- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Szerintem meg ha a T-s Wave-re több mint fél év után kiizzadnak egy árva frissítést, illetve nemis frissítést, hanem bugmentesítés nekem már elég is lenne, utána pampogjanak innovációról.
Emiatt nálam exponenciálisan csökken az egész Samsung megítélése, és ezek után akkor veszek Samsungot ha kinő a harmadik fülem. Pedig már egyszer megjártam a használhatatlan 70 ezres DVD felvevőjükkel ami kb minden huszadik divx file-t tudott élvezhető minőségben lejátszani, persze a dobozon akkora DivX logó volt hogy lelógott. Csak azt hagyták le róla hogy max a divx3 a támogatott abból is csak egyféle pass, amit már múzeumban sem használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest