- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
SityiSXT #280 üzenetére
Nekem egy kolegám ugyan ilyen aki szerint a win 7 is meg a 8 is használhatatlan, mert állítása szerint nem futtat vmi ezer éves pdf szerkesztő meg zene szerkesztő progit aminek a nevét sosem árulja el nekem,illetve nem kezel egy álltala használt külső hangkártyát se.Bezzeg az xp az mennyire tuti frankó.Érdekes mód pl a diablo 1 mindenféle probléma nélkül ment win 8 alatt illetve az imperium galactica 2 is aminek xp nél kellett egy külön pach is. Az ilyen embereket soha a büdös életben nem lehet megyőzni arról, hogy esetleg ő látja rosszul a dolgokat.
-
Jégkokó
veterán
A windows 7 vagy a 8 kezelése egyálltalán nem bonyolult, kb fél perc alatt át lehet minden funkciót látni.Cserébe sokkal stabilabb nincsen folyamatos fekete képernyő ha az ember kilép egy játékból illetve ha bezársz valamit akkor a hálózat kezelése is sokkal jobb mint az xp nek volt akkor már az új hardverekről ne is beszéljünk.
-
Jégkokó
veterán
Nagyon sokan nem tudnak ész érveketfelhozni ,hogy miért nem tetszik nekik a win 7 ,8, csak annyit, hogy nem és kész.Pedig a 7 szinte külsőleg alig pár dologban tér el a 8 nál meg a csempéket teljesen ki is lehet kapcsolni és visszaállítani a start menüs asztalos elrendezést. Cseréle sokkal stabilabb mindkét rendszer még egyes nagyon régi programokat is mindenféle patch nélkül is képesek futtatni nem ugy mint az xp.
-
Jégkokó
veterán
Hát azért nem feltétlenül ez lehet az egyetlen oka annak, hogy sokan nem váltanak xp ről.Nekem is van olyan kolegám aki szerint az xp az állat mert a win 7 tökre szar szerinte és nem futtattja normálisan a programjait, de amikor rákérdezek, hogy milyen programokat arra már nem tud válaszolni. Egyébbként meg nemakkora összeg a gép pár évenkénti fejlesztése, manapság 20-30 ezer ből már lehet simán komplet olyan gépet venni ami simán viszi a win 7 et is.
-
Jégkokó
veterán
Én már 2009 ben végleg elbúcsúztam az xp től, hála égnek soha többé nem kell használnom. Csak a szívás volt vele az állandó fagyások hibák tömkelege, de szerencsére ezek a problémák már a múlté win7 óta még csak hasonló hiba sem fordult elő, de a 8.1 esetében se.Nagyságrendekkel jobb mindkét rendszer az xp hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest