Hirdetés

Közép- és felsőkategóriás Bluteooth headsetek

Nokia BH-210

Ígéretünkhöz hűen folytatjuk a napjainkban kapható mono Bluetooth headseteket bemutató cikkünket, melynek második részében a 8.000 forintnál drágább, jellemzően középkategóriás kiegészítőket mutatjuk be, megspékelve pár tényleg nagyon drága, felsőkategóriás kütyüvel. Aki valamiért kihagyta, az mindenképp olvassa el cikkünk első részét, már csak azért is, mert csak így jöhet tisztába az értékelési rendszerünkkel.

Első versenyzőnk a Nokia BH-210, mely az előző részben bemutatott BH-209 egyenesági leszármazottja. Igazság szerint nem teljesen értem, hogy mi a létjogosultsága a piacon, bár az elődmodell pocsék hangminőségét figyelembe véve evidens, hogy azt le kellett cserélni.

Nokia BH-210

A hangminőség itt egy fokkal jobb, a permanens háttérsistergés nem szűnt meg, ellenben nem recseg úgy, mint elődje. A mikrofonos kihagyások sem voltak jelen, de összességében így sem lehetünk elájulva a kütyütől.

Nokia BH-210

A kialakítás mit sem változott, a méretes fülbe ülő rész szépen eltömíti az ember hallójáratát, már ha belefér — nőknek biztos, hogy nem fog, tehát semmiképp ne gondolkozzanak a BH-210 megvásárlásán. Az előddel teljesen megegyező kialakítás ellenére egy hajszállal stabilabbnak éreztük annál, de az egy pontnyi különbséget felfoghatjuk mérési hibának is. Az akkumulátor üzemideje továbbra is közepes (6 óra), hangerőszabályzó gombok nincsenek az eszközön, nem teljesen tiszta tehát, hogy miért kerül 1500 forinttal többe a BH-209-nél. Ezt továbbra sem ajánljuk.

Nokia BH-210
Kényelem (max. 20)
Stabilitás (max. 15)
Beüzemelés (max. 5)
Hangminőség (max. 25)
Ergonómia (max. 15)
Üzemidő (max. 15)
Extrák (max. 5)
Összesen
14
12,5
5
15
6
9
1
62,5

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés