Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Leírtam, megint nem írom le. DEV!
És amúgy vásárlásnál úgy rémlik lehet is választani, hogy mivel kéred, de ez már lehet kikerült, amióta a DEV tartalmaz minden nyelvet, és hetente kap frissítést.
Minek európai forrás... ? Nem értem.. A Global DEV és STABLE az, ami világszinten működő.
Benne van a nevében is. Amúgy meg, ha 3 ismerősöd vett, akkor utána nyugodtan beszéld le őket, hogy ne vegyenek többet
Küldetés teljesítve.
-
Out-of-box.
Kivettem a dobozból és azóta használom... Ne keverjük ide a webshopos szar romokat, ezért nem a Xiaomi a felelős....
Igen, fent van minden, és működik is a kezdetek óta.
Az EuStock, amíg nem volt a DEV romban magyar nyelv ,addig a saját magyar romjával adta, mivel más út nem volt járható, az a legutolsó stable-ra épült. Gondolom angollal nem szívesen használta volna senki..
Amióta DEV-ben benne a magyar, ők is azzal adják, és mindenki más is ,akinek esze van
Infó, infó, infó
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest