Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
na még egyszer nekifutok hátha.
Akkor tekintsd úgy őket, mint a haswell delidesek klubja
Értelme van? nincs, a haswell tulajok elenyésző százaléka tartozik bele? Igen.Kell társadalmi felelősséget extrában vállalniuk mint szűk közösség? Fel sem merül benned.
De mégis érezhetik úgy, hogy ők nem egy átlag haswell tulaj? Naná, hiszen tettek érte.
Ettől emberileg többek mint a többi haswell tulaj? Nyilván nem, de ha valamelyik mégis úgy érezné, az egy idióta.
De idióták minden halmazban vannak.A vastag résszel kiemelthez pedig:
- ha ez zavar, szerintem az a túlzott polkorrektséged miatt lehetMáshogy beszélsz különböző társaságokban? Nyilván. Ez pejoratív? Dehogy... egy vallási közösségben (szerencsés esetben) nem fogsz káromkodni, stb. Egy baráti társaságban mást engedsz meg magadnak, mint a céges meetingen. Ez normális.
"Szívesen dolgozunk olyanokkal, akiknek nem kell mindent kétszer elmagyarázni." : mert te talán nem?
Tényleg mi is a probléma ezzel?Egyébként meg az egyházak is elsődlegesen a saját köreiken belül jótékonykodnak. (a biblia tanításainak megfelelően). A kifelé menő szolgálatot sokkal kevesebben végzik mint a belsőt.
No meg egy egyház nem 2000 forintokból tartja fenn magát... és miért is kellene összehasonlíthatónak lennie egy törpe civil szervezetnek a katolikus intézményrendszerrel? -
törölt tag
nem tudom honnan jön ez a zsigeri gyűlölet itt egyesekből.
Apósom, nagynéném (+férje is) mensa tag. Mindegyikük mérnök, sikeresek a maguk szakmájában.Mint minden halmazban, a mensa tagok között is vannak idióták. És nyilván nem feltétele a sikeres szakmai életnek a mensa tagság.
De ez is egy eredmény, amire azért büszke lehet az ember. Hasonlítsd inkább egy maraton lefutásához. Kb azt is csak az emberiség kis százaléka csinálja meg az életében legalább egyszer. Értelme van? Nincs, de attól meg olyan eredmény, amire büszkén lehet gondolni. -
törölt tag
megcsináltattam a feleségemmel. Csodálkozva láttam, hogy mennyi feladatot kap... de tényleg vagy 15+ volt.
Közben figyeltem, legalább 4* hibázott. Voltak benne olyan típusok is, ami nekem nem jött korábban. De az eredmény így is 125+ lett.Meg akartam beszélni vele az egyes típusokat, ezért indítottunk még egy tesztet közösen... kb 6 feladat alatt vége lett. Eredményt nem tudok, mert eldobható email címre nem küldik
Szóval tényleg adaptív. Vagy csak nem hagynak gyakorolni
-
törölt tag
szerintem ez ilyen beetető teszt, hogy elmenjenek a népek megírni a kibővítettet.
Gimiben kivettem könyvtárból a mensa felkészítő könyvét, és közel sem ilyen egyszerű feladatok voltak benne(szerk : különben sem írtam alulról, vagy felülről lógtam ki a mérési tartományból
)
-
törölt tag
+1 a mérési tartományon kívülre esőknek.
1 feladat volt, amire nem jöttem rá, a többire szerintem jól válaszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged