- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hát el lehet gondolkodni miért jutott ide.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
janes1976
őstag
Miért érzem úgy, hogy nem csak ezt az 1 piacot fogja feladni?
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
hallerlaller
addikt
ez már egy régebbi hír nem? vagy eddig csak pletykálták?
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Maxentius
addikt
Meglehetősen furcsa továbbra is gyenge pénzügyi eredményekről olvasni a One-sorozat igen pozitív fogadtatása mellett... Ami meg a brazil kivonulást illeti, no comment.
(#6) Keldor papa: Csúnya eset ez a multitasking-baki a One X-nél...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
keIdor
titán
Ezer sebből vérzik a One X, a többi nem tudom milyen. Én is eladtam 2 hét után.
Erre sem képes. Nálam is volt ilyen csak más app.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
pronyo
tag
Drága szállítás miatt nem éri meg, emiatt nem versenyezhet az Apple termékekkel??????? Mennyi a plusz költsége ennek 1 darab telefonra vetítve... van akár 0.00001 cent is??? De most komolyan hány darab One X-et lehet egy teherhajóra felpakolni... gondolom jó pár tízmillió darabot...
Nekem ennyi elég - i5 2400, 8GB, EVGA GeForce GTX 560 Ti Maximum Graphics Edition, iPad Air, iPhone 4S, Olympus OM-D EM-5
-
helixP
nagyúr
Igen... Valószínűleg tényleg ez az ok volt az, ami leginkább nyomott a latba:
"...így termékei csak időigényes és költséges hajóztatással juthattak el Brazíliába"
-
Gusztáv
addikt
A szállítási költség indokon én is jót röhögtem, mert az ok, hogy lassú, de hogy drága . Viszont érdekes dolog kivonulni egy olyan régióból, ami mindenki szerint igen komoly potenciállal rendelkezik, és Kínával szokták együtt emlegetni.
Laci
-
kbencee
aktív tag
Csináljanak normális telefont, ennyi. Megérdemlik.
-
törölt tag
Ez a pad nem ugyanaz, aminek a màsik végén az S3-as volt? (Volt egy ilyen az elsö promòvideòk között, de màr sehol sem talàlom.)
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Nekem is HTC-m van (Trophy) és az égvilágon semmi bajom nincs vele már 1 éve. Sőt ez az első készülékem aminél nem érzem hogy nagyon váltanom kellene.
Amúgy az a hajózásos indoklás szerintem is gagyi. Ahogy olvastam a brazil piacon annyira nem vevőek a drága készülékekre. Na mondjuk ez meg azért fura mert a Samsung mellett még az Apple-t mondták hogy erősek ott. Ők meg ugye nem marék lepkéért árulják az Iphone-okat...
Més que un club!
-
Kasya
nagyúr
Nagy igazság, hogy ha nem tudnak felmutatni valami innovációt, ami kicsit is kimagaslik a többitől, visszasüllyed a régi méretébe.
-
Stanley-B.
őstag
Én csak azt nem értem, hogy miért erről a 3 gyártóról cikkeznek itt és sok más helyen, hogy micsoda vesztesek?
Az Apple és Samsung mellett a HTC volt még, ami némi profitot tudott termelni, minden más veszteséges volt. Hol van a cikkekből a Sony, Motorola, LG?Nem szeretem ezt a vészmadárkodást. Az meg kiakasztó, hogy innováció hiányát mondogatják, holott szerintem a fenti 3 gyártó egyáltalán nem volt innovatívabb a HTC-nél.
-
Maxentius
addikt
válasz Stanley-B. #23 üzenetére
Vicc, hogy egyenlőségjelet tesz az a cikk a HTC, a Nokia és a RIM közé, holott a HTC klasszisokkal innovatívabb cuccokat gyárt és mégis a felvásárlást emlegetik a HTC esetében is...
-
Dr.Anonymus
addikt
látom sokan a feszültségüket megint a fórumban vezetik le...
ez ok, mindenki azt irogat amit akar, de lehet hogy gondolkozni se árt előtte:" A ZTE, illetve a Nokia is teljesen letérdelt a brazil piaci sajátosságok előtt, s mindkét gyártó 100 dollár alatti átlagáron tud okostelefonokat eladni, a HTC viszont nem képes és nem is akar 200 dollár alatti sávban versenyezni. "
-
daniel909
addikt
válasz Dr.Anonymus #26 üzenetére
szerintem nem érné meg nekik rövid távon az olcsó készülékek gyártása, ezért inkább visszavonulnak. viszont azért nem kell leírni teljesen a céget, mert minden pillanatban változhat a vásárlók figyelme, például ha nem üt az új iPhone, akkor több X és S3 fog fogyni.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Maxentius
addikt
Inkább a teljes története miatt gondolom úgy, hogy innovatívabb, nem feltétlenül csak az androidos munkássága miatt, szigorúan szvsz.
-
keIdor
titán
válasz Stanley-B. #23 üzenetére
Az a kulonbseg, amit emlit is a cikk, hogy a Nokia, HTC csak ebbol el.
LG, Sony gyart TV-t, monitort, elobbi porszivot is, mikrot, hutot, utobbinalmott a Playstation brand is, na meg az Xperiak azert mennek...
Ha a Nokia es HTC-nek nem mennek a mobilok, akkor csod, ennyi a kulonbseg.
Motorolat meg emlitik.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Politika
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest