- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Pár hónapja jártam Londonban, és majdnem két hétig jártam a várost (amikor éppen nem volt jegyem valamelyik versenyre az Olimpián), így még frissen él bennem, amikor a különböző iskolai egyenruhás japán és koreai középiskolás csoportok látogatták a múzeumokat, történelmi látványosságokat. A tanárok töltötték beléjük a tudást, az élményt, az értéket... Ezek tudják már, hogy a "haszon" évtizedek múlva jelentkezik. Mi meg... még ez az erdélyi iskolai kirándulás sem akar összejönni.
De maradjunk az informatikánál: én egy könyvelőirodában teszek-veszek, ahol ma már csak alapos számítástechnikai ismeretekkel lehet a könyvelőknek boldogulni. Persze meg lehet tanulni kínkeservesen magánúton is a szükséges dolgokat, de ha nem segítenek neki ebben, hiába jó könyvelő, nem fog tudni a "piacon" érvényesülni. Kell az oktatásban informatikai alapokat adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest