- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Milyen elvárások? Történet? Régen se volt. Innovatív játékmenet? Régen se volt. A rombolható környezet, meg az agyament dolgok miatt volt jó. Szerintem senki se várt Skynet szintű mesterséges intelligenciát, taktikázó, fedezékhasználó ellenfeleket.
Én pont azt kaptam, amire számítottam, csak én változtam. Ma már a Quake sem olyan nekem, mint 15 éve.
És nincs ötletem, nem tudom, mi lenne a kerek sztori. Ezt csak az alkotók tudják. -
Dilikutya
félisten
Kinek voltak elvárásai a Duke Nukem Foreverrel szemben? Tudtuk, hogy old-school FPS lesz, soha nem is volt titok.
Honnan tudod, mennyi van a HL világban? Megsúgom: amennyit beleírnak.
2005 óta aligha dolgoznak rajta. Az epizodikus megjelenéssel kapcsolatban pedig most megrázó dolgot fogok mondani: megvalósították. A HL2 után két rész jelent meg.A Star Wars-t meg ne keverjük ide, ott nem egyszerűen a 20 éves elvárásoknak megfelelni nem tudó filmekről van szó, az a trilógia mindenféle ismert előzmény nélkül is egy tiri-tarka űrhajózós mesefilm.
-
Dilikutya
félisten
November végén jelent meg. Én karácsony környékén játszottam vele, és ilyen gond nem volt. Az akkori gépemen sokkal jobban futott, mint a 2. rész. Nem maximumon, de azért elég jól bekapcsolva, medium/high-ra véve minden.
Nehéz lenne a Far Cry és a Half-Life 2 között különbséget tenni. A karakterek mindkettőben jól néztek ki, abban talán nincs különbség. A környezet pedig nagyon különböző, a HL2-ben több volt a szögletes, high-tech. A textúrák élesek voltak szintén mindkettőben. A HL2 katamarános pályája viszont ma is csodás. -
Dilikutya
félisten
válasz
PeeterssoN #77 üzenetére
Ha úgy állnak hozzá, mint az első Source-hoz, akkor nincs. A Half-Life 2 nagyon szépen ment 2004-ben egy főiskolásként összerakott gépen is, alacsonyabb igénye volt, mint a Far Cry-nak és a Doom 3-nak. Tény, a Far Cry-nak is jó volt a P4 2.4GHz/512Mb/Radeon 8500 64Mb gép, de a HL2 szebben futott, és ugyanúgy jól nézett ki. Rendkívül jól optimalizált motor volt már a kezdetekkor is, a látvány nem maradt el a két másik 2004-es csúcstól (lehet dicsérni amúgy a Doom3 tudását, dinamikus fények, bump mapping, akármi, de a textúrák csúnyák, és végig sötét van, így az egész majdnem hiábavaló), és a fizika is jó lett.
Szerintem mindvégig elég szép látványt nyújt a motor az összes játék alatt, ami használja. Amiknek a számát keveslem, ahogyan a legelső CryEngine-t használókét is. Az is egy jól összerakott motor, látszik, hogy független fejlesztőként indult a CryTek, a későbbi verziói már nem csak a látványban tartoznak az élvonalba.Amúgy a Far Cry 3 alatt is nagyon jó motor dolgozik, kár, hogy arra sem épül semmi, látványos, jól bánik a nagy terekkel, jól skálázódik, alacsonyabb beállításoknál is szép, és nem kell hozzá 8 magos i7 később sem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dr. Romano #47 üzenetére
Hú bazze, micsoda shaderek... Bár a levelek textúráján még dolgozhattak volna.
-
Dilikutya
félisten
Tekintettel arra, hogy jelen pillanatban a PC-s játékosok... ööö 100%-a Windows-on játszik, elsőre ez kicsit értelmetlen (és persze légből kapott) elképzelésnek tűnik. A Valve aligha gondolja komolyan, hogy a Windows tábort megtérítheti, aki megtéríthető, az ma is konzolon játszik. Inkább a konzolosokat próbálhatja visszacsábítani PC-re. Egy ilyen, vélhetően szűk platform miatt a PC, PS, Xbox kiszorítása anyagilag sem értelmes. Ne hasonlítsuk egy PS3 exkluzívhoz. A jelenlegi konzolok 15-20 éves háttérrel rendelkeznek, és azért lehetett sikerük anno, mert valóban csak betette a user a lemezt, és ment. Szemben pl. egy PC játékkal, ahol még 95-96 környékén is szükség volt külön install/setup.exe segített a hangkártyát beállítani. Ma már next-next-finish PC-n is, a Steam, Origin ezen még könnyít is, de a konzolok sok éves sikertörténetét ez már nem teszi semmissé. Ezzel szemben a SteamOS Linux alapú, új, és Linuxra alig van játék. Ez nem fog változni még jó ideig érdemben.
-
Dilikutya
félisten
Ez csak kép (ráadásul ki sem lehet nagyítani a screenshotot), meg a textúrákon is sok múlik.
Nem lenne baj, ha frissítenék vele a jelenlegi Source motoros játékokat is. Ahogy az első Half-Life is megkapta az új motort - bár új textúrák nélkül ott sem tettek csodát. Azért azt is meg kéne már néznem, hogy sikerült, ott a komplett HL a Steam fiókomon, és a HL: Source még nem volt kipróbálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Időjárás topik
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Béta iOS-t használók topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest