- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
DesertDog
tag
válasz
atti_2010 #51 üzenetére
Éppen ezért írtam, hogy az AMD-nek mindenképpen gáz a készlethiány, mert így még mutatóban sem lehetnek ott a boltok polcain, és vevők nagy-nagy-nagy-nagy-nagy részének fogalma sincs arról, hogy mi az a Brazos. De ha lenne készleten, legalább ott lehetne egy szép zöld (vagy piros?) a kék mellett.
-
DesertDog
tag
"Szerintem, ha tudják, hog yjön az csak késve, akkor megvárják, ahcsak még nem tanultak azon saját hibájukból, hog ytürelmetlenül vettek egy gyengébb cuccot, aztán nem tudtak tőle megszabadulni, mikor elérték a korlátait. Én személy szerint inkább várok, ha tudom, hogy mire kell várni."
Megint összekeveritek a PH olvasótáborát a tömegekkel. Az AMD számára a váráslóközönség nem az a néhány kocka, aki nap mint nap a szaksajtót, meg a fórumokat bújja, és tudja, hogy később lesz jobb, hanem az egyszeri ember, aki bemegy a Media Marktba és leveszi a polcól a netbookot, mert megígérte a gyereknek, hogy megkapja szülinapjára. Szóval, ha a cucc most hiánycikk, az nekik komoly veszteség, mert a nagy tömegek, akkor igenis megveszik a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest