- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
Vicc, a rosszabbik fajtából...
(amúgy még csak nem is S3, 945GCMX-S2 mATX lapom van)
szerk/kieg: Metalfan, szoftveres megoldást próbáltál már? RMClock, s AMD-nek is mintha lenne valami gyári programja
-
Metalfan
senior tag
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
Pár hónapot még kibírok ezzel, utána több, mint valószínű, hogy lesz egy gépfrissítés valami energiatakarékos Athlon X3-ra vagy X4-re, ahhoz meg már úgyis új lap kellene.
De ez így egyszerűen... de érted, nem ám akkor legalább a nem energiatakarékos procik feszültségén menne, vagy valami ilyesmi, nem. Energiatakarékos, vissza kell venni a fesz-ből, és akkor "tuningoljak", ha tudok...
na mindegy, már eleget idegeskedtem ezelőtt is emiatt
-
VaniliásRönk
nagyúr
Egy korrekt ASRock tényleg picit drágább, de a "legbutább" modelljeik a legolcsóbbak között szoktak lenni, és ennyire úgy rémlik azok sincsenek kiherélve.
#30 .mf: Ctrl+F1 csak GigaByte-nál (S3-tól felfele) játszik, de pl. az MSI legolcsóbb alaplapjainál gyakorlatilag semmit sem lehet állítani, ennyit sem.
-
Metalfan
senior tag
-
Metalfan
senior tag
válasz
Translator #26 üzenetére
8800 GTS mellett mindegy, hogy mennyit menne az integrált GPU, de amúgy azt sem lehet piszkálni az enyémben.
@ VaníliásRönk: Nem volt más lehetőségem, kb ennyi pénzem volt rá anno. A következő deszka már vagy AsRock lesz, vagy Giga. ANUSból elegem van, sosem volt a kedvenc márkám.
@ .mf: Komoly. Tudom állítani a PCI-Express órajelét, NB, RAM fesz-t (nagyon komoly, +0.2 Voltot tudok ráadni), illetve a CPU feszt lefelé 0.05 Volttal. Memória órajel (400, 533, 667, 800 MHz), HT-t tudom egy kicsit piszkálni, proci szorzót... és kb ennyi. Komolyan, ha ennyire leszarták a tuningos részt, akkor egyáltalán minek rakták bele? Inkább ne tették volna bele, és akkor könnyebben elfogadom, hogy rendben, nincs tuning. De így?
-
.mf
veterán
Ez komoly?
Szégyen.
@amorf: Nekem is fapados lapom van, de a Gigától, egyik legolcsóbb volt, amit akkor kapni lehetett (épp 10k alatt), ennek ellenére a proci fesszabja csupa szilárdkondis és zárt fojtós, és már ~2.5 éve stabilan meg +50% oc mellett, van a biosában beállítás proci-, ram-, nb-feszültségre, néhány alapvető ram timing, meg még pár dolog.
-
Metalfan
senior tag
Azért egy fapados alaplapban is lehet némi tuninglehetőség. Én például örülök annak, hogy az én nem éppen fullos lapomon tudom egy picit piszkálni a procit, viszont a feszültségét már sajna nem tudom állítani, így meg 500 MHz-nél többet (2.3 GHz az alap) nem tudok kisajtolni a prociból
-
Metalfan
senior tag
Elég olcsó, elég egyszerű... sok irodai gépbe ez is bőven elég lesz, de ha esetleg nem felejtették ki az alap tuningos opciókat (fesz.emelést is beleértve), akkor már elég szimpatikus.
-
Devid_81
félisten
Tjuu, milyen kis egyszeru lapok ezek, mondjuk ennyi penzert
-
hétalvó
addikt
most ebben mi a nagy cucc? semmi extra, ilyen alapon minden megjeleno alaplaprol lehetne hir.
kellett valami MSI reklam ? -
Translator
tag
válasz
Silentfrog #18 üzenetére
Hát a 785G tényleg max fűszer lehet a 40 shaderével az 5870 1600-a mellett
-
Silentfrog
veterán
Igen köszi a választ időközben utánnanéztem és is.
Sajnos nem lehet belerakni semmi más kártyát,csak amit leirtál.Vagy crossfirebe kettő ugyanolyat de akkor meg az integrált nem megy./ennél megugyebár csak egy foglalat van igy az sem lehet/
Pedig nem lenne hülyeség,hogy a integráltat megfüszerezni egy hd 5x szériával. -
Zanik
addikt
válasz
Silentfrog #14 üzenetére
Hát az a baj a Hybrid Crossfire-el, hogy csak (az előző generációs) belépő kategóriás vga-k párosíthatóak az IGP-vel (pl. HD3470), és a teljesítménynövekedés nem nagyobb mint amit egy alsó-középkategóriás kártya hozna magában, szóval felejtős a dolog. Egy időben szó volt róla, hogy majd a Cedar chippel szerelt Evergreen kártyák majd mennek HCF-ben a HD4200-vel, de lassan úgy néz ki, mégsem! Tehát hiába tud HCF-et a 785G-s chipset, nincs értelme használni!
-
banhammer
veterán
Egy DVI kimenetet azért rakhattak volna rá.
-
Silentfrog
veterán
Le vagyok maradva a Hybrid CrossfireX már ilyen elterjedt? Mennyit számithat be a grafikus teljesitménybe?
-
.mf
veterán
"Kisméretű" -- már kezdtem reménykedni, hogy mITX, de nem, csak egy tucat-mATX lap, nem is értem, miért lett külön hírben kiemelve, ekkora uborkaszezon lenne, vagy ez az msi, mint támogató elvárása, hogy minden termékükről legyen hír?
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #8 üzenetére
Értem én. Akkor viszont legyen már külön megvehető olcsóért. Mert ami hűtéseket kinál a therma is elég borsos.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
Most hogy ők mire szánják meg én az két dolog.
Árban max egy 500-s lenne a difi.
Annyiért meg rakják rá. -
A következő számítógépemet valami ilyesmi alaplap köré szándékozom építeni, valami picike kis házikóba.Mondjuk a konkurencia egyben árulja a lapot házikóval, az szimpatikusabb, meg olcsóbb megoldás is.
-
Gyuri27
félisten
Miért nem lehet a pwm-re egy nyavajás alubordát biggyeszteni?
Amúgy csini. -
törölt tag
a ket usb nem biztos.
a manual hatra negyet ir, alaplapon tovabbi harmat. -
PH-User
addikt
"kerültvalamint,"
Még mindig nem kéne MSI.
-
Jójez, bár semmi extra, csak a színe ne lenne ilyen ronda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest