- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Raysen623 #88 üzenetére
Konzolos vagyok, de te totál eltévedtél. Mi a tökömnek kell egy PS4 verő gépbe 16 GB RAM, ha 8 is elég lenne.
Minek egy 250-es SSD, ha a konzolokban sincs?
És sorolhatnám. X1-em van jelenleg, de elnézve a jelenlegi tendenciát, tervezem egy PC összerakását...Bár a PS4 is már csak 109 ezer forint, az azért nem olyan vészes, de elég nekem egy konzol is jelenleg.
A konzolokra nem nehéz a fejlesztés. Ami nehéz, az az optimalizálás: megfelelő mértékben való butítás, hogy meglegyen a kívánt frémráta...
Plusz vannak azért AAA címek konzolra, de azok többsége eddig nem fetétlen talált kritikusok és játékosok közt is sikerre.
Bloodborne, The Last of Us (igaz ez újrakiadás), Forza Horizon 2, Titanfall, pár indie cím mindkét platformon...
Sok AAA cím mellément: Ryse, Killzone, The Order...
-
unrealnoise
senior tag
Én sem értettem, most sem értem, hogy mit akarnak a GPU-val még... pont az a leggyengébb a gépekben... szerintem...
Főleg a GPU miatt van frémráta gond, satöbbi.
Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy mennyi fix 60 FPS-el futó játékot adtak ki a konzolokra eddig... és ebben lehet benne lennének a sportjátékok is... -
unrealnoise
senior tag
Szégyen ez a konzol gen. 4 éve váltottam konzolra, ma már PC-m sincs...
Volt már PS3, Xbox360, most meg X1 a TV-m alatt, de vicc, hogy frémráta gondokról olvas az ember, lásd pCars (PS4en is elég ratyi), The Witcher, a Titanfall is hol 60 FPS-el ment, hol 45-el...
Értem én, hogy sokszor optimalizáció, fejlesztői hozzáállás kérdése is az egész, de... áh...
Ha nem várnám a Forza Motoraport 6-ot, eladnám a picsába ezt a boxot. PS4-en is csak a Bloodborne érdekel, meg a The Last of Us...
Az eddig megjelent exeket szemügyre véve...Vicc... Már vároma generáció váltást...
PC-n max lebutítom a grafikát, vagy valami és lehet meglesz az autós szimnél (pl pcars) vagy egy FPS-nél a kívánt FIX 60-as érték...
Értem én, hogy ehhez kell egy kb 200 ezres vas, de ezeket a gépeket elnézve az a PC időtállóbb lesz lehet, mint ez a két konzol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest