- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz CptAdamica #44 üzenetére
A kulcsod nem fogja megkarcolni az üveget, mert az üveg keményebb bármelyik fémnél.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
E770
aktív tag
válasz CptAdamica #44 üzenetére
remélem ez segít:
Hardness Substance or mineral
0.2–0.3 caesium, rubidium
0.5–0.6 lithium, sodium, potassium
1 talc
1.5 gallium, strontium, indium, tin, barium, thallium, lead, graphite, ice[13]
2 hexagonal boron nitride,[14] calcium, selenium, cadmium, sulfur, tellurium, bismuth, gypsum
2–2.5 halite (rock salt)
2.5–3 gold, silver, aluminium, zinc, lanthanum, cerium, Jet (lignite)
3 calcite, copper, arsenic, antimony, thorium, dentin
3.5 platinum
4 fluorite, iron, nickel
4–4.5 steel
5 apatite (tooth enamel), zirconium, palladium, obsidian (volcanic glass)
5.5 beryllium, molybdenum, hafnium, glass, cobalt
6 orthoclase, titanium, manganese, germanium, niobium, rhodium, uranium
6–7 fused quartz, iron pyrite, silicon, ruthenium, iridium, tantalum, opal, peridot, tanzanite, jade
7 osmium, quartz, rhenium, vanadium
7.5–8 emerald, hardened steel, tungsten, spinel
8 topaz, cubic zirconia
8.5 chrysoberyl, chromium, silicon nitride, tantalum carbide
9 corundum, tungsten carbide, titanium nitride
9–9.5 silicon carbide (carborundum), titanium carbide
9.5–10 boron, boron nitride, rhenium diboride (a-axis),[15] stishovite, titanium diboride
10 diamond, carbonadoForrás: [link]
-
joey04
titán
-
CptAdamica
veterán
Igazából elmondtam a véleményemet, hogy szerintem ez a csávó egy nagy hatásvadász videós. Semmi értelmét nem látom a tesztjeinek. Az öngyújtós hatalmas nagy marhaság, a karcolás is nagyrészt az, karcolgatja ott az 1-8-as keménységű hegyekkel, de honnan tudjam, hogy az 1-es minek felel meg? Honnan tudjam, hogy a 8-as minek felel meg? Esetlegesen annak, hogy ha a kulcsaim mellé rakom, akkor összekarcolja, na jó, de akkor az hányas keménység is? Oldaláról is hatalmas nagy faszság lekapargatni a festéket, mindegyik gyártó festi a fémkeretet, még jó hogy lefog jönni, mint bármelyik másik fényezés is. Továbbá a hajlítás is egy nagy baromság, egyszer nem volt még olyan helyzetem, hogy meghajlott volna a telóm, ugyan olyan felkapott hülyeség, mint anno az Skylake Intel proci hajlása. De akkor az U11 is elhasalt a nagyra becsült tesztelőnk tesztjén. Mutass nekem egy olyan képet, ahol egy felhasználó telefonja meghajlott és ezt feltette. (Ne aggódj, az emberek szeretik világgá kürtölni az ilyet, szóval ha van, akkor biztos fogsz találni) Szóval ezek után te csak annyit tudsz írni, hogy blablabla, biztos azért, mert több HTC is elhasalt a teszten, akkor igen is gyerekes vagy.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
joey04
titán
válasz CptAdamica #41 üzenetére
azt nem én tettem.
-
Fred23
nagyúr
-
-
Fred23
nagyúr
Ez nem lenne hülyeség szerintem, ha sokan túlzásnak is gondolnák! Volt már néhány teló, ami kibírta ezt, meg apám használ majd' 13 éve egy Siemens ME75-öt, az is csak tisztább lett, miután ki lett mosva. Többször rá akartuk beszélni a váltásra, egyszer sikerült is, de a Nokia, amit kapott, nem boldogította, szóval nem is kellett Neki végül, azóta is a Siemens van használatban; 2005-től máig!
Arra rámenne a kutya foga is.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
A karcolgatásnál legalább ott van, hogy melyik milyen keménységű, tehát valamennyire jó viszonyítási alapnak A hajlítgatás ebben a formában, viszont semmit nem ér. Ha már annyit keres vele beruházhatna egy gépre, amivel mindegyik készüléket azonos módon, mérőszámokkal megtámogatva lehetne tesztelni.
-
troviko
senior tag
Ez a telefonok euro NCAP tesztje, ennyi erővel azt is mondhatná, hogy az is hülyeség, mert nem rendeltetés szerű használat az, ha összetöröd a kocsidat.
Meg különben is, ki csinál már olyat, hogy összetöri a kocsiját? És kit érdekel, hogy hány csillagot kap ilyenkor??https://www.oldtech.hu/
-
troviko
senior tag
válasz CptAdamica #1 üzenetére
Egyáltalán nem marhaság egy ilyen videó. Mert ha mondjuk kinézek egy telót, és kiderül, hogy minden különösebb erőfeszítés nélkül ketté lehet törni, vagy hogy a kijelzője már a 4-es karcokat sem viseli, én bizony nem venném meg. Arra is jók ezek a videók, hogy megtudd, hogy mik a gyengéi a telefonodnak, és arra nyilván jobban fogsz figyelni.
A csávó meg dollár 10 ha nem 100 ezreket keres egy ilyen videóval, szóval neki baromira megéri megcsinálni, hidd el.
[ Szerkesztve ]
https://www.oldtech.hu/
-
kelly416
veterán
válasz Zsoldos88 #26 üzenetére
Egyrészt próbáld meg összekaristolni otthon az ablaküveget kulcsal. Ha sikerül, várunk vissza élménybeszámolóval együtt.
Másrészt légy kedves szofisztikáltabban fogalmazni, mert a tragár beszéd nem megengedett a lapcsalád topikjaiban, ezt Te el is fogadtad regisztráláskor. Mármint a szabályzatot. -
-
mikej95
aktív tag
De könnyebb fanyalogni, hogy most miért barmolja szét a telefont és még keres vele pénzt is. Pedig kellenek a tesztek, gyártók láthatóan egy vasat se költenek a strapabíróság tesztelésére, nemhogy teszteredményeket közölnének. Itt minden telefon ugyan azon a strapán megy át.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Zsoldos88
újonc
válasz PowerBuldog #2 üzenetére
Eleve ki teszi a telefonját kulcs mellé? előbb fogja össze baszni a kijezőt mint hogy a gombnak bármi baja legyen
-
blagolf
senior tag
Öngyújtóval csak fele annyi ideig melegíti mint más mobilokat, mert akkor megmaradt volna a folt.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
szemy94
senior tag
P8 Lite. Alighanem a leghajlékonyabb telefonom volt
Szerencsére, ha visszahajlítottam, garanciába megjavították, másnak aki bevitte így, annak garancia megvonás. (A hajlás nem volt jó hatással a Bluetooth és Wifi modulra). Rokonnak végig ráhajtós szilikontokban hordott telefonját kértem el egy pillantásra: az is el volt hajolva...Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
noro79
tag
Ami samsunggal kapcsolatos az jöhet. Hisz az egyik támogató
-
kelly416
veterán
Senki nem akarná meghajlítani, de ezt írtam is. Viszont amikor vagyok akkora balek, hogy zsebben tartott telóval cipelek valami nehezet, vagy neki dőlök egy asztalnak combbal (mivel első zsebben tartom a telót vagy oldalzsebben, de ott ritkán), akkor már egyből az a kép lebeg a szemem előtt, hogy ripityára tört telefont veszek elő legközelebb.
De van olyan, aki farzsebben hordja, csak ezt már írták előttem, úgyhogy ezt nem is ragoznám. -
hemaka
nagyúr
Ahhoz kepest, hogy mekkora egy tepsi elegge egyben van
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
válasz CptAdamica #7 üzenetére
A kulcs legfeljebb csak a fémkeretet tudja bántani, ugyanis a fém nem karcolja az üveget.
(#12) Dr. X: az előfordulhat, hogy véletlenül ráülsz, vagy rálépsz, és akkor a gyenge konstrukciójú telefon meghajolhat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Danex
addikt
Ez a teszt az iPhone kapcsán indult el mikor a 250ezres telefont a farzsebben hordták és mikor leültek a telefon kerete szimplán fogta magát és eltört.
Ugyan csak ezen tesztelés miatt javitotta a blackberry az egyik készülékét, mert a kijelző csak be volt pattintva a helyén és kvázi nagyon könnyen kiesett a helyéről és lógott a szalagkábelénél fogva. Ezután már leragasztották.
Az öngyújtós teszt meg csak "védjegy".
-
addikt
Senki nem akarja meghajlítani, de az xperia t2 ultra úgy meghajlott a zsebemben, hogy öröm volt lerakni az asztalra és billegtetni. Persze azt kézzel vissza lehetett hajlítani olyan gyér volt az anyaghasználat.
Haver a z2-őre csukta rá a kocsiajtót, az is meghajlott. Csak hogy néhány példát említsek a való életből. Vonatkoztassatok már el légyszi..
Azért mert most pont a note-ot rakták ki nem kell kétségbe esni, attól ez még egy jó telefon.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
darvinya
titán
Mikor lesz hengerfogas daráló teszt?
Ilyennel aprítják vegyes hulladékot fel.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
joey04
titán
Miért terjesztitek ezeket a marhaság videókat?
én kértem.
-
aelod
veterán
-
CptAdamica
veterán
Szerintem annyira nem állnak ki, de ki dobja a 350k-s telóját a kulcsok mellé, hogy össze barmolja a telót?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
kelly416
veterán
Tartsd közel a barátaidat és még közelebb a gombjaidat.
Elképesztő, hogy ennyire masszívra tudják csinálni a telefonokat. Én nem merném megpróbálni meghajlítani a sajátomat, mert félnék, hogy legalább hüvelyujjal benyomom az üveget. Persze ép ésszel meg sem próbálnám, én használni vettem, nem hajlítani, de azért öröm látni, hogy ha véletlenül mégis ránehezedne valami, elég jó esélye van túlélni azt.
-
Fred23
nagyúr
Szólhatna neki valaki, hogy vízállósági teszt miért nincs IP68 minősített mobilok esetén?! Lehetne ezt még fokozni!
-
Nem tud beakadni.
-
Mustaros
aktív tag
Ha jol emlékszem a vidoban véletlenül vette ezt a (hibat) észre . Ez közel sem hiba szerintem.. ha jol emlékszem a note 4 gombja be tudott úgy ragadni egy szerencsétlen esés utan hogy szedhetted szét az egész telot..
-
PowerBuldog
veterán
Ha bedobod a zsebedbe a kulcsod mellé, beleakad a gomb és kiugrik. Ez így marhaság pl?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
CptAdamica
veterán
És jön a kérdés, ki fogja késsel baszogatni a gombokat? Miért terjesztitek ezeket a marhaság videókat?