- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JR.CSé
senior tag
Bekell azért látni hogy nem véletlen pletykálnak erről.Bőven van valóságalapja. Egy piaci szereplő bizonyos kockázatokat vállalhat. De ami mostanság a HTC- házatáján van az már bárkinek sok lenne. Teljesen egyértelmű döntés ilyen helyzetben, hogy a kevésbé eredményes vagy veszteséges résztől megválik az ember és arra fókuszál amiben jó. Ha te ott lennél a vezetőségben te sem döntenél másképpen az is biztos. ( Ezt ne vedd személyeskedésnek ha nem gond. )
-
JR.CSé
senior tag
Szabad piac van. Így mindenki azt gyárt amit akar. Az meg hogy csak a nokia nyúlhatott bele a rendszerbe az meg féligazság remélem tudod. ( olvasd el a 8X tesztjét ) Elég rendesen megtömte a HTC azt a telefont is extrákkal.A lényeg viszont az hogy, a HTC megméretetett és elbukott ezen a fronton. Ez van. Benne van mindegyik piaci szereplőnek a paklijában. A samsungnak épp úgy mint a Nokiának vagy a Sony-nak és jelen esetünkben a HTC-nek is.
Az SD-kártyás öngólhoz csak annyit hogy az IOS még a mai napig nem tudja
-
JR.CSé
senior tag
válasz
Quasi_modo #139 üzenetére
Miért csalódnának benne? ( feltételezem hogy nem mindenki droidról vált wp-re ) Akinek első okostelefonként akad a kezébe szerintem kizárt hogy csalódjon.Elvégre a rendszer akkor sem fagy meg ha akarod. ( Személyes tapasztalatom szerintem a 820-ast ami van nekem még 1x sem sikerült megakasztani sem ) Nem is bonyolult a kezelése sem, így nem tudom miben csalódhatna a kedves vásárló. Aki meg droidról tér át az meg pont a fenntiek miatt "szerethet" bele a rendszerbe. Most jönne a mi van az Appokkal duma de nézzük azt is hogy nem mindenki akarja telinyomni a telefonját mindenféle szeméttel.
Bocsi az újabb OFF-ért.
gabancs: Ez egyéni probléma. Ami igaz is persze. Én nekem pl: Semmi gondom nincs az autómatikával. A megkötések meg remélhetőleg a rendszer fejlesztésével enyhülnek. Azért amikor az első WP-s telefon kijött még BT fájlküldés és fogadás sem volt elérhető a memórikártyáról nem is beszélve. A Zune nevű rémálmot meg hagyjuk. Félre ne érts engem nem sztárolom a rendszert. De azért annyira nem köt meg mint egy IOS.
-
JR.CSé
senior tag
válasz
jozso1989 #132 üzenetére
Ezzel a kijelentéseddel szerintem sokan nem értenek egyet. Mindenesetre valóban a Nokia viszi a hátán a WP-t. Személyes véleményem szerint ott rontotta el a Nokia amikor az Stephen Elop-ot beengedte a kapun és leépítették a Symbiant... De ez már egy másik téma. Ami idekapcsolódik az csupán annyi hogy a Nokia most az újabb wp8-as palettával igen agresszíven terjeszkedik ez főleg a lumia 520-asnak köszönhető így nem hiszem, hogy egyhamar csődöt jelentene.
Swami: Ha a Support számít akkor a fennti hír fényében meggondolandó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest