- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
#4 és #5: Köszönöm a linkeket. Hihetetlen mit művelnek ezekkel a minikkel.

Az írást köszönöm, nagyon tetszett, bár bevallom a felét sem értettem, hogy miért lelkesedsz érte.
Aztán megnéztem a videókat és leesett az állam. Az eszköz ára valóban nevetséges, csak kérdés, hogy tudnám-e mire használni. A zenéléshez nem értek, csak szeretek néha "játszani" leginkább a saját szórakoztatásomra, mikor már unom a rongyosra hallgatott slágereket. Azt hiszem az alap Monotron-on még elgondolkozom, a delay-ben még nem látom a fantáziát. Aztán ki tudja, hogy mi lesz a vége, lehet menet közben jön meg az étvágy.
Annyit esetleg még írhatnál róla, hogy milyen az aux bemenete? Mikrofont fogad, vagy csak aktív eszközök hangkimenetével tud mit kezdeni és a mikrofont mondjuk egy keverőpulton keresztül kell rácsatlakoztatni?
Egyébként én voltam figyelmetlen, vagy tényleg nem írtad, hogy hol lehet ennyiért hozzájutni az eszközökhöz?
Még egy utolsó kérdés jutott így hirtelen eszembe, hogy mivel rögzítik ezeket a hangokat ilyen pontossággal és tisztasággal és utána mivel hozzák időszinkronba? Anno sok éve még fasttracker2-vel ökörködtem, aztán mikor még új volt, akkor magix music makerrel, azóta nem követtem a dolgokat, most pedig ha hang szerkesztés kell, akkor sound forge. Kb itt vége is "tudásomnak".
Ja és mivel kérdezted: szívesen olvasnék még ilyen eszközökről.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán megnéztem a videókat és leesett az állam. Az eszköz ára valóban nevetséges, csak kérdés, hogy tudnám-e mire használni. A zenéléshez nem értek, csak szeretek néha "játszani" leginkább a saját szórakoztatásomra, mikor már unom a rongyosra hallgatott slágereket. Azt hiszem az alap Monotron-on még elgondolkozom, a delay-ben még nem látom a fantáziát. Aztán ki tudja, hogy mi lesz a vége, lehet menet közben jön meg az étvágy.