- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #19 üzenetére
mhmm
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
norbert1998 #18 üzenetére
Ha' kozben telnek a napok es manuálisan frissült az aláírásom
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #17 üzenetére
te az előbb még 12 nap volt hátra. figyellek ám!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
norbert1998 #16 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #15 üzenetére
Na azért!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #13 üzenetére
Hát van olyan szint, ahol mindegy.
A gyári magassal kb. felesleges volt, mert minek.. Ezzel már talán értelme is van, csak nincs idő bepakolni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
hackeeeee #11 üzenetére
jaa értem, jogos, de szerintem hangváltó mindig kell, mindegy milyen kicsi a doboz, hacsak nem bögre szettről van szó
lassan illene már tényleg mindkettőnknek össze hozni egy hi-fi vizitetnorbert1998: én azt tapasztaltam jó ha van hangváltó, de az sincs kizárva hogy tévedek
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #7 üzenetére
Ja', mivel kicsi polc doboz, így csak kondizva van a magas, elég az is.. Mivel kicsi a doboz.
csak amikor kicseréltük a magasakat, akkor még nem volt keret hangváltóra. Most ott pihen a polcon a 2 SAL hangváltó, csak be kéne építeni őket.
-
norbert1998
nagyúr
Egyébként valahol egyetértek veled, GyalogBlöki
Nekem is csak sztereó cucc van a szobmámban, és bőven elég rajta filmet nézni. Mármint, az a cucc nekem nem volt mindenestől 10 db ezresemben (ha nem szímátom, hogy a két frontot közvetlen vásárlás után membránoztatni kellett, mert amúgy az 10 rongy volt), és tudom mennyi pénz van a nappaliban, tudom mennyi pénz van xy hálószobájában/nappalijában... Lényegében azt akarom mondani, hogy ha nem tudnám, hogy biztosan megengedhetem magamnak annak a luxusát egy sztereó felett, akkor biztos nem érdekelne az 5.1. (és hát annyira ne is érdekel) De ez mind csak elméleti síkon futott le bennem, mivel a szobámban teljességgel röhejes lenne egy 5.1-et beépíteni, így nem is néztem annyira utána sosem. -
Televan74
nagyúr
Kinek mi az igényei.Nekem elég az alaplapi zajkeltő,meg egy jó füles.De nálam hely se lenne nagyon.
De grat hozzá!Biztos szuper lehet,bár én ennyit nem költenék rá.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #7 üzenetére
Általában annyira azért nem keverednek meg a hangszórók nélküle
Főleg, ha jóképessségű hangszórókról van szó. Max nagyobb hangerőn kezdenek kicsit torzítani, ahol egyébként még nem kéne nekik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #5 üzenetére
A láda már fix, szerencsére csak összeállt, a hátterekkel lesz még 1 kis játék (kapnak hangváltót, amik már megvannak, csak be kéne építeni őket).
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #2 üzenetére
De igen! Karácsony van!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Örülök, hogy bejött a dolog, és megoldódott a kábelgond.
Grat, csak így tovább!
Nálam még 1-2 finomhangolás van hátra.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
norbert1998 #1 üzenetére
há' me' nem az a lényeg a cikkben
-
norbert1998
nagyúr
Gratula Lili!
A csomagolásomról miért nem tettél fel képet?EZ HIBA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged