- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Jaa, hogy te a Samsung akkuról beszélsz, bocs, ez nem jön le abból amit írtál
Mert ugye én egy kínai aksis hsz-re reagáltam előtted. Nem a Samsungról beszéltem, nem arra válaszoltam, hanem a linkelt kínai 2800Ft-os 20000mAh-s aksiról. Nincs kétségem hogy a Samu tudja ami rá van írva, 'csupán' túlárazott.
-
ForRedGlory
félisten
-
Imi1981
veterán
Ezt nem értem.Mi mi 2800 ft ??Miről írsz?Én azt írtam h ez a samsung akku legalább tudja azt a mAH-t ami rá van írva!Mert a legtöbb kínai utángyártott szar telefonakksik amire rá van írva 4000 mAH ,azt tud 1500 mAH-t valójában!Most erre miért válaszoltad azt ,hogy 2800 ft??
-
macskea
őstag
válasz
hallerlaller #48 üzenetére
Ízlések és pofonok, de szerintem megapóz!
A Beats ehhez képest kisiskolások zsírkrétarajza.
Pedig ott a design a
z egyetlenfő szempont -
UFC
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #45 üzenetére
Hát szerintem is
-
-
UFC
aktív tag
Na ez [link] már jól néz ki. Igaz árban kicsit drága de kinek mire van szüksége és ki mire mennyit hajlandó áldozni.
-
macskea
őstag
válasz
sz.balazs.95 #41 üzenetére
Azért a hangfalakat tekintve valamiféle fa volt a történelmi kiindulási alap, aztán ez átcsapott laminált pozdorjába, de a "szint" az ott mindenképpen valamilyen nemesebb anyag.
Amúgy közben találtam egyet bambusz borítással, azt nem mondom hogy milyen szép, mert mondhatni hogy dizájnja tulajdonképpen nincsen, de a bambusznak most úgyis divatja van (a konyhában biztos
), szóval lehet ez is elég lesz!
-
1697
tag
válasz
sz.balazs.95 #39 üzenetére
És milyen fából gondoltad?
-
-
macskea
őstag
válasz
sz.balazs.95 #39 üzenetére
Hát persze hogy jobb lenne, vagy egy unibody ház, amit egy akksinál már tényleg nem nagy was ist das megcsinálni, de a Samsungnál most ez a design fut, ami mondjuk egy premiumnak kikiáltott telefonnál már megkérdőjelezhető, de szerintem egy power bank esetében már hozza az elvárható szintet.
Amúgy gyárt egyáltalán valaki pl.: fabetétes vagy fém külső akksit? Én még csak uncsi műanyagokkal találkoztam, amikhez képest ez is felüdülés.
-
-
macskea
őstag
válasz
sz.balazs.95 #36 üzenetére
Nézd meg mit linkelt a srác, azokhoz képest ez maga az elegancia és sikk. Azok már a "sajtófotókon" is úgy néznek ki mint a lefosott kilométerkő, a valóságban meg még egy szinttel rosszabbak lesznek, ha valaki ne adj isten meg meri rendelni.
Szóval igen, szerintem ez a termék a versenytársakhoz mérve igényes és szép. Nem egy olasz finombőráru ékszerdobozhoz hasonlítom, mert nem az.
-
-
macskea
őstag
Szóval titkolni kell.
Nem tudom, én szeretem ha a cuccaim szépek, kellemes tapintásúak, jó benyomást keltenek. Valahogy mindig is úgy gondoltam, hogy ami szép az jó is.
Amúgy nem gondolnám, hogy ez korunk divatja, a szép dolgok mindig is keresettek voltak. Sőt, régen standard volt, hogy minden legyen szép, feleljen meg a kor divatjának. Inkább az utóbbi húsz-harminc évben jelentek meg ezek a "praktikus de igénytelen" cuccok, amik feláldozzák a minőségérzetet (a minőséget azért már korábban feláldozták a tömegek elérésének oltárán) csak hogy még egy eurócenttel olcsóbban lehessen adni miközben két centtel még így is több rajta a haszon.
(a szocreál termékeket a tervgazdaságból most tegyük félre)
-
blagolf
senior tag
Jó dolog ez a akku, ha valakinek olyan telefonja van ami nem bírja ki nap végéig. Szerencsére nekem nem kell ilyenben gondolkodnom. Tetszeni csak akkor fog a Samsung, ha végre megint fognak minőségi anyagból telefont gyártani. Nem pedig fémnek álcázott bóvli műanyag keretes S3-4-5-öt.
-
tomab04a
aktív tag
Pont ez a lenyeg hogy nem dugdosnam mert ez egy aramforras nem ehy tuskofon amit szegyellni kell. Egyebkent azt se kene csak mostanaban a divatolas eletforma lett. Egyebkent neked is biztos van 20 centinel hosszabb toltokabeled ugyhogy a taskaban hagyhatod a power bankot. Eleg ha a kabelt kihuzod a taskabol.
-
myckie2
őstag
válasz
PhaetonV10 #27 üzenetére
Úgy értve a Sony-ban és a Hauwei-ben nem lát konkurenciát az Apple.
-
macskea
őstag
Hát persze hogy ez is kínai, ezek között a termékek között mi nem az? Amúgy meg a töltésre: ott fogod tölteni, ahol szükséged lesz rá. Valószínűleg nem otthon, nem melóban, mert ott tudod hálózatról. Marad az utazás meg ha "vagy valahol".
Amúgy te hogy töltenéd vonaton? Titokban a táska mélyén dugnád rá a töltőre, nehogy valaki meglássa?!
-
myckie2
őstag
válasz
Fritz Teufel #24 üzenetére
Hidd el, ha a Samsung kijönne olyan formatervvel mint a Huawei vagy a Sony, akkor elbúcsúzhatna az amerikai piactól. Az Apple nem lát bennük konkurenciát ezért nem pereli be őket.
-
Fritz Teufel
addikt
A Huawei a P7-tel megmutatja, hogy mi a stílus, kínai létére. A dél-koreai Samsung is tudna szépet tervezni, ha akarna. Nyilván nem akar.
-
macskea
őstag
Azért ez még fotón keresztül is egy nagyságrenddel szarabb hatást kelt. Élőben meg valószínű kettővel. Szerintem kb olyan műanyagból lehet, mint annó a lemezárugyáras csattogós lepke kereke...
Szóval ne hasonlítsuk össze, én nem merném elővenni vonaton, mert félnék hogy kiröhögnek.
///nem vagyok Samsung fanboy, hagyjatok békén///
-
mondjuk ha nem ilyen kínaipiacos 100Ft-os játékfegyvert idéző külseje lenne, akkor jó lenne, de így?
-
elpatkorado
aktív tag
Tényleg egészen szépre sikerült, nekem bejönnek a samu bőrhatású hátlapjai, de erősen túl lett árazva.
-
Kialakítása szép, az ára már kevésbé.
-
pszili8
aktív tag
Szerintem egy külső akku maradjon az ami,nem kell semmi flanc,kicsit drága is ennyiért 10000mAh-os kínait lehet venni,amikben sokszor Samsung akkumulátor van.Nekem egy 5200mAh-os atab(6000ft) van,samsung akku van benne,1 vagy 2 A-rel tölt,de egyértelműen több idő kell a feltöltéshez neki mint fali töltővel.Nem figyeltem még meg mennyi idő alatt tölti maximumra,de szerintem kb 3 óra kell neki,attól is függ hány százalékos a telefon ill a powerbank akkuja.
-
vittorio7
őstag
Kellemes, baráti ár.
-
halkow
őstag
szerintem ez is és az s5 hátlapja is jól néz ki
és csatlakozom 100x jobb mint a lakos csúszós plasztik -
Peterson_
addikt
Ez ebben a kivitelben erősen rétegcucc.
Személy szerint biztos nem szurkolnék le ennyit egy olyan kiegészítőért, amit általában amúgy is úgy használok, hogy rajtam kívül senki se látja.
Ennek töredékéért vettem anno a Ghoo külső akkumat, ami full fém és 4200mAh-s, de még Samu EB-k800 extra akku kitet is olcsóbban szereztem be, és sokkal kényelmesebb megoldás ennél. -
-
QwErTy42
addikt
Elhagyhatnák már ezt a bőrhatású műanyag dolgot!
Tudom, hogy ízlésről kár vitatkozni de kirúghatnák az eddigi dizájn csapatot a 'csába és felkereshetnének egy olasz, svéd vagy ne adj I'sn francia tervező irodát ha már ezeknek a koreai fickóknak semmi stílusuk nincsen...Agyrém komolyan ez a kialakítás. Tiszta elcseszett hetvenes-nyolcvanas évek. Gusztustalan, igénytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest