- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Pár hónapja jártam Londonban, és majdnem két hétig jártam a várost (amikor éppen nem volt jegyem valamelyik versenyre az Olimpián), így még frissen él bennem, amikor a különböző iskolai egyenruhás japán és koreai középiskolás csoportok látogatták a múzeumokat, történelmi látványosságokat. A tanárok töltötték beléjük a tudást, az élményt, az értéket... Ezek tudják már, hogy a "haszon" évtizedek múlva jelentkezik. Mi meg... még ez az erdélyi iskolai kirándulás sem akar összejönni.
De maradjunk az informatikánál: én egy könyvelőirodában teszek-veszek, ahol ma már csak alapos számítástechnikai ismeretekkel lehet a könyvelőknek boldogulni. Persze meg lehet tanulni kínkeservesen magánúton is a szükséges dolgokat, de ha nem segítenek neki ebben, hiába jó könyvelő, nem fog tudni a "piacon" érvényesülni. Kell az oktatásban informatikai alapokat adni...
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Az amerikai középiskolai oktatás színvonala sok helyen tényleg borzalmasan alacsony, különösen a kisebbségek háza táján. De ez nálunk is így van, csak hogy itt a főváros+nagyvárosok kontra kisvárosok közötti szakadék félelmetes. De az Államokban akkora a kereseti különbség a felső és a középfokú végzettségűek között, hogy a szülők minden pénzt megadnak a gyereknek, hogy diplomás legyen. Ezért ne hasonlítsuk magunkat hozzájuk, inkább nézzünk körül Európában!
-
KEndre
HÁZIGAZDA
No elolvastam végig, ráadásul nem nagyon volt politikai elfogultság sem, mégis...
Évek óta világos, s ha valaki elvárja tőlem, hozzáteszem azt is, hogy saját véleményemet mondom, tragikus ez a hozzáállás, ami az oktatással Magyarországon kezd általánossá válni. Nézzünk már körül egy kicsit a világban! Melyek azok a nemzetek, amelyek érvényesülni tudnak? Ahol az alap- és a középfokú oktatás színvonala a legmagasabb. Miről beszélünk? Építsük le még ezt a gyenge szintű oktatást is, mert nincs pénz? Hát nem. Pont az ellenkezőjét kell csinálni, szorítsunk egyet minden területen, de az oktatásba fektessünk jóval többet! Ezt a társadalom el fogja fogadni, meg fogja érteni, hogy a szarból csak akkor tudunk kimászni, ha lesznek világmércével mérve versenyképes magyarok. Ezt kéne megértenie a hazai elitnek, a pedagógusoknak... Ezt a sok baromságot, amit itt olvastam!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest