- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aprósólyom
addikt
válasz
samujózsi #80 üzenetére
Mert azt egy másik rendelet szabályozza, de hivatkozik rá a "KRESZ" pontosan. 6/1990 KÖHÉM
Atike, ilyen témákba ne a Google legyen a barátod. Létezik online jogtár, ahol nagyon jól lehet keresni. Egy bármilyen oldalon, bármit írhatnak, ki tudja mennyire friss és mennyire pontos az ottani infó.
-
dz1989
senior tag
válasz
samujózsi #78 üzenetére
Mint már írtam már nem értek egyet. De rosszabb ne legyen ezzel az át szivárgással.
Mivel az az ember vagyok aki úgy itélmeg valamit hogy elötte ki probálja így tudom milyen jó használni. De köszönöm szépen nem, elvi kérdés. Lehet hogy nehezebb de inkább hozzá edzek a Gellért hegyhez és nem lessz probléma. ;) amúgy 16kg-os bicoval már párszor voltam fent az öcsémel.Ennyiből sajnálom hogy megszüntették a pár honap katonaságot. Mert legalább a nehéz lehetettlen tűnő feladatot is képesek voltak megoldani az emberek. Pl. :déd apámnak nem volt probléma letekerni 200km egy 20 kilós biciklivel minden e nélkül.
Szerintem direkt csinálják a gyenge nyámnyilákat hogy így nagyobb legyen a fogyasztás. És így az amúgy is kabzi emberek még több pénzt tudjanak keresni.
-
CB
senior tag
válasz
samujózsi #66 üzenetére
Namost a kerékpárutat akkor találták fel, amikor az elektromos rollereket még hírből sem ismerték.
Nem lesznek külön elektromos roller, segway, meg egyéb elektromos kütyü utak.
Újabb szabályokat fognak alkotni. Addig meg lesz egy átmeneti időszak, amíg a kerékpáros kénytelen elviselni az elektromos rollerest. Tehát szerintem nem jogos a felháborodása. Tiszteletben kell tartani egymást, és normálisan kell közlekedni.
Amikor megjelentek a teljesen elektromos autók, azokat sem tiltották le a közutakról.
Nemsokára mindegy lesz, hogy a kétkerekűt mi hajtja. Emberi erő, vagy áram.
Legfeljebb a teljesítmény lesz a meghatározó, hogy kismotorral, nagymotorral ne lehessen kerékpárútra menni a továbbiakban sem.Valószínű, hogy nemsokára ezeknél is kötelező lesz a hanggenerátor, mint az elektromos autóknál, így senkit nem ér majd meglepetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged