- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Igazából elmondtam a véleményemet, hogy szerintem ez a csávó egy nagy hatásvadász videós. Semmi értelmét nem látom a tesztjeinek. Az öngyújtós hatalmas nagy marhaság, a karcolás is nagyrészt az, karcolgatja ott az 1-8-as keménységű hegyekkel, de honnan tudjam, hogy az 1-es minek felel meg? Honnan tudjam, hogy a 8-as minek felel meg? Esetlegesen annak, hogy ha a kulcsaim mellé rakom, akkor összekarcolja, na jó, de akkor az hányas keménység is? Oldaláról is hatalmas nagy faszság lekapargatni a festéket, mindegyik gyártó festi a fémkeretet, még jó hogy lefog jönni, mint bármelyik másik fényezés is. Továbbá a hajlítás is egy nagy baromság, egyszer nem volt még olyan helyzetem, hogy meghajlott volna a telóm, ugyan olyan felkapott hülyeség, mint anno az Skylake Intel proci hajlása. De akkor az U11 is elhasalt a nagyra becsült tesztelőnk tesztjén. Mutass nekem egy olyan képet, ahol egy felhasználó telefonja meghajlott és ezt feltette. (Ne aggódj, az emberek szeretik világgá kürtölni az ilyet, szóval ha van, akkor biztos fogsz találni) Szóval ezek után te csak annyit tudsz írni, hogy blablabla, biztos azért, mert több HTC is elhasalt a teszten, akkor igen is gyerekes vagy.
-
troviko
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest