- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Az S25-ön is kipróbálható a One UI 9
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sergibrian
csendes tag
Hello!
Nyertem egy MOTOROLA H790-es headsetet. Nekem van már, eladósorba került

Bővebb info itt:
[link] -
vijani
csendes tag
szia!jawbone headszettet vásároltam és azt szeretném megtudni hogy,hogyan tudnám használni skypehoz? ja és bluetooth-os

-
orbano
félisten
nekme is megcsinllant a szemem a teszt címét olvasva, tutira mertem volna venni, hogy lesz benne plantronics... de nem...

-
Szakkir
csendes tag
A nokia Bh900-at is lehetne tesztelni. Mert tök jó
-
Matthew
őstag
Szia,
Nekem az eggyel régebbi, 640x van, ahogy a tualjdonságokat nézem, scak a dizájnban tér el:
http://www.amazon.co.uk/Plantronics-Discovery-640X-Bluetooth-Headset/dp/B000KY3IBY
Már a másik tesztnél is írtam, nagyon jó kis cucc, saját töltőbölcsővel, sokáig bírja, és - ami nekem legfontosabb - nagyszerűen kezeli a két telefont! Jó hangminőség mindkét oldalról, könnyű, kis méretű, fülpánt nélküli, viszont három szilikon füldugó van hozzá. Szerintem mindenképpen megéri az árát.
Z.
Szia!
Köszi az infót, igazából nekem az Explorer 390 szimpatikusabb, kisebbnek is tűnik, fülpánt is van hozzá, készenléti ideje is nagyobb, adnak hozzá autós+usb töltőt. És ennél kiemelték a szél+zaj+visszhang szűrő mikrofont is (bár lehet ilyen van a Discovery-ben is).
Jó lenne valami tesztet látni, kipróbálni úgysem lehet sehol őket...Üdv!
-
petronius
csendes tag
És mi ahelyzet a SonyEricsson-okkal? Miért nem szerepelnek egy tesztben sem?

-
Lirion
addikt
Csak kíváncsiságból, sima SE bluetooth headsetet miért nem teszteltetek sem itt, sem az alsókategóriában?
-
ZooLee
senior tag
lámer kérdés lesz, tudom, de egy ilyen headset amúgy használható laptopról msn-nel és skype-val is???
Alapesetben nem mindegyik eszköz, de vannak olyan eszközök, amikhez létezik szoftveres megoldás - Audio Gateway funkcióval. Illetve vannak olyan eszközök, amik direkt erre vannak felkészítve: pl. a Plantronics 520 USB a saját szoftverével, ill. egyes Logitech cuccok is.
Skype-hoz itt van egy jó leírás.
Z.
-
ZooLee
senior tag
Szia,
Nekem az eggyel régebbi, 640x van, ahogy a tualjdonságokat nézem, scak a dizájnban tér el:
http://www.amazon.co.uk/Plantronics-Discovery-640X-Bluetooth-Headset/dp/B000KY3IBY
Már a másik tesztnél is írtam, nagyon jó kis cucc, saját töltőbölcsővel, sokáig bírja, és - ami nekem legfontosabb - nagyszerűen kezeli a két telefont! Jó hangminőség mindkét oldalról, könnyű, kis méretű, fülpánt nélküli, viszont három szilikon füldugó van hozzá. Szerintem mindenképpen megéri az árát.
Z.
-
ZooLee
senior tag
Ennyit kaptunk tesztelni, gondolom nem véletlenül: ezekből van raktárkészlete a Speedshopnak és ezekből esélyes, hogy el is adnak párat. A high-end cuccokat be kéne rendelniük csak miattunk, amiket aztán csak 20-30-40%-kal olcsóbban tudnának csak eladni, mivel ki lennének bontva — ez szerintem senkinek nem éri meg. Mármint berendelni hat-nyolc darabonként húszezer forintos headsetet, hogy csak a teszt megírása miatt bukjanak rajtuk mondjuk ötvenezer forintot úgy, hogy utána el sem tudják majd adni őket.

A gyártókon keresztüli út sem tűnik járhatónak, a Plantronicsnak szerintem nincs hazai képviselete, a Jawbone-nak tuti, hogy nincs, a Sennheiserről pedig nem tudok — mármint sosem volt még "hivatalos" dolgom velük, ezért nem jártam utána, hogy hogy néz ki a disztribúciójuk.
Használt készüléket nem teszteltek? Én szívesen felajánlanék mondjuk egy Plantronix Discovery 640x-et. Igaz, hogy már nem nagyon kapható pont ez, csak az eggyel nagyobb, viszont viszonyítási pontnak ebbe a kategóriába jó lehet.
Z.
-
lolmár
csendes tag
Kérdés:
"A hangminőség beszélgetés közben nagyon jó, egyedül a hardveres zajszűrés hiánya az, ami miatt nem kap maximális pontszámot — itt a Jawbone headsetre gondolok."Ez a Motorola cikknél van. elolvastam a Jawbone tesztet, ott ez szerepelt:
"A cuccot megfordítva egy fehér kis pöcköt vehetünk észre, melynek fontos szerepe van abban, hogy a headset meg tudja különböztetni a környezeti hangokat a beszédünktől. A Jawbone-ban lévő zajszűrő technológiát egyes források szerint katonai használatra fejlesztették ki, egy szoftveres megoldásról van szó, az apró headset folyamatosan analizálja a hangokat, a környezetei zajokat kiszűri, a beszédhangot felerősíti, így biztosítva a jó minőségű kommunikációt."Na most Hardware-es vagy Software-es ?

én ennyit nem adnák ki érte.... viszont én a telefont nem munkára használom..

-
Graphics
Jómunkásember
Kérdés:
"A hangminőség beszélgetés közben nagyon jó, egyedül a hardveres zajszűrés hiánya az, ami miatt nem kap maximális pontszámot — itt a Jawbone headsetre gondolok."Ez a Motorola cikknél van. elolvastam a Jawbone tesztet, ott ez szerepelt:
"A cuccot megfordítva egy fehér kis pöcköt vehetünk észre, melynek fontos szerepe van abban, hogy a headset meg tudja különböztetni a környezeti hangokat a beszédünktől. A Jawbone-ban lévő zajszűrő technológiát egyes források szerint katonai használatra fejlesztették ki, egy szoftveres megoldásról van szó, az apró headset folyamatosan analizálja a hangokat, a környezetei zajokat kiszűri, a beszédhangot felerősíti, így biztosítva a jó minőségű kommunikációt."Na most Hardware-es vagy Software-es ?

-
madarasz92
őstag
Jó teszt igy legalább az ember tudja mit vegyen esetleg ne vegyen!
Kőszőnjűk!
-
Enjoy
addikt
Holnap rendelek egy WEP-350-eset.
Köszi a tesztet
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Megszokott dolog, hogy a Mobilaréna oldalain a Sony Ericsson termékeit midig erősen negatív színben tüntetik fel! Ezért maradtak ki a tesztből is? Szerintem van a SE Bluetooth headsettek között olyan, amely némely tesztelt Nokia és Samsung temék szintjét megüti, vagy még talán jobb is náluk: Kár hogy ezek a termékek kimaradtak mind a két tesztből!
Hagyjuk már ezt az elfogult az oldal bizonyos márkákkal szemben dolgot...
Minden tesztnél előkerül...Amennyiben nem a márka rajongói emelik fel hangjukat a "lehúzás" miatt, akkor az ellendrukkerek, hogy miért dícsértünk meg egy márkát...

Nem tudom, fogyelted-e, de pl. a a sztereó Bluetooth headseteket taglaló cikkben szerepelt Sony (Ericsson?) headset, amennyier emlékszem, jó értékelést kapott...
-
CSorBA
őstag
-
bazsa88
csendes tag
Megszokott dolog, hogy a Mobilaréna oldalain a Sony Ericsson termékeit midig erősen negatív színben tüntetik fel! Ezért maradtak ki a tesztből is? Szerintem van a SE Bluetooth headsettek között olyan, amely némely tesztelt Nokia és Samsung temék szintjét megüti, vagy még talán jobb is náluk: Kár hogy ezek a termékek kimaradtak mind a két tesztből!
-
Integra
titán
-
sputnick
tag
érthetetlen, hogy kik dolgoznak a motorola design részlegénél...
ilyen külsővel a jó hangminőség ellenére sem vennék ilyet. -
64b0r
aktív tag
"...hozzátenném, hogy nekem sem volt vészes, de egy nőnek már kétségkívül kicsi." - Szerintem itt vagy azt akartad írni, hogy egy nőnek már nagy lenne, vagy pedig azt, hogy egy nő füle már kicsi lenne ehhez.
Nekem a Jawbone-os teccett a legjobban, igaz az nem is ebben a tesztben szerepelt.
-
Matthew
őstag
-
rjg
őstag
Ennyit kaptunk tesztelni, gondolom nem véletlenül: ezekből van raktárkészlete a Speedshopnak és ezekből esélyes, hogy el is adnak párat. A high-end cuccokat be kéne rendelniük csak miattunk, amiket aztán csak 20-30-40%-kal olcsóbban tudnának csak eladni, mivel ki lennének bontva — ez szerintem senkinek nem éri meg. Mármint berendelni hat-nyolc darabonként húszezer forintos headsetet, hogy csak a teszt megírása miatt bukjanak rajtuk mondjuk ötvenezer forintot úgy, hogy utána el sem tudják majd adni őket.

A gyártókon keresztüli út sem tűnik járhatónak, a Plantronicsnak szerintem nincs hazai képviselete, a Jawbone-nak tuti, hogy nincs, a Sennheiserről pedig nem tudok — mármint sosem volt még "hivatalos" dolgom velük, ezért nem jártam utána, hogy hogy néz ki a disztribúciójuk.
A Jabra-rá is kíváncsi lettem volna, nekik olcsó és prémium dolgaik is vannak. A fülesemet 6000 forintért vettem bő egy éve. Szerintem a cikk reklámértékéért bármely forgalmazó kibontott volna két-három fülest, akár bukva rajta 20-30%-ot.
-
Integra
titán

plantronics - quantumr.hu
-
Stiky
senior tag

Jah, hát igen. Ez nem előnyös a boltnak.

-
Bocha
HÁZIGAZDA
Fogalmam sincs, mint a cikkben is szerepel, mi a Motorolától kaptuk. Esélyes mondjuk, hogy a MM-ban van, de hogy fel is lehet-e próbálni, az jó kérdés — plusz az is tuti, hogy ott nem 12500 forint.

-
<NewL>
addikt
-
Bocha
HÁZIGAZDA

-
Bocha
HÁZIGAZDA
A Motorola H710 szerintem jó lenne, mivel az nem ül be a hallójáratba.
-
<NewL>
addikt
nekem is van most már btfülesem. Nokia BH 801 - sajnos ez sem jó a fülembe,az agybedugósak sem. pedig szeretnék egy headsettet,de ahogy néztem ezt a tesztet is itt se lenne egyik se jó a fülembe. esetleg ajánlana valaki egyet?
-
Integra
titán
én is a plantronics cuccait hiányoltam. mondjuk azok kétszer drágábbak is

lámer kérdés lesz, tudom, de egy ilyen headset amúgy használható laptopról msn-nel és skype-val is???
-
plus44
veterán
Köszi, nagyon részletes írás. Az utolsó előtti motorola tetszett, a többi elmegy kategória.

-
Stiky
senior tag
Akkor az igazán premium, high-end teszt nem is lesz?
Olyanokról mint pl. a Plantronics Voyager PRO, az újabb Aliph Jawbone Prime vagy valami Sennheiser cucc.
"A Nokia BH-212 viszont egy határozottan példány[...]"
Valami nem stimmel!
-
amanoba
őstag
Hm, a motorolák jo hangminösé dicséretes, az áruk nem annyira.
A többi pedig hozta az átlagot összességében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L580,15.6",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest