Új hozzászólás Aktív témák
-
Errtu11
csendes tag
válasz
sirály69 #197 üzenetére
Én vettem egyet.
Ez az első laptopom, így nem vagyok nagy szakértő.
Gyakorlatilag minden nagyon bejön rajta, súly, vastagság, teljesítmény, stb....
A bill. nekem szokatlan, de szerintem bármelyik gépét annak érezném.
Az irány gombok borzalmasak, annyira kicsi hogy autóversenynél használhatatlan, de erre is van ugye megoldásMelegedéssel semmiféle gondom nem volt, lassulást sem tapasztaltam játékok alatt. A gyári win7 valóban elég érdekes, gyanusan sok memóriát használ a gép alapból, és van vagy 80 futó folyamat
Ráadásul ez már gyomlálás után.
De még ez sem kottyan meg a vasnak.
A gép teteje nagyon szép, de tényleg gyorsan foltosodik.
A kijelzővel sincs gond, eleinte zavaró hogy fényes, de ezt leszámítva rendben van.
A hűtés hangja hibátlan, most írkálás közben semmit nem hallani, játéknál sem zavart egyszer sem, mert ott meg a game hangjától nem hallani. Ha nagyon hangos lenne azt észre vettem volna azért. Kb. ennyi jutott eszembe.Jah: az 5650- es radeonnal szerelt gépről írtam, a pontosság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest