Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #131 üzenetére
Nem érzelgősködés. Arról van szó, hogy a felhasználásomhoz tökéletesen bevált, évtizedes múlttal rendelkező, bizonyított programok, amiknek egyes egzakt fícsöreit rendszeresen használom, beidegződés és hot key hegyek szintjén, és soha nem hagytak cserben.
Az IW-t pl. konkrétan vagy 15 éve nyúzom, és bár voltak kíváncsiskodó, rövidke kitekintések más hasonszőrű szoftverek irányába, rövid időn belül mindig visszatértem hozzá, és ennek csupán prózai oka van, nem szentimentális. Emellé millió kiegészítő modul van hozzá, semmi helyet és memóriát nem eszik, egyszerre 30-40-50 instance is bárhol-bármikor, és betonstabil.
-
ztsoft
őstag
válasz
fatpingvin #118 üzenetére
+1
Meg az olcsó bannolt gamer laptopok.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #126 üzenetére
Nem azért soroltam a tizenplusz éve napi rendszerességgel használt (kivéve a PS), egzakt programokat, mert alternatívákat keresnék rájuk (nyilván vannak), de köszi. : >
Inkább az old schoolabb game-ekkel való LAN-nal lehet itt majd probléma, az IrfanView elvan Wine alól. -
keembo
tag
válasz
fatpingvin #124 üzenetére
Aztán jönnek azok a hw szerinti/szintű tiltások, amik crackelt szoftverekhez köthetőek, vagy egy béna update miatt fals-pozitívként rákerülsz a fekete listára. Egyértelműen rossz irány ez, a játékban csalók ellen szerintem is egy scannelt ID/validation lehet a megoldás, külön jelölt secure szerverek. Akinek meg ez kényelmetlen annak ott a szokásos lutri non-secure public gaming.
-
SindaNarmo
tag
válasz
fatpingvin #121 üzenetére
Hát részemről max a macOS jöhetne szóba, de azt inkább nem.
Kb 9 évvel ezelőtt kikészített az Ubuntu, "sírtam" örömömben amikor végre vissza térhettem windows-ra fejlesztés tekintettében.
Addig míg konzolon keresztül kell használni, addig nagy bajom nincs vele, bár akkor is vannak hülyeségei. -
PCProfessor
aktív tag
válasz
fatpingvin #118 üzenetére
Szerinted mindenki becsületesen megírná ha lenne rajta tiltás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest