- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCProfessor
aktív tag
Ahh, így már értem. Aki játszik miért lenne telóról discordon közben?
1.) Ha a gépén fülest használ a telón meg másik fülest a discordhoz, úgy kényelmetlen.
2.) A második opció a gépen füles, telón hangszórós megoldás; igy nem/vagy alig hallja a füles zajszigetelése miatt a telót és mivel az asztalra rakja és nincs a nyakában a telefon mikrofonja még halk is lesz. Ezt ha te felhangosítod és következő nap feljön az illető gépről megsüketülsz.
3.) A következő a hangszórón játszó és telón discordot használó John lenne, aki halk lesz, mert itt is az asztalon lenne a teló. Sőt ha ez még nem lenne elég a játékot is hallják azok akik a szobában tartózkodnak.
Tudom, ott van az, hogy akkor lenémítjuk vagy nagyon halkan fog mindig beszélni mindegy miről jön fel. Ez zavaró ha olyan játékot nyomattok ahol fülelni meg infozni kell. Szerintem senki nem fog alkalmazkodni 1 emberhez(legyen az némítás vagy hangerőbeállítás mindig mikor feljön más eszközről). Ezt még jobban lehet bonyolítani ha nagy a szerver és sok random csatlakozik be játszani, ismerkedni/beszélgetni. Az én szeróm is viszonylag nagy(1000+ ember) és admin vagyok 5000+ taggal a másikon. Sem az enyémen, sem a másikon nincs tolerálva az ilyen(háttérzaj, visszhang, mikrofon hangerejének rövid időn belül történő drasztikus hangerő változása); 1 figyelmeztetés után 1 órás némítás, 3 után 1 napos és 5 incidens után ban 1 hónapra. -
PCProfessor
aktív tag
Én 2 esetet különböztetek meg ha csalásról van szó.
Első a versenybeli(LAN, online versenyek stb..), a másik pedig az otthoni lazulós munka utáni vagy hobbi szintű játék. Persze van a köztes aki feltörekvőben van és versenyszintet akar elérni, vagy el fog érni.
A versenyszerű dolog egyforma gépekkel történne, ott minden tényezőt(WH, aim, macro és társai) is csalásnak tekintenék, mert nem mindeninek egyforma az egér meg a billentyűzet.
Pl. meló után leülnék codozni vagy battefieldezni PUBLIKUS SZERVERRE vagy LOBBYBA a csalás kimerülne nekem a WH, AIM és külsős programok keretében. A világ minden részén különböző gépek és perfériák vannak így a "macrot használó Abdult(amennyiben a perifériához tartozik a program, illetve a script a játék része[mondjunk egy cs:go ugrálóst])" le sem tojnám. -
PCProfessor
aktív tag
Voltak már említve az "ártatlan" játékosok itt. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Van akinek a macrozás is csalás, hiába van a progi az egered/billentyűzeted gyártójától, nem engedik használni.
-
PCProfessor
aktív tag
Dehogy lesz, ha pedig igen, kitalálnak ellene valamit. Meg úgy sok "dohánytól" szabadulnának meg, ami a mai világban hatalom és a legnagyobb érték. Aki pedig kitalálja az a legelvetemültebb lesz és még jobban fogja majd büntetni a becsületes játékosokat amiért őt is büntették.
-
PCProfessor
aktív tag
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #146 üzenetére
Steamre évente jön ki annyi játék mint amennyi protondb adatbázisban van és "hibátlanul" fut. A legjátszottabb/legismertebb játékok pedig mind online(fortnite, pubg, apex); anti cheattel rendelkeznek és még nincs róla bővebb adat, hogy mikor fognak "tökéletesen" futni linuxon. Akiben csak egy pici versenyszellem van, vagy lazul és ilyen játékokkal nyomja muszáj windowt használnia.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
Makszimusz #142 üzenetére
Ameddig csak windowson fut a játékok többsége, addig nem fognak leszokni.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
gliskard #135 üzenetére
Ez a dolog nem rossz javaslat, csak bonyolult és könnyen kijátszható ez is. A windows szürke piaci ára nem sok, pár száz ft. A játék eltérő, email ingyen van, telószám van egy csomó ami online egyhasználatos és a biztonságos bankkártyahasználathoz is vannak olyan megoldások amikkel fake kártyád lehet és ugyanúgy működik(szintén ingyen vagy pár 100ft megint). A telószámot meg biztos lehet kapni olcsón is, ha pedig aktiválni akarod újra meg újra szerintem senkit nem érdekel majd, hogy a nagyapád nevén 30 telószám lesz.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
SindaNarmo #125 üzenetére
Nem áll ez nekik érdekükben. Néha lecsap egy banhullám és kész, újraregelnek és megy a game. Pénzt szereznek vele ha a csalók megveszik megint. Értem, hogy van alternatíva, de az már más tészta.
Busterftw: Igen, kínában megtehetik, mert ott a legnagyobb a játékosok száma. Ha ezt megtennék, mindenhol(erősen kétlem) pl. OCE szerókon kevesebb lenne a bevétel. Nem csak azért, mert nem vesznek játékot a csalók, hanem mert elfogy a maradék becsületes és senki nem vár majd 10-20 percet arra, hogy találjon neki lobby-t vagy meccset. -
PCProfessor
aktív tag
válasz
fatpingvin #118 üzenetére
Szerinted mindenki becsületesen megírná ha lenne rajta tiltás?
-
PCProfessor
aktív tag
Nem lesz belőle semmi. Linux nem kér ilyet és már dolgoznak az anti cheattel működő játékok futtatásán. Dota, cs:go nem probléma. Sok más játék jön még. Ameddig támogatva lesz a 10-es, bőven ki fog forrni ez a dolog és akkor majd váltanak a csalók.
-
PCProfessor
aktív tag
Pont ezt írtam valamelyik poszt alatt, hogy a játékhoz be kellett ezeket kapcsolni és már töröltem is le a win11-et, pedig csak teszteltem. Nem merik meglépni majd ezt, a zseton többet ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest