- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Itt nálunk úgy van, hogy megmondják, hogy honnan kérj árajánlatokat és milyen értékben teheted meg. Hiába mondtam meg, hogy mit szeretnék (már az is valami, hogy egyáltalán megkérdezték) több kört kellett futni, hogy egyáltalán ez a DELL bennlegyen a listában. Mivel már az is külön kérés, hogy legyen hozzá külső optikai meghajtó is, az SSD már nem fért bele a keretbe. Ez már saját zsebes project lesz. Ez van ezt kell szeretnem. Így is sokkal jobb lehetőséget (magyarul összegkeretet) kaptam a cégtől, mint amire számítottam.
Nem azt írtam, hogy nem értek a számítógépekhez, hanem hogy win10-et még nemigen használtam. Azért az elmúlt 30 évben egykét oprendszert és jó pár programot ki kellett ismernem a munkám és a hobbim miatt. Mivel nem vagyok fanatikus, és az általam mai napig használt programok még a jó öreg XP-n is elfutnak, ezzel ügyködtem eddig, ha kellett. Most majd, ráfekszem a Win10 kiismerésére is, mert szükséges lesz, ha nem akarok mindenért segítségért kuncsorogni. Nem akarom megváltani a világot ezért inkább most kérdezek, és utána próbálok kevesebbet szenvedni a hibáimért.
Azt hogy miként is megy ez a hivatalos Win vesztése, ha előre telepített a gép, nem tudom. Ilyenem még soha sem volt.De valahogy józan paraszti ésszel, jobban bízom, hogy esetlegesen az adott gépre szabott Win-el kevesebb baj lesz, mint egy alapkiadással és későbbi plusz feldriverezettel, belakottal. Anno a HP-nél nagyon nem lett volna egyszerű dolgom, ha előtte nem olvasgatok pár hetet pont itt a ph fórumon.
A legnagyobb érv e gép mellett úgyis a 3 év garancia volt és a dell jóhírű magyar szervíze. (Tudom, hogy ez csak egy Inspiron, de tisztában vagyok a gyenge pontokkal és a korrekt hűtés nagy pozitívum. Az egyetlen játék, amit nagyritkán futtatni szeretnék rajt, a jogtiszta Fallout3 lesz. Azt meg azért röhögve kéne vinnie..) -
dugo_
veterán
"ha elszáll a vinyó akkor buktad a windowst is"
Ezt így hogy? Ha géppel jött a Win, akkor van matrica az alján, utólagos telepítést is be tudsz vele aktiválni.
Illetve ha gariban cserélnek HDD-t, akkor azzal a rendszerrel jön vissza, amivel vetted (plusz elvileg Win-es visszaállító lemezt is tudsz igényelni utólag, ha szükséges).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest