- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Cyberpunk #25 üzenetére
Írtam,kíváncsiságból választottam,de vannak dolgok amikkel egyszerűen nem tudok kibékülni,főleg az árért cserébe.
Nem azt mondom hogy nélkülözhetetlen dolgok de jo lenne ha tudná.
Van wi-fi,de látszik hogy nem vagy vidéki.Asus ac56u. Ios sajátosság fordítva működik mint az android. Nem csak warezolni kell a le fel töltés.
-
SonyNex7
senior tag
bocs a dupláért:1 év garancia. Szuper vicces.
Vagy eladod előtte vagy iszonyatos összeget buksz mert garancia nélküli telefon kinek kell?!
Frankó swiftkey,swipe meg mindig nem működik.
Otg hiány,illetve horror áron.
Tarhely 16 gb nagyon kevés a nagyobb meg meg drágább. Persze felhő ,mennyibe kerül a mobinet ?Kérdezhetik akkor miért vettem?
Marketing ilyen jó olyan jó, kipróbálás,de a fent említett gyerekes hülyeségekkel nehezen lehet együtt élni. -
SonyNex7
senior tag
Egy iphone 5s-t használok meg egy iPad air2-öt.
Szeretem őket de nem hiszem hogy legközelebb iPhone-t veszek mert egyszerűen bármennyire is jók(2-3 dolog mondjuk nagyon bosszant,Bluetooth ami USA,UK-ban biztos nem használják mert jo áron van a net nálunk szinte szó szerint kiröhögnek hogy ezt nem tudja ,értesítést LED na ez közröhej hogy mindig életre kell kelteni a kijelzőt ,illetve nem hogy torrentezni nem tud de mint kiderült meg az Asus routerrre kötött hdd-re se tudom elindítani a letöltést,míg egy fos Sony Xperia u képes rá ) nem éri meg az árukat,főleg annak tükrében mennyire nem használja ki az ember.
Tökmindegy milyen okból drága de a pofátlanság határát surolják.
Karácsonykor cserélek addigra egy s6/edge igen jo áron lesz akcióban amivel azt hiszem a Samsung igencsak feladta a leckét.
De lesznek addigra mas alternatívák is amiket megfontolok pl xiaomi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest