- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya #58 üzenetére
Attól függ. Én egyik hévízi reggelen pont felkeltem háromkor, az 5 óra körüli napfelkeltéhez kiértem az egregyi templomhoz, mögötte kelt fel a Nap, katt, haza. Jópár szép hajnali kép lett, és a séta kifejezettem felemelő volt. Mondjuk állvány nem kellett. Az ilyen jellegű fotózás pont arról is szól, hogy kint vagy, mozogsz. (Asszony nem jött, ő tudja, ő aludt.)
Nappal amúgy nem kell mondjuk állvány, egy MILC meg pont nem olyan nehéz (ez az előnye).
Szóval nagyon helyzetfüggő ez, ha időben belefér, akkor miért ne? Akár állvánnyal is.Meg ugye az is ott van, hogy ha nem nyaralni vagy, és kint a pusztában akarsz valami jó kis éjjeli csillagost, akkor is ki kell vinni az állványt... Párszor végigszaladtam a Mecseket is a 2016-os ködszezonban éjjel
Most akkor számít, hogy amúgy nyaralsz, és ott akarsz valami fasza képet csinálni?
-
válasz
Dilikutya #56 üzenetére
Én tettem olyat is, hogy nyaraláson állványoztam, mert akkor vagyok ott. Máskor nem megyek oda. Akkor kell lehet szép képeket is lőni a helyről. Az állvány meg elfért az autóban. De ez mindenkinél ízlés dolga (s pl. állvánnyal + külső vakuval csináltam magunkról is képet, ami igen jól néz ki). De olyan is volt, hogy kiskompaktot vittünk a Balatonra, amiért nem kár, ha ellopják, és egy kukát használtunk állványnak
Egy nyaralós kép is nézhet ki jól, s ehhez néha nem felszerelés kell, csak kis odafigyelés.
Gyorsan kattintani simán jó bridge, MILC, tükrös is, a szándék a kérdés. -
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #23 üzenetére
A mostani telefonok közül egyáltalán melyikek azok, amik akár csak megközelítenek egy több éves kompaktot képminőség terén? Mostanában terveztem telefont venni, amiben már használható kamera van (kevés fény esetén is!), de 100ezer Ft környékéig még nem igazán találtam ilyent. Ha egy 1,5 éves gyerek kezébe vízfestéket adnék, ő szebb képet festene, mint amit ezek a mobilok készítenek este, szóval én nem értem. Vagy árban még följebb kéne menni, hogy egyáltalán értékelhető képeket kapjunk?
-
scarabaeus
őstag
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
Tíz éve rendesen odatették az EX-F1-et.
Már akkor tudta a 60 fps full HD videót, de amellett kis felbontáson 1200 fps-t is.
Volt olyan üzemmódja, hogy folyamatosan pakolta pufferbe a 6 MP-es szenzor képeit, 60-at másodpercenként, és az exponáláskor megvolt az embernek az utolsó másodperc 60 képe is, hogy a legjobb időzítésűt kiválaszthassa.Szerk.: Hopp, most látom, ez válasz lett, de amúgy új hsz-nak készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest