- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
Az lehet az egyetlen mentsvára a platformnak, ha a korábbi készülékek is megkapják a 2.0-t. Továbbá hasznos alkalmazások ezerrel!
-
mrhitoshi
veterán
Na csak így tovább, én bízok ebben az op.rendszerben, remélem nem rontják el.
-
baleee89
aktív tag
válasz
Brutális eb #13 üzenetére
Mondjuk a htc CSAK senset nem adta oda! de legalább frissítés jön "időbe".
-
maxim7
csendes tag
Remélem, hogy legalább a két vezető mobiltelefon megkapja majd a frissítést, az S8500 és az S8530. Valószínűleg az S8500-as mindenképpen megkapja, hiszen eddig nem kapta meg sem a bada 1.1, sem pedig az 1.2-öt... bár én csak találgatok. Majd kiderül...
-
Ricardo
titán
Kíváncsian várom. Ha nem frissítik a már meglévő készülékeket, akkor sok vevőt elbukhatnak.
-
Varszegig
veterán
válasz
Lotusomega #15 üzenetére
ha szervizben csinálják, akkor nem ugrik a gari.
Teaway: Biztosan lesz új készülék is, biztosan azon debütál a 2.0. Aztán onnantól majd kiderül, hogy lesz-e frissítés a régiekre.
-
peterk
senior tag
Nekem kicsit korainak tűnik a jövő év eleji dátum. Inkább jövő év nyara, de inkább ősze valószínűbb. Ne legyen igazam.
-
baleee89
aktív tag
mekkora lehúzás ez istenem! szerintem emiatt amúgy sokan nem fognak újból samsungot venni többek között én se! mondjuk SE mobilt se ott is "elég" cigányság megy!
-
Mondjuk ha az ertelmet keresed, mi ertelme a WaveWQ eszkozoknek, plane ilyen horror aron? Masik dolog, az Apple is kiadja az ujabb OS-eket ket evig visszamenoen, lehet a Samsungnal is elofordulhat, hogy van egy minimalis eszuk es ezt is lemasoljak.
A 2.0 mindenre gyogyirt iger, ami jelenleg kritikus hibaja a platformnak.
Mas szoval a platform egyetlen remenye. -
Varszegig
veterán
válasz
osztraksajt #8 üzenetére
a t-nél reklamálj, a saját logójuk beletétele miatt nincs neked fw frissítésed. Különben szinte mindegyik szervizben lefrissítik neked a t-s fw-t.
(A samfirmware.com szerint megkérdezték a twitteren hogy lesz-e 2.0 a 8500-as wave-re, és ez volt a válasz:
Justin Hong answered him and say this:
Definitely, we're considering its upgrade in bada 2.0 design. Thanks. ) -
osztraksajt
őstag
Szerintem meg ha a T-s Wave-re több mint fél év után kiizzadnak egy árva frissítést, illetve nemis frissítést, hanem bugmentesítés nekem már elég is lenne, utána pampogjanak innovációról.
Emiatt nálam exponenciálisan csökken az egész Samsung megítélése, és ezek után akkor veszek Samsungot ha kinő a harmadik fülem. Pedig már egyszer megjártam a használhatatlan 70 ezres DVD felvevőjükkel ami kb minden huszadik divx file-t tudott élvezhető minőségben lejátszani, persze a dobozon akkora DivX logó volt hogy lelógott. Csak azt hagyták le róla hogy max a divx3 a támogatott abból is csak egyféle pass, amit már múzeumban sem használnak.
-
JMC
tag
Egyelőre BADA 1.2 sincs még hivatalosan egyik régióban se a Wave-re, egyébként meg a Samsungnál illik fenntartásokkal kezelni a dátumokat. Hozzá kell tegyem én lennék a legboldogabb, ha a Samu rámcáfolna...
-
Lotusomega
senior tag
Végre, ez jó hír, a kérdés hogy mikor, viszon ha a wave-re nem lesz elérhető a frissítés és ezért új telót kell venni, akkor úgyérzem hogy az enyém a samsung székházának ablakán keresztül fogja befejezni pályafutását
-
Quasi_modo
nagyúr
Csak így tovább és minél előbb. Jó lesz ez.
-
FRENK1988
veterán
Akkor ezt az összes bada platformos teló megkapja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Óvodások homokozója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest