- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leírtam, megint nem írom le. DEV!
És amúgy vásárlásnál úgy rémlik lehet is választani, hogy mivel kéred, de ez már lehet kikerült, amióta a DEV tartalmaz minden nyelvet, és hetente kap frissítést.
Minek európai forrás... ? Nem értem.. A Global DEV és STABLE az, ami világszinten működő.
Benne van a nevében is. Amúgy meg, ha 3 ismerősöd vett, akkor utána nyugodtan beszéld le őket, hogy ne vegyenek többet
Küldetés teljesítve.
-
Out-of-box.
Kivettem a dobozból és azóta használom... Ne keverjük ide a webshopos szar romokat, ezért nem a Xiaomi a felelős....
Igen, fent van minden, és működik is a kezdetek óta.
Az EuStock, amíg nem volt a DEV romban magyar nyelv ,addig a saját magyar romjával adta, mivel más út nem volt járható, az a legutolsó stable-ra épült. Gondolom angollal nem szívesen használta volna senki..
Amióta DEV-ben benne a magyar, ők is azzal adják, és mindenki más is ,akinek esze van
Infó, infó, infó
-
-
Воланд
titán
Igazad van, a logon kívül még a csodás z launchert is adják.
"Ha mondjuk a Xiaomit 1-1ben átlogoznánk, és mögé tolnák a globális támogatást, boltban elérhetőség mindenhol, max 1év alatt sztem simán bejönnének egy erős 2. "
Ez mind szép és jó, a probléma csak annyi, hogy se a Nokiának, se azoknak a cégeknek nincs globális hálózata, meg szolgáltatói kapcsolata akik a Nokia logós készülékeket gyártják. Innen szép nyerni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged