Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
laposonly11 #64 üzenetére
Attól nem lesz okos egy AI, hogy állandóan kevés a lőszered és instant akármilyen helyzetben észre vesz....
-
_Scythe_
aktív tag
válasz
laposonly11 #82 üzenetére
De le ám
Ez nem olyan, hogy csak 1 kicsit látszik. És még a játékhoz is tud adni: egyszer pl úgy szúrtam ki egy ellenséget, hogy a mögötte lévő faszi rávilágított hátulról és a fegyver csövének a megnyúlt árnyéka árulta el. Kurva jó volt
-
wolfman
veterán
válasz
laposonly11 #91 üzenetére
Ha csinálna egy nagy cég végre egy értelmes, minőségi történetalapú, nem pörgőshentelős multiplayer játékot, akkor vennék azt is millióan, ez időről időre be is bizonyosodik. De ilyen évente egy két alkalommal van, de inkább egy (se).
-
_Scythe_
aktív tag
válasz
laposonly11 #5 üzenetére
Nagyon látszik a metroban az RTX On/Off közti különbség. Amikor először szállsz le a vonatról és látod a vizet, pocsolyában csillogást, tükröződést vagy bemész a metrókocsiba bekakkantasz.
Ami viszont szar benne, az a nem konstans framerate. 80 és 40 között ingadozik extreme, hairworks on, ray tracing ultra beállításokkal QHD-ben. -
Bossp
addikt
válasz
laposonly11 #70 üzenetére
Értem amit mondasz de nem ez volt. A Metro nem dobálja az fps-t nincsenek ilyen droppok inkább területfüggően magas vagy alacsony sávban mozog. Nem tudom megmagyarázni de bárcsak tesztelhetnék most egy vega VII-et
. Valahogy jobban kezeli az AMD a freesyncet mint az Nvidia a G/freesyncet.
ezelőtt G-synces monitorom volt.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
laposonly11 #64 üzenetére
Végre valaki érti a lényeget
Akik meg Könnyű fokozaton tolják azokat meg nem értem mit panaszkodnak... egy sima 5perc alatt végig futható részen Hard Core ba 50 perc is lehet 5 perc helyett !
-
arpii
tag
válasz
laposonly11 #5 üzenetére
Pedig nem gyengén plussz látványt adott hozzá a használata..
https://www.youtube.com/watch?v=PK8Jun0dguUAz előtt "térhatású textúra" csak bump mapping-al volt elérhető, ha jól emlékszem, de ehhez képest az is gagyi volt.
Az OFF-nak az OFF-ja, a fentebb linkelt videó bal oldalán a tessellation-t alkalmazva, ki a fr@nc tudna gyalog átvergődni akkora kövekből kirakott járdán?
-
edward2
addikt
válasz
laposonly11 #5 üzenetére
Már másik cikknél kritizáltam, hogy olyan ez az egész mint az mp3 vs lossless. A legtöbb ember elvan az mp3al a jó esetben 10k hufos fülesén, mert úgysem hallja a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest