- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Amit a többség nem lát, de ezzel nincs is baj, hogy ez mindig is így volt és mindig is így marad. Ha rendesen le van renderelve valami, az erőforrásigényesebb, mintha mindenféle csalással közelítesz. Annyi történt, hogy most már évek óta van olyan látványvilág, hogy megérheti erre áldozni. Pár év múlva nem nagy dolog lesz az RT és az ahhoz való hw, hanem hozzászoktok és senkinek nem fog kelleni egy "szar" raszterizálós játék, mert már hogy néz ki?!
Biztos van benne pénzügyi érdek, de én örülök, hogy volt ennyire tökös az nVidia és ennyire le van maradva az AMD, mert így nem kell még egy évtizedet várni, hogy lenyomják a torkán a tömegnek. Igen ez most egyszer fáj, de aztán minden jobb lesz. 20 éve nem lehetett megcsinálni, mert akkor 640x480-ban is nagyítóval kellett keresni a frame-et, most ki fogjátok bírni, én tudom.
Egy több, mint 5 éves 7870-ről váltottam a 2070, mert most láttam először értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest