Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zigur

senior tag

válasz kekegsm #101 üzenetére

Ugyanúgy erőgép kell a wp-hez is, mivel ha néha portolnak rá programot, nem csökken ettől még az erőforrásigénye az alkalmazásnak.
    Van Google maps és még sok más iGo-tól kezdve, és amiket felsoroltál azokra is van alternatívba szerintem, sőt, még Időkép is.
    Most lehet keménykedni a WP alkalmazásokkal, de amíg alapvetően az igaz, hogy egy alkalmazás tuti hogy van ios-ra és androidra, addig meg lehet hogy van WP-re, nem látom értelmét hogy bárki is ezzel verje a mellét. Ma egy mobil alkalmazást droidra és ios-re írnak, ami lehet lesz wp-re is ha az MS fizet érte, játéknal meg rosszabb helyzet, hiszen az MS okosan nem szabványos grafikus api-t használ, a DirectX-et....
    Amúgy tök jó a Bing Weather, biztos sok amcsi örül neki hogy van, igaz hogy nem tudja nézni az NFL meccseket az évi 130 dollárjáért a WP-n, de nyilván inkább csak a WP-t veszi....
    Úgy tudom egyébként a WP-s appstore-ban sem jobb az alkalmazások átlagos minősége mint a többi platfromnál.
    Nem értem az MS-t, a helyükben tuti tennék a WP-be egy lehetőséget hogy tudjon futattni droid-os alkalmazásokat.

• Zigur

senior tag

válasz gabancs #95 üzenetére

Egyszerűen nem látom értelmét egy WP telefonnak. Szeretem ha tudok mindenféle alkalmazást tudok használni a telefonomon, ebből a szempontból a WP teljes csőd. Örömködhetek annak hogy talán valamivel szebb képet csinál mint a többi, ha se a Twitch, se az NFLpass nem megy rajta, sok egyéb más helyett.

Új hozzászólás Aktív témák