- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
laposonly11 #64 üzenetére
Attól nem lesz okos egy AI, hogy állandóan kevés a lőszered és instant akármilyen helyzetben észre vesz....
-
_Scythe_
aktív tag
válasz
laposonly11 #82 üzenetére
De le ám
Ez nem olyan, hogy csak 1 kicsit látszik. És még a játékhoz is tud adni: egyszer pl úgy szúrtam ki egy ellenséget, hogy a mögötte lévő faszi rávilágított hátulról és a fegyver csövének a megnyúlt árnyéka árulta el. Kurva jó volt
-
wolfman
veterán
válasz
laposonly11 #91 üzenetére
Ha csinálna egy nagy cég végre egy értelmes, minőségi történetalapú, nem pörgőshentelős multiplayer játékot, akkor vennék azt is millióan, ez időről időre be is bizonyosodik. De ilyen évente egy két alkalommal van, de inkább egy (se).
-
_Scythe_
aktív tag
válasz
laposonly11 #5 üzenetére
Nagyon látszik a metroban az RTX On/Off közti különbség. Amikor először szállsz le a vonatról és látod a vizet, pocsolyában csillogást, tükröződést vagy bemész a metrókocsiba bekakkantasz.
Ami viszont szar benne, az a nem konstans framerate. 80 és 40 között ingadozik extreme, hairworks on, ray tracing ultra beállításokkal QHD-ben. -
Bossp
addikt
válasz
laposonly11 #70 üzenetére
Értem amit mondasz de nem ez volt. A Metro nem dobálja az fps-t nincsenek ilyen droppok inkább területfüggően magas vagy alacsony sávban mozog. Nem tudom megmagyarázni de bárcsak tesztelhetnék most egy vega VII-et
. Valahogy jobban kezeli az AMD a freesyncet mint az Nvidia a G/freesyncet.
ezelőtt G-synces monitorom volt.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
laposonly11 #64 üzenetére
Végre valaki érti a lényeget
Akik meg Könnyű fokozaton tolják azokat meg nem értem mit panaszkodnak... egy sima 5perc alatt végig futható részen Hard Core ba 50 perc is lehet 5 perc helyett !
-
arpii
tag
válasz
laposonly11 #5 üzenetére
Pedig nem gyengén plussz látványt adott hozzá a használata..
https://www.youtube.com/watch?v=PK8Jun0dguUAz előtt "térhatású textúra" csak bump mapping-al volt elérhető, ha jól emlékszem, de ehhez képest az is gagyi volt.
Az OFF-nak az OFF-ja, a fentebb linkelt videó bal oldalán a tessellation-t alkalmazva, ki a fr@nc tudna gyalog átvergődni akkora kövekből kirakott járdán?
-
edward2
addikt
válasz
laposonly11 #5 üzenetére
Már másik cikknél kritizáltam, hogy olyan ez az egész mint az mp3 vs lossless. A legtöbb ember elvan az mp3al a jó esetben 10k hufos fülesén, mert úgysem hallja a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest