azt neki álltam törölgetni/fagyasztani, párszor sikerült rendszer alkalmazást törölni, szóval volt pár reflash, szerencsére needromon fent van a legfrissebb gyári rom, csak system particiót flasheltem.
Még THL5000-nél volt egy jó kis init.d csomagom, azt feldobtam ide is + cpu governor=powersave, ioscheduler=noop. És most úgy tűnik, már képes elaludni, nagyjából 70-80%-ban deep sleep. Bár THL 5000-nél ez 90% volt inkább.
Ezekkel a módosításokkal már úgy tűnik többet tud, mint a régi. 41% és 6 és fél óra kijelzőidőnél járok, ez még csak az első teszt a módosítások után.
Alapvető dolgok, amik régin is megvoltak,
-GPS energiatakarékos, csak ha valami használja, akkor kapcsol át "Csak készülékre".
-WIFI bekapcsolva állandóan.
-ADAT bekapcsolva állandóan. 2G viszont ha nincs elérhető háló, de ha kell valamire, akkor 4G-re vált.
-Kijelző automata fényerő.
-újlenyomat olvasó bekapcsolva, de csak lockscreenre.Amúgy rengeteg bloatware van előre telepítve. Engem rohadtul nem érdekel egyetlen leagoo alkalmazás sem. Alkalmazásváltónak is jobban örültem volna egy aosp megoldásnak. Nem tudom, hogy 5.1.1 hiba, de ha kilövök egy alkalmazást vannak szervízfolyamatok, amik tovább futnak. ugyanazok a programok kitkat-en leálltak rögtön... Tehát nem ilyen viber, facebook, stb-re gondolok. Meg ez a Launcher módosítás is olyan amilyen, ment fel rögtön apex.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest