- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
Keresem az állam az árak láttán.Épeszű ember nem adhat ki ennyit egy telefonért,hacsak nem milliomos/vagy a fater.
Az hagyján ,hogy a csúcs iPhoneok 300ezer fölöttiek,de hogy a filléres vacak külsejű 5c nevetséges,nem bővithető 8 gigás háttértárral 100 ezer fölött???? WTF.
A lumiák viszont iszonyat jó árban vannak.535 best buy ezen az áron. -
Cyberpunk
félisten
De vidéki vagyok, igaz én általában email-ben + Dropbox, iCloud intézem a dolgaimat, amit meg kell osztani mással, van mobilnetem is bőven, ha kell osztok azt is.
A kékfoggal az a probléma, hogy lassú nagyméretű dolgok esetében, ilyen 1-2 MB-os dolgoknál még azt mondom oké érthető, meg egyszerű. Na mindegy a lényeg, hogy itt is meg lehet oldani, de persze tudhatná, de az ok nagyon egyszerű miért nem tudja a zenebolt miatt.
-
Hunt3r22
őstag
Kihagyhatatlan árak.
-
Halkow.
senior tag
i5s 16GB 186 990 Ft
i6p 128GB 324 990 Fthorrorisztik... majdnem 7-10db lg leon jönne ki az i6p-s árából
vagy esetleg 4-6DB lumia 735 (16-128GB esetén)
vagy majdnem 2-3DB LG G3 (16-128GB esetén )
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Cyberpunk #25 üzenetére
Írtam,kíváncsiságból választottam,de vannak dolgok amikkel egyszerűen nem tudok kibékülni,főleg az árért cserébe.
Nem azt mondom hogy nélkülözhetetlen dolgok de jo lenne ha tudná.
Van wi-fi,de látszik hogy nem vagy vidéki.Asus ac56u. Ios sajátosság fordítva működik mint az android. Nem csak warezolni kell a le fel töltés.
-
Cyberpunk
félisten
BT-s fájlküldés sosem volt, ha ez nélkülözhetetlen, akkor nem értem miért választottad, egyébként lehet emailben küldeni, ha nincs mobilnet, akkor van WiFi is a világon.
Vagy ha a másik is szifon, akkor Airdrop.
Torrent hát nem tudom milyen router-t használsz, de ez sem lehet különösen probléma, amúgy is vedd meg a dolgokat a warez nem szép! Persze ha te is 24/7-ben Linux-okat töltögetsz le-fel, akkor nem szóltam. -
SonyNex7
senior tag
bocs a dupláért:1 év garancia. Szuper vicces.
Vagy eladod előtte vagy iszonyatos összeget buksz mert garancia nélküli telefon kinek kell?!
Frankó swiftkey,swipe meg mindig nem működik.
Otg hiány,illetve horror áron.
Tarhely 16 gb nagyon kevés a nagyobb meg meg drágább. Persze felhő ,mennyibe kerül a mobinet ?Kérdezhetik akkor miért vettem?
Marketing ilyen jó olyan jó, kipróbálás,de a fent említett gyerekes hülyeségekkel nehezen lehet együtt élni. -
SonyNex7
senior tag
Egy iphone 5s-t használok meg egy iPad air2-öt.
Szeretem őket de nem hiszem hogy legközelebb iPhone-t veszek mert egyszerűen bármennyire is jók(2-3 dolog mondjuk nagyon bosszant,Bluetooth ami USA,UK-ban biztos nem használják mert jo áron van a net nálunk szinte szó szerint kiröhögnek hogy ezt nem tudja ,értesítést LED na ez közröhej hogy mindig életre kell kelteni a kijelzőt ,illetve nem hogy torrentezni nem tud de mint kiderült meg az Asus routerrre kötött hdd-re se tudom elindítani a letöltést,míg egy fos Sony Xperia u képes rá ) nem éri meg az árukat,főleg annak tükrében mennyire nem használja ki az ember.
Tökmindegy milyen okból drága de a pofátlanság határát surolják.
Karácsonykor cserélek addigra egy s6/edge igen jo áron lesz akcióban amivel azt hiszem a Samsung igencsak feladta a leckét.
De lesznek addigra mas alternatívák is amiket megfontolok pl xiaomi. -
axioma
veterán
válasz
Atesz 666 #19 üzenetére
En konkretan ezt csinaltam a tavalyi Veletech-en nyert iphone-nal. Pedig gondoltam, hogy soha a budos eletben nem lenne eselyem amugy iphone-ra, ha mar nyertem, hasznalom, mondvan ugyis mar a tartalek telefon tartalekja esett szet a kezemben. De mikor kiderult hogy az akkori legfullosabb verzio, ami amugy is kar lenne belem, inkabb eladtam, es vettem belole egy Z1C-t meg egy asus transformer T100-at, utobbi egy szinten kipusztolofelben levo eeepc901-et valtott, amit azota mar a gyereknel is lecsereltunk pedig kb. csak webezik. Szerintem ez volt a legjobb amit tehettem, es meg sajat magamhoz kepest igy is kicsit luxusabb eszkozok kerultek hozzam, mint amit amugy vettem volna, igy a nyeremenyerzet is megvan.
-
axioma
veterán
Z1C szepet csokkent. Mondjuk ha ugy nezzuk, mar akkor kellett volna, mikor a Z3C bekerult...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ImpersonatoR #12 üzenetére
Ez csak egy szimpla megjegyzés volt, ebből hogy te hol láttad az árfolyamelemzést azt már én nem tudom megmondani.
-
babkukta
senior tag
válasz
ImpersonatoR #12 üzenetére
Nem értek ehez, de miért is? Már az se mind1, h függő vagy független? A kártyásra nem vonatkozik az árfolyam ingadozás?
-
-
Cyberpunk
félisten
Szépen rápakoltak a szifonokra, persze kártyás csomagban olcsóbb lett.
-
-Skylake-
addikt
Nemtudja valaki miert dragulnak globalisan az iphone modellek a Telenornal? Februarban vettem a dán telenorbam paromnak egy i6ot , most pedig magnak szeretnek es majd 40ezerrel dragabb ugyan az a modell a danoknal is.
-
roli543
őstag
A Huawei y550 és a Lumia 535 nagyon jó árban vannak, de főleg a Huawei, ennyiért best buy.
-
no more
veterán
Úgy látom az iphone-nak mindenképp drágábbnak kell lennie a többi telefonnál...
-
zsoltek
aktív tag
Lesz teszt a Leonról és a core prime-ról?
-
zeorsdfd
senior tag
Sok áresés van, de a mytariff bevezetéséért és a régi készülékböngésző eltüntetéséért nagy rosszpont jár
-
törölt tag
325e ft egy telefonért már szép összeg
-
hdanit610
aktív tag
Elég vegyesre sikeredett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest