- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
sergibrian
csendes tag
Hello!
Nyertem egy MOTOROLA H790-es headsetet. Nekem van már, eladósorba került
Bővebb info itt:
[link]In God We Trust. Others pay cash...
-
vijani
csendes tag
szia!jawbone headszettet vásároltam és azt szeretném megtudni hogy,hogyan tudnám használni skypehoz? ja és bluetooth-os
gogó
-
Szakkir
csendes tag
A nokia Bh900-at is lehetne tesztelni. Mert tök jó
Az Apple jó. Az Apple szebbé teszi az életed. Az Apple megnyitja a szívcsakrádat.
-
Matthew
őstag
Szia!
Köszi az infót, igazából nekem az Explorer 390 szimpatikusabb, kisebbnek is tűnik, fülpánt is van hozzá, készenléti ideje is nagyobb, adnak hozzá autós+usb töltőt. És ennél kiemelték a szél+zaj+visszhang szűrő mikrofont is (bár lehet ilyen van a Discovery-ben is).
Jó lenne valami tesztet látni, kipróbálni úgysem lehet sehol őket...Üdv!
-
petronius
csendes tag
És mi ahelyzet a SonyEricsson-okkal? Miért nem szerepelnek egy tesztben sem?
-
Lirion
addikt
Csak kíváncsiságból, sima SE bluetooth headsetet miért nem teszteltetek sem itt, sem az alsókategóriában?
-
ZooLee
senior tag
lámer kérdés lesz, tudom, de egy ilyen headset amúgy használható laptopról msn-nel és skype-val is???
Alapesetben nem mindegyik eszköz, de vannak olyan eszközök, amikhez létezik szoftveres megoldás - Audio Gateway funkcióval. Illetve vannak olyan eszközök, amik direkt erre vannak felkészítve: pl. a Plantronics 520 USB a saját szoftverével, ill. egyes Logitech cuccok is.
Skype-hoz itt van egy jó leírás.
Z.
-
ZooLee
senior tag
Szia,
Nekem az eggyel régebbi, 640x van, ahogy a tualjdonságokat nézem, scak a dizájnban tér el:
http://www.amazon.co.uk/Plantronics-Discovery-640X-Bluetooth-Headset/dp/B000KY3IBY
Már a másik tesztnél is írtam, nagyon jó kis cucc, saját töltőbölcsővel, sokáig bírja, és - ami nekem legfontosabb - nagyszerűen kezeli a két telefont! Jó hangminőség mindkét oldalról, könnyű, kis méretű, fülpánt nélküli, viszont három szilikon füldugó van hozzá. Szerintem mindenképpen megéri az árát.
Z.
-
Graphics
Jómunkásember
Kérdés:
"A hangminőség beszélgetés közben nagyon jó, egyedül a hardveres zajszűrés hiánya az, ami miatt nem kap maximális pontszámot — itt a Jawbone headsetre gondolok."Ez a Motorola cikknél van. elolvastam a Jawbone tesztet, ott ez szerepelt:
"A cuccot megfordítva egy fehér kis pöcköt vehetünk észre, melynek fontos szerepe van abban, hogy a headset meg tudja különböztetni a környezeti hangokat a beszédünktől. A Jawbone-ban lévő zajszűrő technológiát egyes források szerint katonai használatra fejlesztették ki, egy szoftveres megoldásról van szó, az apró headset folyamatosan analizálja a hangokat, a környezetei zajokat kiszűri, a beszédhangot felerősíti, így biztosítva a jó minőségű kommunikációt."Na most Hardware-es vagy Software-es ?
-
madarasz92
őstag
Jó teszt igy legalább az ember tudja mit vegyen esetleg ne vegyen!
Kőszőnjűk! -
Enjoy
addikt
Holnap rendelek egy WEP-350-eset.
Köszi a tesztet► més que un club ◄
-
MODERÁTOR
Hagyjuk már ezt az elfogult az oldal bizonyos márkákkal szemben dolgot... Minden tesztnél előkerül...
Amennyiben nem a márka rajongói emelik fel hangjukat a "lehúzás" miatt, akkor az ellendrukkerek, hogy miért dícsértünk meg egy márkát...
Nem tudom, fogyelted-e, de pl. a a sztereó Bluetooth headseteket taglaló cikkben szerepelt Sony (Ericsson?) headset, amennyier emlékszem, jó értékelést kapott...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
CSorBA
őstag
Hűű, Pulsar 260, ez most nagyon megtetszett
-
bazsa88
csendes tag
Megszokott dolog, hogy a Mobilaréna oldalain a Sony Ericsson termékeit midig erősen negatív színben tüntetik fel! Ezért maradtak ki a tesztből is? Szerintem van a SE Bluetooth headsettek között olyan, amely némely tesztelt Nokia és Samsung temék szintjét megüti, vagy még talán jobb is náluk: Kár hogy ezek a termékek kimaradtak mind a két tesztből!
Bazsa88
-
sputnick
tag
érthetetlen, hogy kik dolgoznak a motorola design részlegénél...
ilyen külsővel a jó hangminőség ellenére sem vennék ilyet.Think.
-
64b0r
aktív tag
"...hozzátenném, hogy nekem sem volt vészes, de egy nőnek már kétségkívül kicsi." - Szerintem itt vagy azt akartad írni, hogy egy nőnek már nagy lenne, vagy pedig azt, hogy egy nő füle már kicsi lenne ehhez.
Nekem a Jawbone-os teccett a legjobban, igaz az nem is ebben a tesztben szerepelt.On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
Matthew
őstag
Multipoint-os Plantronics headset érdekelne engem is.
Discovery 650 és Explorer 390 típusokat néztem itt, nincs valakinek tapasztalata ezekkel?
Esetleg Voyager 835, bár ez már 20k körül van... -
rjg
őstag
A Jabra-rá is kíváncsi lettem volna, nekik olcsó és prémium dolgaik is vannak. A fülesemet 6000 forintért vettem bő egy éve. Szerintem a cikk reklámértékéért bármely forgalmazó kibontott volna két-három fülest, akár bukva rajta 20-30%-ot.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Integra
titán
plantronics - quantumr.hu
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ennyit kaptunk tesztelni, gondolom nem véletlenül: ezekből van raktárkészlete a Speedshopnak és ezekből esélyes, hogy el is adnak párat. A high-end cuccokat be kéne rendelniük csak miattunk, amiket aztán csak 20-30-40%-kal olcsóbban tudnának csak eladni, mivel ki lennének bontva — ez szerintem senkinek nem éri meg. Mármint berendelni hat-nyolc darabonként húszezer forintos headsetet, hogy csak a teszt megírása miatt bukjanak rajtuk mondjuk ötvenezer forintot úgy, hogy utána el sem tudják majd adni őket.
A gyártókon keresztüli út sem tűnik járhatónak, a Plantronicsnak szerintem nincs hazai képviselete, a Jawbone-nak tuti, hogy nincs, a Sennheiserről pedig nem tudok — mármint sosem volt még "hivatalos" dolgom velük, ezért nem jártam utána, hogy hogy néz ki a disztribúciójuk.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
<NewL>
addikt
nekem is van most már btfülesem. Nokia BH 801 - sajnos ez sem jó a fülembe,az agybedugósak sem. pedig szeretnék egy headsettet,de ahogy néztem ezt a tesztet is itt se lenne egyik se jó a fülembe. esetleg ajánlana valaki egyet?
There's an app for that
-
plus44
veterán
Köszi, nagyon részletes írás. Az utolsó előtti motorola tetszett, a többi elmegy kategória.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Stiky
senior tag
Akkor az igazán premium, high-end teszt nem is lesz?
Olyanokról mint pl. a Plantronics Voyager PRO, az újabb Aliph Jawbone Prime vagy valami Sennheiser cucc."A Nokia BH-212 viszont egy határozottan példány[...]"
Valami nem stimmel!~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
amanoba
őstag
Hm, a motorolák jo hangminösé dicséretes, az áruk nem annyira.
A többi pedig hozta az átlagot összességében.Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest