- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #45 üzenetére
Hát szerintem is
-
macskea
őstag
válasz
sz.balazs.95 #41 üzenetére
Azért a hangfalakat tekintve valamiféle fa volt a történelmi kiindulási alap, aztán ez átcsapott laminált pozdorjába, de a "szint" az ott mindenképpen valamilyen nemesebb anyag.
Amúgy közben találtam egyet bambusz borítással, azt nem mondom hogy milyen szép, mert mondhatni hogy dizájnja tulajdonképpen nincsen, de a bambusznak most úgyis divatja van (a konyhában biztos
), szóval lehet ez is elég lesz!
-
1697
tag
válasz
sz.balazs.95 #39 üzenetére
És milyen fából gondoltad?
-
macskea
őstag
válasz
sz.balazs.95 #39 üzenetére
Hát persze hogy jobb lenne, vagy egy unibody ház, amit egy akksinál már tényleg nem nagy was ist das megcsinálni, de a Samsungnál most ez a design fut, ami mondjuk egy premiumnak kikiáltott telefonnál már megkérdőjelezhető, de szerintem egy power bank esetében már hozza az elvárható szintet.
Amúgy gyárt egyáltalán valaki pl.: fabetétes vagy fém külső akksit? Én még csak uncsi műanyagokkal találkoztam, amikhez képest ez is felüdülés.
-
macskea
őstag
válasz
sz.balazs.95 #36 üzenetére
Nézd meg mit linkelt a srác, azokhoz képest ez maga az elegancia és sikk. Azok már a "sajtófotókon" is úgy néznek ki mint a lefosott kilométerkő, a valóságban meg még egy szinttel rosszabbak lesznek, ha valaki ne adj isten meg meri rendelni.
Szóval igen, szerintem ez a termék a versenytársakhoz mérve igényes és szép. Nem egy olasz finombőráru ékszerdobozhoz hasonlítom, mert nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W