Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
Szánalmas ez a sznkciózás...Ezzel hosszabb távon a googlnak tesznek be.Mert huawei után ugye xiaomi azután oppo stb lesz a célpont.Rákényszerítik őket egy akár googlnél is jobb ökoszisztéma létrehozására .Nagyon rövid időn belül.Aztán majd néznek ki a fejükből az amerika tech cégek...Nem álomvilág ez pénzük tehetségük megvan hozzá.Mára globál szinten itthon is szakszervizek eladóhálózat minen kiépűlt.Szeretem a gugli cuccait de simán váltok ha elérik a kínaiak a szintet pár nekem fontos alkalmazással.Ráadásul maradnak androidon szóval nem értem ezt a felesleges izmozást a barom trámplitól.Nem most kellett volna ebbe az állítsuk meg a kínaiakat vonalba belállni.Mára egyenrangúak sőt....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nemzetközi helyzet ellenére a Huawei kitűnő évet zárt, a kialakult szituáció viszont tovább fokozódhat.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest