Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
válasz
whatwhatwhat #16 üzenetére
Lehet hogy a hiányosság jobb megfogalmazás.
De ha másik két gyártonak sikerült megoldani akkor a Samsungnak miért nem? Ráadásul egy prémium kategóriában.
Technikailag amit mondasz az jó azzal a gondolattal egésziteném ki hogy (legalább is az a sanda gyanum) valószínűleg a zoom kamera az egy primitívebb szenzor és nem támogatja a manuális beállításokkal. Amit pedig auton használ az is furi mert legghosszabb neki az 1/33 aztán tolja fel az ISO-t az egekbe utána vált vissza a normálra. Anno ez volt a bajom a Note 4-el is.
Automatán az még hadján de pro-ban azért lenne jó hogy mert akkor lejjebb vezem az ISO-t és tovább hagyom a záridőt. (amúgy ott az optikai képstabi)
A dolog elve pedig olyan mint ha egy kicsit átvágnák az embereket. -
dz1989
senior tag
válasz
#24536576 #10 üzenetére
Az egyik az hogy Professzionális üzemben nem engedi a zoom vagy hosszú gyújtótávolságú kamerát használni csak az normál egységet.
Automatában ha úgyszintén a zoom kamerát használom bizonyos fénymennyiség alatt vissza vált sutyiban normál kamerára. De ugyan úgy benne marad a zoom-ba ugyan úgy. Egyedül az Exif információkból derül ki a turpissák. A Note8 nál még elment de a Note9 vagy 10 nél már gáz.
De ugyan ez amúgy az S8+ S9+ S10 S10+
Ugyan ezt a Huawei és a Xiaomi nál is kipróbáltam ott érdemes mód nincs ilyen.Az S20 családnál még ezt nem vizsgáltam.
-
dz1989
senior tag
Én is nagyon kíváncsian várom. Főleg a Note 20+
Remélem ez a kamera probléma vagy hiba(amibtervezési hiba szerintem) megoldódik ami a Note 8 óta van.
3,5mm Jack miatt szomorú vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest