- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
meantisz
csendes tag
Sziasztok!
Én nemrég küldtem vissza KÍNÁBA!!! a telefont garanciális szervízelésre. Még kb. most ért oda, majd mesélek mit szólnak ahhoz, hogy nem töltődik.
-
csáki1959
csendes tag
Nekem is így halt be a telóm ahogy fentebb leírták. Elküldtem Veszprémbe a leagoo szervizbe, de visszaküldték, hogy nem tudják javítani. Ötlet valakinek?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
chesterboy #103 üzenetére
11.12-őn vagyunk. Sajnos a hiba itt is megvan. A szervizes srác szerint a töltő elektronika. Ami csak alaplappal cserélhető.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Allenbradley #100 üzenetére
A mobilamb-nál.
-
Allenbradley
újonc
válasz
chesterboy #81 üzenetére
Üdv, nekem most 11.12 i Leagoo OS van fenn.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
WOT-H-A-C #98 üzenetére
Sziasztok!
Kijavítanám magam. Nem panel csere volt, hanem újra forrasztották az USB csatit. Ma mentem a telefonért megint át forrasztották, a hiba megmaradt. Ami érdekes , hogy kikapcsolt állapotban vesz fel áramot, bekapcsolva semmi. Illetve a géphet sem lehet csatlakozni. A szervízes azt mondta, hogy valószínüleg, csak alaplap csere oldaná meg.
Ami még eszembe jutott, hogy az utolsó frissítés előtt nem emlékszem , hogy lett volna ez a hiba
Nálatok hogy volt ez? Gondolkodtam egy custom ROM -on, de mivel USB -n nem tudok kapcsolódni így felejtős. SPflashtoolsal nem kommunikált.patt helyzet..
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Látom vannak páran akiknek megnyekkent a shark 1. Az asszony telójával is ugyan ez van. Először a töltést akarta nehezen venni. Majd alig és végül semmi. A microusb elég "lötyögös" volt, így arra gyanakodtam. Azóta a panelt kicseréltük. De nem ez volt a gond. Ugyanúgy nehezen vette a töltést. Most teljesen halott. Valószínü inkább az akkuval lesz a gond. Futok ezzel is egy kört.
-
vt602
tag
Megpróbálnám újból, win10 alatt nem tudom olvasni a belső particiót (képek) de win7 alatt látja ! Van program win10 alá, vagy megoldás? köszi
-
Allenbradley
újonc
Üdv, nekem volt már fenn, de nem nyerte el a tetszésemet, pl a HOTKNOT funkció kikerült belőle.
egy-két hétig volt fenn A Gearlabs-os AOSP, de jobban tetszik a gyári OS, úgyhogy tegnap visszaraktam. -
csáki1959
csendes tag
Sziasztok nem tudom bekapcsolni A shark 1 -et teljesen
sötét https://www.youtube.com/watch?v=IepoMBYIQN4 -
nacska
csendes tag
Hello,
Shark 1 telefonom teljesen meghalt, be sem lehet kapcsolni, töltésre sem reagál. Ha tovább nyomom a power gombot hosszabb ideig sem reagál semmit. Az aksija halhatott be, vagy kinek milyen tippje van?
Linkelek róla videót [link]
-
vt602
tag
Helló mindenki ! Én is beszálltam egy Shark 1-be, de nem tudom az usb hátteret meglelni. Ha az Mtp-t, vagy az Usb-tároló-t állítom be, nem találom a particiót. Nem tudom lementeni fényképet, hangfájlokat, stb... . Ezt írja ki csatlakozáskor "Érvénytelen könyvtárnév" Valami tipp? Köszi
-
chesterboy
tag
6os droidod próbálta már valaki?
-
Headless
őstag
válasz
chesterboy #85 üzenetére
Lollipopphoz való 32 bites arm. Sdk22 ha jól emlékszem.
-
chesterboy
tag
Xposed-ből melyik a jó hozzá?
-
chesterboy
tag
Na, megrendeltem, arany szinben. Remélem tetszeni fog, kicsit tartok tőle, de a feketét már unom, a szürke meg nem tetszik
-
Headless
őstag
válasz
chesterboy #81 üzenetére
Hát jönnek frissítések még, de inkább ajánlom a korábban írt geaarlabs fw-t. Teljesen AOSP, és közeljövőben lehet hogy lesz MM is ugyanis forumot olvasgatva a driverek megfelelőek MM-hez és csak össze kell rakni. persze most is teljesen jó már az LP is. kijelzőidő a gyári újabb rendszerekre is ráver még 1-2 órát. 12-13 órákat lehet kihozni belőle (kijelzőidő, 1 nap alatt). 10-11 óra van 2 napos használattal. Szóval akku terén teljesen elvárható és egyéb szempontból is.
-
chesterboy
tag
Sziasztok.
Van vmi változás, javulás? Frissitések jönnek még? -
Buszos
aktív tag
Engem zavart a gyári romban, hogy telefonálás végén az értesítési sáv le volt húzva, és előbb fel kellett tolnom, majd ismét lehúznom, hogy megszakítsam a hívást.
Nem adtam még linket, mert telefonról voltam, de most: [link]És ez is kell hozzá TWRP-ből flashelve rögtön a rom után: [link]
Ezen kívül itt érdemes még nézelődni: [link]
-
Headless
őstag
Kijelzőidőd mennyi, link lehet nem sikerült, vagy csak telóról nem látom?. Mindegy megkeresem végülis, lehet kipróbálom. Bár a későbbi gyáriakkal sincsenek feles alkalmazások, lagot/stabilitási problémát sem vettem észre egyedül a kamera az ami nem százas. Bár nem hiszem hogy sokat javítana. Majd mwgnézem a legújabb gyárit is.
-
Buszos
aktív tag
Azért én elbeszélgetek itt magammal. Találtam az XDA-n egy AOSP romot, ma SP-vel TWRP és Root megvolt, majd TWRP-ből az AOSP rom is felment. Zökkenőmentes a dolog, most jön a tesztidőszak. Sajnos nincs a készülékhez custom rom, ezen kívül egy G-Rom van a 4pda.ru-n, de annak inkább nem futnék neki. A sok kínai szaroá eltűnt, a play store viszont igényel egy frissítést, mert alapból hibákkal elszáll.
Én Nova launcher-párti vagyok, így a megjelenés szinte mindegy is, a stabilitás izgalmasabb, mert a stock leagoo rom elég gyatra. -
dlaj
őstag
Root megoldható az éhes nagy cápára?
-
Buszos
aktív tag
Ma vettem Lacika0305 fórumtársunktól, és nagyon meg vagyok elégedve. Sok kínai telefont kipróbáltam már, de ha valakit a 6"-os méret nem ijeszt el, ez egy nagyon jó ár/érték arányú telefon!
-
Headless
őstag
Nálam jelenleg 05.30-ai frissítés van fent de van egy 6.20-ai, majd ha hazaérek felrakom de lesz még frissítés. Akkuidő már fényévekkel jobb. Egy napos használattal kijön néha 10:30 körül 2-3 napos használattal olyan 6-8 óra. Wifi+ automata fényerő kültéren.
Kamera, ezzel kapcsolatban supportnak a 5.30 -ai frissítés után írtam, lehet hogy lesz ebben is javulás. De azért ez a rész nwm tökéletes, bár nem is vagyok egy fotós.
Kopást nem tapasztaltam, mondjuk javarészt zsebben van.
-
dlaj
őstag
Hát enyhén szólva sem pörög a topik. A legutóbbi beírás is pár nap híján 2 hónapos.
A telefon használóitól kérdezném:
1. Jöttek-e frissítések, javult-e az üzemidő? Rendesen meghajtva a telefont kijön-e 5-6 SoT?
2. Kopik-e a telefon oldaláról a fekete felület?
3. Milyen fényképet lehet vele készíteni? Jó lenne látni saját képeket felhasználóktól! -
dlaj
őstag
válasz
#71562240 #57 üzenetére
Így van. A vastagsága és a súlya alapján én is bizakodó voltam.
A Cubot H1 is enyhén molett, és a 192 gramm is alátámasztotta is a nagy aksit (ami 82 gramm).A Shark-nál a nagy méret és vastagság, és különösen a 244 gramm bizakodásra adhatna okot (csak nem tömték ki ólommal?
) . Viszont nem tudom elképzelni, hogy valami így egye az áramot, rossz optimalizáltság ide vagy oda. Ekkora aksitól ez az üzemidő vicces. Az Ulefone Power is hozza a kötelező 14-15 óra SOT-t (a 6050-es aksival) ha úgy használják.
Itt valamit nagyon bűzlik!
-
törölt tag
Bármi lehetséges, de a készülék alakján is látszik, hogy az "átlagosnál" jóval vastagabb akku van benne - az meg akkor már miért ne lehetne tényleg 6300mAh kapacitású. Szerintem inkább a rossz optimalizálás, illetve a mélyalvást nem engedő bloatware-ek miatt lehet ennyire rossz az üzemidő - lásd a kolléga tapasztalatát, hogy elvileg alvó állapotban mennyire zabálja az akkut, és hogy bizonyos működések rendszabályozásával sikerült az elvárhatóhoz közelítő üzemidőt kihoznia. Amúgy én azt sejtem, hogy kb. 5500-5700mAh lehet az akku átlagos kapacitása, aminek egyik példányából egyszer a "Leagoo laborban" kihoztak mondjuk 6280mAh-t optimalizált körülmények között, és akkor felcímkézték ilyenre.
A UMI eMAX-emben levő akkut 3850mAh-nak titulálja a UMI. Az az akku (és a telefon is) az Alcateltől ered, az Alcatel pedig minimum 3400, átlag 3500mAh-nak címkézi ezeket az akkukat, ami reális is. Ilyen módszert képzelek jelen esetben a Leagoo-ról is - már bizonyították korábban, hogy ők is hajlamosak kcsit "eufemizálni" az akkuteljesítményt (is), a hasonszőrű kínai gyártókhoz hasonlóan. Tehát én azt tippelem, hogy valósan kb. 5600mAh lehet az az akku átlagosan. A rossz optimalizálás, és legfőképpen az "alvó" állapotban is futó bloatware-ek pedig lerontják az üzemidőt, amint azt a kolléga ki is mutatta.(Szerencsére én is más telefon mellett döntöttem.
)
-
judas13
veterán
Nem rossz!
-
dlaj
őstag
válasz
#71562240 #49 üzenetére
Így-vagy úgy, ebben nem 6300-as aksi van az biztos. A Cubot H1-es az 5200 mAh akuval több magyar tulajdonosnál tudott 14-15 óra SOT-t.
De érdekesnek tartom azt is, hogy egy bizonyos Ora nevű alapos tesztelő a Cubot H1 tesztjében még meg tudta mérni az akut műszerrel, de mikorra megkapta a Leagoo Shark 1-et tesztelésre elveszett a kis mérőműszere.
Szerintem csak annyi történt, hogy nem akarta beégetni a Leagoo-t egy siralmas akkukapacitás méréssel, ha már voltak olyan jó fejek, hogy adtak még neki egy példányt tesztelésre még február elején.
Ha jól megnézed (nézitek) ugyanazokat a méréseket, teszteket végezte mindkét telefonon, leszámítva a műszeres aku mérést.Továbbá, nekem meg mindegy is mekkora benne az aku, mert szerencsére egy másik telefon mellett döntöttem.
-
törölt tag
válasz
scyllarus #50 üzenetére
"Nem írják, hogy annyi lenne. Éppen akkor ott tartott a töltés, amikor fényképezték a műszer kijelzőjét."
Ez se tud igaz lenni, valami mást jelent az a szám. Lásd például az Elephone P9000-ben levő 3000mAh-s akku töltése bizonyosan nem járhatott 14750mAh-nál a fényképezés pillanatában.
Több telefonnál is jóval magasabb szám szerepel a műszeren, mint az akku kapacitása. Más telefonoknál pedig jóval alacsonyabb. Valami teljesen másról szól az a szám.
-
scyllarus
veterán
Nem írják, hogy annyi lenne. Éppen akkor ott tartott a töltés, amikor fényképezték a műszer kijelzőjét. Lehet, hogy nem 0-ról indultak pl. (sőt valószínű)
Érdekes ez a teszt, elég alaposnak tűnik, és itt megint dicsérik a kijelzőt. (Bár 100%-os fényerőn az 1,16 fekete kicsit durva)
Most akkor mi a helyzet ezzel a telóval? -
törölt tag
Az a mérés nem akkukapacitásmérés. A tesztben végig abban az értelemben írnak, hogy 6300mAh-s akksi van benne.
Aminthogy az Elephone P9000-nek se lehet 14750mAh a 3000mAh helyett , a Xiaomi Mi 5-nek se lehet 1290mAh a 3000mAh helyett, a UMI Tochnak se lehet 7627mAh a 4000mAh helyett, a THL T7-nek se lehet 10035mAh a 4800mAh helyett, Az Oukitel K4000 Pro-nak se lehet 0273mAh a 4600mAh helyett az akkukapacitása. A mérőműszeren levő szám valami másról szól, nem a telefon akkujának kapacitásáról.
-
törölt tag
"...egy torz hangképű (bénán pumpált basszusok, elnyomott közepek), részletszegény massza volt minden esetben, nem véletlen, hogy a gyártó sem büszkélkedik különösebben a DAC-kal vagy a jelfeldolgozó egységgel."
Pedig az erősítőegységgel nagyon büszkélkednek, kifejezetten hivatkoznak az Awinic-re a Huaweitől. Ezért is igazán örülök a tesztnek, hogy kiderült, hogy a hangminőség nem igazán bizonyítja a marketing erről szóló állításait. Így még a jó ár per szolgáltatás aánya ellenére sem érdekes számomra mint lehetséges jelölt.
-
Headless
őstag
-
Headless
őstag
Mégse a beauty leszedhető, meg a share, sőt a care is. Nah most lett vége, így elfogadható lenne, ha ez módosítások nélkül meglenne, majd módosításokkal 11-12 óra lenne meg, de azért így már nem vészes, 30 perc gps, 4G is volt benne, 4 óra 1080p h265 film kodival wifi végig ment. Persze majd az igazi teszt az lesz hogy a hétköznapokban hogy teljesít, most egybe nyúztam.
Persze éjjel az automata kikapcsolás megvolt. De így ez most több mint a thl5000 legjobbja volt. -
dementor
senior tag
Eme gépezet nagyon jó bizonyíték arra, hogy egy gyártó hiába vásárolgat össze megfelelő komponenseket, ha a hozzáértés nyomai sem fedezhetők fel a tervezés során. A cikket mindenesetre köszönjük.
-
-
ablack
senior tag
Nekem is ilyen telefonom van kb. 1 hete. Mikor megkaptam felraktam rá a frissítést és utána nagyon gyorsan merült készenlétben. Azóta csináltam egy gyári visszaállítást és úgy tűnik sokkal jobb az üzemidő, pedig ugyan azokat az alkalmazásokat raktam vissza mint előtte volt.
A telefonon ezt az üzemidőt főleg mobilnetezéssel értem el, bár csak egy SIM-et használva.
Szerintem ez az üzemidő reális is. A Xiaomi Mi Note Pro-m kisebb kijelzővel, fele ekkora akkuval 3-3,5 óra kijelzőidő körül tudott ugyanilyen használattal.
Mondjuk azért ettől akkutól én is többet vártam. -
scyllarus
veterán
Vagy a tesztelők szubjektivitása, vagy a gyártó minőségellenőrzése szór nagyon (utóbbira tippelnék), más sincs összhangban:
a Full HD kijelző kontrasztaránya elég gyenge - The Display is freaking amazing. I honestly did not expect a 1080p display to be that good.
Kihangosítva sem túl erős a produkció, a mélyek gyengesége már megszokott jelenség, ugyanakkor a hangerő is jó eséllyel hiányozni fog belőle a felhasználóknak. - The speaker is also fairly good, while it may not be a selling point for Leagoo, it can definitely get the job done.
Az akkut leírtad.
A kamerában lés az ujjlenyomatolvasóban teljes az összhang. Nézegettem korábban ezt a telót, de így már nem merném megvenni. -
b0bcat
addikt
Valami nem kerek itt. Más tesztben nem ilyen gyászos az akkuidő:
"But we are happy to report, that battery life is quite stellar here on the Shark 1. We were typically able to get through two full days of normal usage, and around 5-6 hours of screen on time. Now this included the display being on Adaptive Brightness as well as playing plenty of Riptide GP 2.
Leagoo does have a “Standby Intelligent Power Saving” mode which can be disabled if you wish to do so. But it does provide some pretty amazing standby battery life. Overnight (around 8-9 hours) we lost about 1% of battery from standby. That’s actually quite good. [...]
With such a large battery, you’d expect it to take a long time to charge, right? Wrong. It takes about 3 hours to go from around 10% to 100%. And that’s due to Leagoo’s own version of Quick Charge. It can do 3A, which is the same current that Quick Charge 3.0 uses. [...]
Now we did run the PC Mark benchmark for battery life on the Shark 1, and it did quite well. Giving us Work battery life results of 8 hours and 22 minutes. That’s about 32 minutes better than the HTC 10, and about twice as good as the Bluboo X9."
-
Goxi
tag
0, 92 a fekete? WTF ez már zseblámpának jó
-
csongi
veterán
válasz
gixxer-tomee #7 üzenetére
Kerdezd meg toluk.
En nem tudom
-
helixP
nagyúr
Húhúhú... az a fotóminőség tejóég. Konkrétan a kicsit távolabbi fák lombjai mintha foltok, felhők lennének, annyira mos.
-
GIJoe
addikt
Nem is tudom, Inkább Cubot H1-H2...
-
-
Headless
őstag
válasz
ghiottone #22 üzenetére
OTA elvileg erre van a leagoo care, de foggalmam sincs nem próbáltam TWRP volt az első dolog amit felraktam, needromon 4 software update van.
Amúgy annyit hozzátennék még, hogy melegedik, nagyon is. Bár lehet, csak a fém hátlap jobb hővezetése miatt érződik, de sima böngészéskor, langyosodik. Töltésnél meg kellemetlen megfogni. Szerintem Bár még csak a gyári "gyors" töltőjével próbáltam sima 2 A-essel még nem. Én inkább Valami custom ROM-ot várnék, mint marshmallowot.. Ahhoz nincs időm, hogy csináljak egyet, viszont nem akarom tényleg a sok bloatware-t. mert még vannak olyan alkalmazások, amik szerintem nem létszükségesek, de ha most törlöm, akkor nem megy pl a kamera, ilyen a battery saver vagy mi. meg sok egyéb f*szság. leagoo beauty, meg pár még...
XDA-n sajnos nincs mozgás efelé, de még nagyon új. De sajnos meglehet, hogy nem lesz rá se custom, se MM.
-
joey04
titán
6300 mAh mellé 4.5 órás kijelzőidő
-
Csapoati
nagyúr
A Meizu m2 note ilyen áron fele ekkora méretben tudott ugyanennyi üzemidőt, kicsivel magasabb teljesítmény és jobb kijelző mellett. Az egyedüli pozitívuma ennek a telefonnak a nagyon nagy kijelző (meg esetleg a korrekt ár), viszont baromi nagy baki egy ekkora akksival a 4,5 óra kijelzőidő. A mókolást meg hagyjuk, az nem igazán mondható mindennaposnak.
-
-
ghiottone
nagyúr
Ez máris jobban hangzik, de akkor is egy nagy át{äđđßđ a gyártó kommunikációja az üzemidő tekintetében + elszomorító, hogy csak hozzáértés és némi gyomlálás után kezd alakulni a telefon. OTA frissítésről lehet tudni? Vagy kiadták 1 rendszerverzióval és nuku javítás(, urambocsá lehetséges főverzió update).
-
Headless
őstag
Hát az akku merülés nekem így elsőre úgy tűnik szoftveres problémák miatt merül nagyon gyorsan...
Amint megjött, elkezdtem belakni, TWRP,root, xposed, program telepítések, stb vége ~6 óra kijelzőidő.
Egy THL 5000-et váltott, ott legrosszabb esetben is 8 óra felett volt a kijelzőidő. Aztán elkezdtem turkálni felraktam WakeLockDetector-t és eléggé csúnyán látszott, hogy a CPU ~10%-ban van deep sleep-ben. De ez abból is érezhető volt, hogy kikapcsolt kijelző mellett is érezni lehetett, hogy langyos a telefon hátulja, már akkor sem tetszett...
Elkezdtem vadászni a felesleges dolgokat, titanium backup+ egyéb eltávolító program, azt neki álltam törölgetni/fagyasztani, párszor sikerült rendszer alkalmazást törölni, szóval volt pár reflash, szerencsére needromon fent van a legfrissebb gyári rom, csak system particiót flasheltem.
Még THL5000-nél volt egy jó kis init.d csomagom, azt feldobtam ide is + cpu governor=powersave, ioscheduler=noop. És most úgy tűnik, már képes elaludni, nagyjából 70-80%-ban deep sleep. Bár THL 5000-nél ez 90% volt inkább.
Ezekkel a módosításokkal már úgy tűnik többet tud, mint a régi. 41% és 6 és fél óra kijelzőidőnél járok, ez még csak az első teszt a módosítások után.
Alapvető dolgok, amik régin is megvoltak,
-GPS energiatakarékos, csak ha valami használja, akkor kapcsol át "Csak készülékre".
-WIFI bekapcsolva állandóan.
-ADAT bekapcsolva állandóan. 2G viszont ha nincs elérhető háló, de ha kell valamire, akkor 4G-re vált.
-Kijelző automata fényerő.
-újlenyomat olvasó bekapcsolva, de csak lockscreenre.Amúgy rengeteg bloatware van előre telepítve. Engem rohadtul nem érdekel egyetlen leagoo alkalmazás sem. Alkalmazásváltónak is jobban örültem volna egy aosp megoldásnak. Nem tudom, hogy 5.1.1 hiba, de ha kilövök egy alkalmazást vannak szervízfolyamatok, amik tovább futnak. ugyanazok a programok kitkat-en leálltak rögtön... Tehát nem ilyen viber, facebook, stb-re gondolok. Meg ez a Launcher módosítás is olyan amilyen, ment fel rögtön apex.
-
Massmurderer
őstag
"Hardveres téren nem bajnok a Leagoo újdonsága, a MediaTek MT6753T lapkája dolgozik benne 28 nanométeres csíkszélességű, 1,3 GHz-en ketyegő Cortex-A53 processzorral" speckot meg kellet néznem hogy 4 vagy 8 magos e mert nincs leirva.
-
Vicces...
Nézem a témákat. Hol egy Huawei, hogy egy Lenovo, az állapot sáv a P1m-esé...
Kicsit eroltessek mar meg magukat...
Az akkumulátor meg akkor kb a felet tudja...
Ez így trágya....
Ennek legalább 7-8 órát kéne hoznia...
Ez a Leagoo egyelore nulla.... Ezért pénzt nem adnek
-
meantisz
csendes tag
Nah, itt az én kis saját pro/kontra listám:
Pro:
- Ha már érzékel az ujjlenyomat olvasó, akkor nagyon gyors
- Az értesítési sáv lehúzása és eltüntetése kiválóan működik a képernyő feletti legyezéssel
- A Smart Gesture kiválóan működik, mivel nem gyári Launcher-t használok, így abban nem tudtam kipróbálni a lapozástKontra:
- Automatikus fényerőszabályzó lassan reagál feloldás után
- Értesítési sávból indítható zseblámpa ki-be kapcsolgat (frissítés elvileg megoldotta)
- Ujjlenyomat érzékelő nem mindig old fel elsőre (ha többször készítek ujjlenyomatot ugyanarról az ujjról, akkor már hibátlan)
- Magyar nyelvi fordítás kb. 60%, sok helyen nem magyar a rendszer
- Smart Window View: Gyári kivágott toknál becsukva csak analóg óra van számok nélkül, és nem mindig egyértelmű, hogy mennyi az idő, digitális óra beállítási lehetőség nincs.
- Game mód nekem nem működött, nem rejtette el a menü gombokat, csak ha saját magam kézzel csináltam a játék indítása előtt
- Érzésem szerint az akkumulátor teljesítménye nem valós, 1 nap alatt simán lemeríthető, pedig nem is játszottam rajta (2 sim-kártya használat esetén)
- A töltési idő érzésre jóval hoszabb a gyárilag megadottaknál (Note 4-el összehasonlítva ég és föld a Note 4 javára) -
Fejvadi
nagyúr
válasz
chakram6706 #3 üzenetére
Vagy a nemsokára érkező Xiaomi-t, ami 6,4".
-
ghiottone
nagyúr
Szerintem nagyon nincs optimalizálva a rendszer és sokat fogyaszt a kijelző. Jó lett volna látni az aksinál, hogy milyen a fogyasztási arány. MT6735p - a gyengébb verziója ennek a chipnek - van a Lenovo Vibe p1m-be 4000-es aksival és nem ritka, hogy 6-7 órás kijelzőidőt produkál 10-11 napra 1 óra telefonálás mellett kikapcsolt adattal (a családtag egy lightos felhasználó). Bár a Lenovo tesztnél is alacsony kijelzőidő jött ki a mobilarenásoknak.
-
Richie86
senior tag
Akinek az extra nagy kijelző a lényeg, és nincs sok pénze, annak ez alternatíva.
-
meantisz
csendes tag
Sziasztok!
A tesztben szereplő telefon az enyém, kérdezzetek nyugodtan, bár még a szerkesztőségben van, nem kaptam vissza, de amire tudok válaszolok szívesen...
-
janeszgol
félisten
válasz
Nem hazudták rá, hanem vacak minőségű az akksi. Ez az az eset, amikor a 10.000 mah-s külső akksival egyszer lehet feltölteni egy telefont (2k mah körülit), aztán csutkára merül. (Egy 5k mah körüli Sonyval meg lazán kétszer.)
-
atike
nagyúr
Csúnya, nagy akksi (papíron?
) kis üzemidővel, na de van benne 3 giga... Hurrá. De legalább csúnya. Olcsóbban sem kellene.
-
gerii
addikt
válasz
Ekkora tömeggel nem hiszem hogy hazudták, inkább a szoftver lesz a gagyi. Volt egy Wayteq 79qci tabletem, az is papíron fasza gép volt, de olyan gány szoft volt alatta, hogy 2-3 órát bírt.
-
gerii
addikt
válasz
tothmaxy182 #2 üzenetére
Ennyi, ez a 4-5 óra nagyon karcsú ehhez az akkuhoz.
-
Wesder
titán
A Elit 5-öm 4000mah-val csinàl 8-10h-t. Igaz az MT6735P-nek sokat köszönhet az üzemidő. 2 eset lehetséges. A.) Tényleg éhes a SoC B.) Kamu az akku adat.
B-re tippelek, mert szoktak sumàkolni. Egyik posztban megigérik az MM-et, két nap múlva meg azt àllítjàk nem is lesz.
-
csongi
veterán
Az a 640-et a jelenlegi MS hozzá állása alapján szerintem kár alternatívaként felhozni. A két szoftver nem egy ligában játszik mobil fronton.
Ennyi pénzért egy 6 colos készülékért nem vészes. És ennyi pénzért azt tudja amit tudnia kell.
Ez olcsó Phablet. Inkább a tartósság lehet kérdéses. Ha hamar elpusztul akkor már nem éri meg ennyiért sem. -
chakram6706
csendes tag
Ha már 6col akkor inkább gyűjtök még és veszek egy mate 7-t
-
tothmaxy182
őstag
240 gramm? Nem semmi. De ehhez képest a 4-5 órás kijelzőidő viccesen kevés...
-
janeszgol
félisten
Egyik felsorolt készülék sem lehet még kompromisszummal sem alternatívája ennek.
Ez a telefon ennyiért nem rossz. A kamerával sincs gond, ha a kijelzőre szorítkozunk. (Ha TV-re kell képet lőni, akkor meg fényképezőgép.) És hát 6 colon még a nagyinak is elég kényelmes fotókat nézegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest