H​irde​té​s

2017. december 11., hétfő

Gyorskeresés

Kint lesz a Nokia az MWC-n

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Nokia

Korai volna azt állítani, hogy okostelefonokat is bemutatnak, ám a kéminformációk egyre inkább erre engednek következtetni.

2017-ben február 27-e és március 2-a között került megrendezésre a barcelonai Mobile World Congress, és népes csapatunk már jó előre lefoglalta a szállást, ahonnan a standokra és az eseményhez kapcsolódó médiaeseményekre ellátogatunk. Biztosan útba ejtjük a Nokia standját is, a finnek ugyanis ismét kint lesznek, és egyre valószínűbb, hogy saját logós androidos termékekkel.


A főnök is beszélni fog a Nokia 2017-es, barcelonai sajtóeseményén [+]

A Nokia egyelőre csak a barcelonai látogatás tényét jelentette be, illetve azt, hogy Rajeev Suri elnök-vezérigazgató beszédet fog tartani a kapcsolódó sajtóeseményen. Az mindenesetre ígéretes, hogy a finnek jó előre jelzik jelenlétüket. A Nokia egyébként állandó szereplő az MWC-n, a standjuknál próbáltuk ki először az N1 androidos táblagépet, bár akkor még óvatosan nyilatkoztak a finnek az okostelefonok esetleges érkezéséről. Azóta viszont záporoznak a kapcsolódó hírek, például a DC1 mobilról vagy táblagépről, és mivel a főállásban hálózatkiépítéssel foglalkozó vállalat a Withingsre is rátette a kezét, nem alaptalan kütyü fronton is újdonságokra számítani. Addig viszont még sokat kell aludnia a márka rajongóinak.

Hirde​tés​

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rd​e​t​és

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.