- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttmk.lac
csendes tag
válasz
callmeakos #30 üzenetére
Bocs lehet félre érthető voltam, de win 7 fut a laposon és pendrive-ról bootoltam a Meegoo-t.
Am a wifit valahogy jobban kezeli mint win7, mert 2 olyan hálózatot is feldob amit az nem lát és használni is lehet öket, nem szakadozik nem dobja a jelet.( az egyik gazdájától kértem jelszót a teszt idejére). -
ttmk.lac
csendes tag
Hello!
Na csak nem birtam ki meg kellett néznem....
Asszony gépe volt a labor nyuszi (rem nem tudja meg). Egy packardbell tj65-ös gépről lenne szó. Minden probléma nélkül bebootol, wifi, bluetooth, böngészés megy. Média lejátszó müködik, egyedül a fényeröt nem lehet állítani se hard se szoft oldalon. Képernyő felbontásból simán a nativat kezeli (1366x768). Pendrájvról ment ennek a tárhelyét látja és használja, de a merevlemezhez root jelszót kér. Elsőre szokatlan de azért kezelhető. Ha jobban megismertem, ráeresztem az asztalira is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Max
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest