Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Tomi_Ohl #111 üzenetére
nem értjük egymást a rétegtermék mint szó azért ismerős ugye? ott megvan hogy mit jelent a réteg...
jelen kontextusban rétegnek maximum a kis tizenéves pózereket érthetjük ami nyilvánvalóan egy jelenség ezzel nem is vitatkoztam, de a vásárlók egészét tekintve egy igen szűk réteg, aminek az értékrendjét, viselkedési formáit nem kéne kiterjeszteni az egész csoportra. amit egyébként úgy általában az apple termékekkel kapcsolatban furcsa mód sokan megtesznek...
ha valakinek kielégíti az igényeit az a tökéletes párosítás, legyen az akármilyen szubjektív. az meg hogy ki mihez szokott hozzá egy egészen más téma. aki nem az első apple telóját nyúzza és az előzőeket is szerette, megtanulta, és nem az önmegvalósítást látja benne, nem egy kreatív munkafolyamatnak fogja fel annak nyomkodását vagy az önkifejezés egy formájaként űzi, nem ez a hobbija, stb, pusztán egy használati tárgy, és mondjuk vásárolt már ezt azt rá, annak meglátásom szerint egy igen logikus lépés új telefon vásárlásakor is ezt a vonalat követni, hiszen az ökoszisztémával ami körbeveszi ez illeszkedik a legjobban. a legtöbb ember nem kockáztatni nem akar, pusztán ez egy telefon számára se több se kevesebb. okos, és sok lehetőség van benne, nem akarja újratanulni mi hol van merre és miért, használati tárgy ami érte van és nem fordítva. én pedig ezt maximálisan meg tudom érteni valahol. neked ez még nem ezt jelenti, ettől még igaz.
persze tény hogy ha az ember tizenéves esetleg vagy huszon eleje és ilyen csoportok veszik körbe akkor hajlamos általánosítani, de azért egyszerűen nem igaz az, hogy a 70+ milla telefon az elmúlt negyed évben pl túlnyomó részt az ő kezükben kötött ki. aki meg már egy kicsit a felnőtt világban lébacol és más hobbit űz, annak teljesen más dimenziók jelentik már a státuszt, azért huszon közepétől fölfele nagyon körbe van általában röhögve aki azt hiszi hogy a telefonja miatt valakinek nézik...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest