- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
válasz
#42431471 #56 üzenetére
Azt hiszem, hogy itt egy kissé félreérthető a mondatom:
"Ismerek pár menzást, a fele Tajgetosz pozitív. Bármelyiknél jártam, a bejárathoz legközelebbi polcon (hogy már belépéskor tudjuk, itt ám kibaokos ember lakik) a.."
Itt a "Bármelyik" halmazt a Menzások Tajgetosz pozitívabb, roppant mód kérkedő fele alkotja.
-
DonElvis
aktív tag
+1
Ismerek pár menzást, a fele Tajgetosz pozitív. Bármelyiknél jártam, a bejárathoz legközelebbi polcon (hogy már belépéskor tudjuk, itt ám kibaokos ember lakik) a legjobban látható helyen csodálatos lexikon sorozatok és minimum 15 nyelvi szótár sorakozott szépen rendben katonásan. Az oklevél nyilván tök véletlenűl bekeretezve az ól központi helyén virít a falon, a háromnapos tanfolyamok elvégzését tanusító oklevelek mellett. Hányinger.
Ha valóban olyan magas lenne az IQ-m, hogy Menza tag lehetnék, akkor lenne annyi eszem, hogy eltitkoljam.
Szerk: Jah igen tudom, az irígység szól belőlem
-
DonElvis
aktív tag
Jólvan, örülök, hogy nem mész a Dunának, reménykedtem benne, hogy ilyen könnyedén veszed. Vannak akik belelilulnak a negatív kritikába.
Régebben töltöttem ki próbatesztet, nem emlékszem mennyi lett az eredmény, tehát biztos rossz lett ;D
2000 Ft szerintem is elfogadható, minden pénzbe kerűl manapság.
-
DonElvis
aktív tag
Kérlek meg ne haragudj nem akarom tönkretenni a jókedvedet, de:
Annyira magas az IQ-d, hogy nem jöttél rá arra, hogy ez a teszteredmény ugyanolyan marketingfogás mint az összes többi fizetős teszt. A Mensa teszt is fizetős, és személyesen kell megjelenni a tesztíráshoz.
Kérlek bocsáss meg, de ha a "mérési tartomány fölé eső" IQ-dat használtad volna, akkor rákeresel a neten, hogy hogyan is működik a Mensa teszt.
Igazán sajnálom ha lelomboztalak.
Ne higgy a csodákban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest