- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Errtu11
csendes tag
válasz
sirály69
üzenetére
Én vettem egyet.

Ez az első laptopom, így nem vagyok nagy szakértő.
Gyakorlatilag minden nagyon bejön rajta, súly, vastagság, teljesítmény, stb....
A bill. nekem szokatlan, de szerintem bármelyik gépét annak érezném.
Az irány gombok borzalmasak, annyira kicsi hogy autóversenynél használhatatlan, de erre is van ugye megoldás
Melegedéssel semmiféle gondom nem volt, lassulást sem tapasztaltam játékok alatt. A gyári win7 valóban elég érdekes, gyanusan sok memóriát használ a gép alapból, és van vagy 80 futó folyamat
Ráadásul ez már gyomlálás után.
De még ez sem kottyan meg a vasnak.
A gép teteje nagyon szép, de tényleg gyorsan foltosodik.
A kijelzővel sincs gond, eleinte zavaró hogy fényes, de ezt leszámítva rendben van.
A hűtés hangja hibátlan, most írkálás közben semmit nem hallani, játéknál sem zavart egyszer sem, mert ott meg a game hangjától nem hallani. Ha nagyon hangos lenne azt észre vettem volna azért. Kb. ennyi jutott eszembe.Jah: az 5650- es radeonnal szerelt gépről írtam, a pontosság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest