- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Amit a többség nem lát, de ezzel nincs is baj, hogy ez mindig is így volt és mindig is így marad. Ha rendesen le van renderelve valami, az erőforrásigényesebb, mintha mindenféle csalással közelítesz. Annyi történt, hogy most már évek óta van olyan látványvilág, hogy megérheti erre áldozni. Pár év múlva nem nagy dolog lesz az RT és az ahhoz való hw, hanem hozzászoktok és senkinek nem fog kelleni egy "szar" raszterizálós játék, mert már hogy néz ki?!
Biztos van benne pénzügyi érdek, de én örülök, hogy volt ennyire tökös az nVidia és ennyire le van maradva az AMD, mert így nem kell még egy évtizedet várni, hogy lenyomják a torkán a tömegnek. Igen ez most egyszer fáj, de aztán minden jobb lesz. 20 éve nem lehetett megcsinálni, mert akkor 640x480-ban is nagyítóval kellett keresni a frame-et, most ki fogjátok bírni, én tudom.
Egy több, mint 5 éves 7870-ről váltottam a 2070, mert most láttam először értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest