Új hozzászólás Aktív témák
-
Errtu11
csendes tag
válasz
sirály69 #201 üzenetére
Most megfogtál
A neten emlékeim szerint mindenhol az volt feltüntetve, hogy van benne.
Viszont én nem találtam semmit ami erre utalna, sem az eszközkezelőben, sem máshol.
Szerintem nincs benne, de nem merném rátenni az életemet.
Megnéztem a füzetkéjét is, ott sem említenek ilyesmit. -
Errtu11
csendes tag
válasz
sirály69 #197 üzenetére
Én vettem egyet.
Ez az első laptopom, így nem vagyok nagy szakértő.
Gyakorlatilag minden nagyon bejön rajta, súly, vastagság, teljesítmény, stb....
A bill. nekem szokatlan, de szerintem bármelyik gépét annak érezném.
Az irány gombok borzalmasak, annyira kicsi hogy autóversenynél használhatatlan, de erre is van ugye megoldásMelegedéssel semmiféle gondom nem volt, lassulást sem tapasztaltam játékok alatt. A gyári win7 valóban elég érdekes, gyanusan sok memóriát használ a gép alapból, és van vagy 80 futó folyamat
Ráadásul ez már gyomlálás után.
De még ez sem kottyan meg a vasnak.
A gép teteje nagyon szép, de tényleg gyorsan foltosodik.
A kijelzővel sincs gond, eleinte zavaró hogy fényes, de ezt leszámítva rendben van.
A hűtés hangja hibátlan, most írkálás közben semmit nem hallani, játéknál sem zavart egyszer sem, mert ott meg a game hangjától nem hallani. Ha nagyon hangos lenne azt észre vettem volna azért. Kb. ennyi jutott eszembe.Jah: az 5650- es radeonnal szerelt gépről írtam, a pontosság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- OLED TV topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest