- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Szóval titkolni kell.
Nem tudom, én szeretem ha a cuccaim szépek, kellemes tapintásúak, jó benyomást keltenek. Valahogy mindig is úgy gondoltam, hogy ami szép az jó is.
Amúgy nem gondolnám, hogy ez korunk divatja, a szép dolgok mindig is keresettek voltak. Sőt, régen standard volt, hogy minden legyen szép, feleljen meg a kor divatjának. Inkább az utóbbi húsz-harminc évben jelentek meg ezek a "praktikus de igénytelen" cuccok, amik feláldozzák a minőségérzetet (a minőséget azért már korábban feláldozták a tömegek elérésének oltárán) csak hogy még egy eurócenttel olcsóbban lehessen adni miközben két centtel még így is több rajta a haszon.
(a szocreál termékeket a tervgazdaságból most tegyük félre)
-
macskea
őstag
Hát persze hogy ez is kínai, ezek között a termékek között mi nem az? Amúgy meg a töltésre: ott fogod tölteni, ahol szükséged lesz rá. Valószínűleg nem otthon, nem melóban, mert ott tudod hálózatról. Marad az utazás meg ha "vagy valahol".
Amúgy te hogy töltenéd vonaton? Titokban a táska mélyén dugnád rá a töltőre, nehogy valaki meglássa?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR