- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nbware
senior tag
válasz
#45553408 #93 üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni, nekem i7es van 16 giga rammal és 480as ssdvel. Nincs bajom se a játékokkal, se semmivel. Ha dolgozom csak akksival simán elmegy 4-5 órát, lehet bírna többet is, de 25%nál már töltőre szoktam rakni. Nálam csak laptop van és bőven kiszolgál szerintem még 4 év múlva is.
-
nbware
senior tag
én teljesen meg vagyok elégedve vele, jól bírja, szerintem erős, nálam a lenovo y580at váltotta le és nem bántam meg. Jó anyagból készült, bár eléggé szedi az ujjlenyomatot. Én sokat cipelem magammal és eddig tökéletes, akksija is jó, 4-6 órát nálam simán visz, még lehet többet is, ha visszafognám magam
-
nbware
senior tag
de csönd van a topicban
-
nbware
senior tag
Most vettem észre, hogy néha a kép ki-be kapcsol, ez nálatok is van, vagy nálam szar valami? Mintha kikapcsolná a monitort, aztán vissza, de ez tized másodperc alatt történik és csak akkor, ha épp nem csinál semmit a gép. Lehet a windows szaraxik az engergia takarítás végett? Kikapcsoltam pedig, hogy soha nem kapcsolja ki a képernyőt.
-
-
nbware
senior tag
itt igazából lehet ott fogsz szívni, hogy rendszerrel vetted, így az a vinyón van és nem az ssd-n. Tehát először át kell tenned egy programmal, ami megint csak nem egyszerű, ha nem értesz a géphez... ilyen esetben külön vettem volna inkább az oprendszert. Egyébként is drágábban adják a géphez, mint ha külön vetted volna. ja arról nem is beszélve, ha elszáll a vinyó akkor buktad a windowst is, míg ha külön veszed akkor nem
-
nbware
senior tag
nekem valahogy sötét a képe, kell valami külön program, hogy nagyobb legyen a fényerő, vagy ennyit tud max? Hiába tekerem fel teljesen, akkor is sötétnek látom a lenovohoz képest.
-
nbware
senior tag
Na megvan a gep. Eddig tetszik, bar jatek alatt mintha egy hiperhajtomu lenne, ugy porog a venti. Genyo hangos az eddigi lenovohoz kepest, de teljesitmenyben durvan nyomja, siman 50% felett van. Ja es 16 giga rammal vettem
-
nbware
senior tag
Én jövőhéten veszek egyet, csak az i7es procival 258ért. Remélem jó gép lesz! A Lenovo y580at fogom lecserélni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest