- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Senki nem akarná meghajlítani, de ezt írtam is. Viszont amikor vagyok akkora balek, hogy zsebben tartott telóval cipelek valami nehezet, vagy neki dőlök egy asztalnak combbal (mivel első zsebben tartom a telót vagy oldalzsebben, de ott ritkán), akkor már egyből az a kép lebeg a szemem előtt, hogy ripityára tört telefont veszek elő legközelebb.
De van olyan, aki farzsebben hordja, csak ezt már írták előttem, úgyhogy ezt nem is ragoznám. -
Danex
addikt
Ez a teszt az iPhone kapcsán indult el mikor a 250ezres telefont a farzsebben hordták és mikor leültek a telefon kerete szimplán fogta magát és eltört.
Ugyan csak ezen tesztelés miatt javitotta a blackberry az egyik készülékét, mert a kijelző csak be volt pattintva a helyén és kvázi nagyon könnyen kiesett a helyéről és lógott a szalagkábelénél fogva. Ezután már leragasztották.
Az öngyújtós teszt meg csak "védjegy".
-
Senki nem akarja meghajlítani, de az xperia t2 ultra úgy meghajlott a zsebemben, hogy öröm volt lerakni az asztalra és billegtetni. Persze azt kézzel vissza lehetett hajlítani olyan gyér volt az anyaghasználat.
Haver a z2-őre csukta rá a kocsiajtót, az is meghajlott. Csak hogy néhány példát említsek a való életből. Vonatkoztassatok már el légyszi..
Azért mert most pont a note-ot rakták ki nem kell kétségbe esni, attól ez még egy jó telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest