- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
kaliczrob84 #39 üzenetére
Nem. Sok változós a dolog. Android verzió, MIUI verzió stb. De a legtöbb a fejlesztőkön múlik.
Például nálam az AdGuard rendben működött eddig is, de frissült az elmúlt napokban, így valószínűleg az újabb rendszereken is jól fut. Nekem még Android 10 és MIUI 12 van, még nem jött meg a 12.5 EEA ROM. A telefon egy lassan két éves Redmi Note 7.
-
válasz
kaliczrob84 #39 üzenetére
Melyik app ez?
Amúgy úgy tűnik (kopp-kopp-kopp), hogy az AdGuard megjavult.
"Ezért is írja a Miui fórum címében, hogy a Miui jó barát, csak megválogatja a barátait."
Én írtam bele. Sokszor írtam már, engem szeret a MIUI. -
válasz
kaliczrob84 #33 üzenetére
"Látom, hogy nem érdekel mások véleménye, csak a saját "igazad"."
Nem tudom, ezt miből szűrted le.
Érdekel mások véleménye is, persze. Csak sokszor derült már ki, hogy XY app hibás működése user error volt.Plusz nálam és a környezetemben nagyon kevés (időnkémt egy-egy olyan, mint a fent említett AdGuard para) ilyen "bezárta egyik-másik appot a MIUI" gond van.
-
Fall-N
veterán
válasz
Milyen telefon és mennyi memória van benne? Melyik alkalmazást lövi ki?
Nekem rengeteg fut a háttérben és sosem lövi ki. SafeInCloud, Nova Launcher, MacroDroid, FairMail, Mi Fit stb.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
A MIUI-nak lelke van, mint ahogy az összes többinek is.
Másfelől sokszor az sem bizonyított, hogy az ilyen app bezárasok mennyire ténylegesen a MIUI Hibája csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest