Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Tegnap a vita hevében már olyanok is kicsúsztak a számon, amiknek nem kellett volna. Teljesen logikus dolgokat hoztok fel ellenem, ok.
Mondtam, hogy nem mindenki azért vesz iPhone-t mer az iPhone, és hogy az itt fórumozók közül kb senki sem azért (mert aki MA-t olvas, annak már van egy kis betekintése).
És nyilván az is egy dolog, hogy akinek mindenből Apple van, ezt azt megvásárolt, stb, annak logikus Apple-t vennie.
De ezzel nem is akarok többet foglalkozni (legalábbis egy ideig), úgyse tervezek egy Apple terméket sem venni, mert mások az igényeim.
Megértéseteket köszönöm.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
törölt tag
halkan jegyzem meg, hogy amikor kijöttek a netbookok a 7"-os meg 10"-os kijelzőkkel akkor a ph fórumozók többsége folyamatosan fikázta azokat hogy egérmozi, használhatatlan. filmezésre? pff... netezésre? pláne pffff. most meg 5"-os telefonon böngészni? ahh mekkora élmény. filmezni? istencsászárság gyorsan változnak az igények és a trendek
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
ahelyett hogy jó kis jiayu, umi meg egyéb márkákat vennék. a sok agymosott...
-
janeszgol
félisten
válasz Cyberpunk #127 üzenetére
4 colon? Kicsi még arra nekem. Én 4,5 colon is inkább a mobilverziót nézem. Gyorsabb, nagyobbak a betűk.
7 colos táblán a desktop már jó. Öcsém 5,7-es Note 3 telefonján is határeset még az asztalverzió a weboldalaknál, de már élvezhető. De lehet azért érzem így, mert szemüveges vagyok.
De a 3,5" tényleg optimális telefonnak.Bizony bevallom, amikor dolgozni megyek (ha kulimunkát végzek) vagy spotolni, akkor a CorbyProt viszem el magammal vagy egy butafone-t.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Én azért hozzátenném, hogy valóban a 3,5 col képátlójú telefon a legkényelmesebb minden téren. Pláne ha olyan vékony, mint az iPhone/ iPod Touch 2G/3G/3GS. Ezen kényelmesen meg lehet nézni egy m.weboldalt, a leveleinket, a hívásainkat, sms-eket. Akármilyen zsebben elfér. Amire kitalálták. Ja és fotózni is lehet vele.
De ma sokan a számítógépet váltották ki az okostelóval. Nem kell a mobilverziója a weboldalnak (nincs rá igény, soknak már nincs is), csak a desktop. Fene se ír sms-t, hanem fácsén üzenünk egyszerre öt embernek is. Ezeket csak minél nagyobb kijelzőn lehet normálisan megcsinálni.
Én anno iPd Touch 4G-n is olvastam újságokat/könyveket pdf formátumban. Nem mondom, hogy visszasírom, de még az is okés volt. -
Fejvadi
nagyúr
Nem egy-egy márkával van a gond, (mert vagy szimpatikus vagy nem és akkor választ az ember másik márkát). hanem egy-egy felhasználóval, ezért nem szerencsés általánosítani.
-
törölt tag
"Vagy csak egyszerűen ez van a köztudatban, hogy ez "A" telefon. Mert ezt használja mindenki, ez folyik a csapból is, ez a néptelefon"
ugyan úgy vagyonokat öl reklámba samsung és társai is kint, elég sokat is eladnak, tehát nem "a" telefon. hogy pl az usában az apple sláger az azért van amiért a box is jobban fogy mint a ps...
-
Cyberpunk
félisten
Erre én azt mondom na és? Mit érdekel az, ki mit mond? Le kell szarni, de nem helyette jön az általánosítás, hogy birkák, meg menőzes ect. Mint ha a többi márkának nem lenne meg a maga fanatikus tábora. Továbbra is az az érzésem, hogy egyeseknek ezért szar, mert mások dicsőítik nem ez alapján kell valamit megítélni!
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Touch-ko
őstag
`Vagy csak egyszerűen ez van a köztudatban, hogy ez "A" telefon. Mert ezt használja mindenki, ez folyik a csapból is, ez a néptelefon. És most már persze nem a kínai vagy kelet-magyarországi piacról beszélek, hanem a core piacokról, pl az USA-ról. Mert itt tök mindegy, hogy mit dob piacra az alma, úgyis azt veszik, mert mindenki azt veszi "amiautónk - suzuki" (bár a Jobs-féle 9,5" alatti tabletnek nincs értelme és 3,5" feletti telefon hülyeség - féle hozzáállás majdnem kisodorta a piacról még az almás céget is, ha nem távozik Jobs "Führer" és nem jön Tim Cook)`
-En igazabol erre reagalnek.
Mas gyartoknak is volt lehetoseguk, hogy megalkossak `A` telefont.. Nem tettek. A Nokia majdnem 20 evig volt piacvezeto, am semmi olyan meretu valtoztatast nem vegeztek, ami ennyire megvaltoztatta a piacot (jo telefonokat gyartottak, az teny)
Jobs-Nam igaza volt. Tablet 9.5``: A full size tablet job is fogy mint a Mini.. A 3.5``-es telefont volt az osszes iPhone meret kozul hasznalni. Szar erzes neha, hogy az iPhone6-om kijelzojet nem erem at egy kezzel.. A 3.5`` akkoriban normalis meret volt, olyan amit az atlagember siman atert. Ha jol emlekszem a Samsung kezdte el novelni a kijelzot, talan mert epp nem volt semmi otletuk.. Anno emlekszem meg itt az oldalon is az ment, hogy a 3.5 tul nagy meret.. Ezert voltak anno iPhone Mini pletykak is evekig..A kijelzomeret igeny valtozik, pont ugy, ahogy a divat is. Most sajnos az oltari nagy kijelzo a meret, am ez ugy mint a divat, valtozni fog, mert mar elertek a gyartok azt a szintet, ahonnan nincs ertelme novekedni tovabb. Akkor majd kivancsi leszek mi lesz az indok...
Tim Cook amikor anno atvette az iPod fejlesztoi reszlegenek az iranyitasat, akkor a klasszikus iPod melle Cook felismerte, hogy tobb fele felhasznalo van, akik tobbfele meretu iPod-ot vennenek.. Ekkor jelent meg az iPod Mini, kesobb a Shuffle, majd a Nano.Jobs-Nam akkoriban igaza volt. Azt is mondta, hogy ha valamit rosszul csinalnak kijavitjak. Azt is mondta (egyik D konferencian), hogy mivel ok is emberek, az emberek pedig nem tokeletesek, igy, ha a vasarloknak mas igenyeik lesznek, akkor az Apple majd kvetni fogja az igenyeket. Ha erre szukseg lesz, megteszik, hogy a vasarloik minnel elegedettebbek legyenek.
Am errol a fikazo kommentelok semmit sem tudnak.En pl sosem vennek iPad Minit, van ketto a csaladban, de szamomra tul kicsi.
`féle hozzáállás majdnem kisodorta a piacról még az almás céget is, ha nem távozik Jobs "Führer" és nem jön Tim Cook)`
-Eloszor is, teged ideznelek, a korabbi kommentedbol `halottakrol vagy jot vagy semmit`
-Masodszor pedig az Apple akkor is rekordokat dontogetett evente. Tehat gyakorlatilag ugyanugy folytatodik a novekedes, mint a Jobs eraban. -
azopi74
addikt
válasz #56573440 #119 üzenetére
"igen logikus lépés új telefon vásárlásakor is ezt a vonalat követni, hiszen az ökoszisztémával ami körbeveszi ez illeszkedik a legjobban. a legtöbb ember nem kockáztatni nem akar, pusztán ez egy telefon számára se több se kevesebb. okos, és sok lehetőség van benne, nem akarja újratanulni mi hol van merre és miért, használati tárgy ami érte van és nem fordítva"
Vagy csak egyszerűen ez van a köztudatban, hogy ez "A" telefon. Mert ezt használja mindenki, ez folyik a csapból is, ez a néptelefon. És most már persze nem a kínai vagy kelet-magyarországi piacról beszélek, hanem a core piacokról, pl az USA-ról. Mert itt tök mindegy, hogy mit dob piacra az alma, úgyis azt veszik, mert mindenki azt veszi "amiautónk - suzuki" (bár a Jobs-féle 9,5" alatti tabletnek nincs értelme és 3,5" feletti telefon hülyeség - féle hozzáállás majdnem kisodorta a piacról még az almás céget is, ha nem távozik Jobs "Führer" és nem jön Tim Cook)
Egy kis Jimmy Kimmel egyveleg:
-
hdanit610
aktív tag
Akkor erről miért az Apple tehet? Alkotott egy terméket, ami neki ennyit ér. Ha kell, akkor megveszed, ha nem, akkor nem. Az, hogy az emberekben az hogy csapódik le (hú, ha a Józsi megvette, akkor nehogy már nekem ne legyen, inkább nem eszek 10 hónapig rendeset, jöjjön az a provident), már nem a cég hibája.
Az emberek mindenféle vackokra vesznek fel hiteleket, többek között az iPhone is egy termék, ami ennyibe kerül. Ha beakciózzák 0%-ra, akkor akár még praktikus is lehet, hogy nem kell egyben kifizetned, elég részletekben - mint egy tévét, hűtőt, stb. Na, de nagyon elkanyarodtam, megmondom őszintén, hogy nem tudom, hogy a kínai emberek milyen megfontolásból vesznek szifonokat.
-
törölt tag
válasz Tomi_Ohl #111 üzenetére
nem értjük egymást a rétegtermék mint szó azért ismerős ugye? ott megvan hogy mit jelent a réteg...
jelen kontextusban rétegnek maximum a kis tizenéves pózereket érthetjük ami nyilvánvalóan egy jelenség ezzel nem is vitatkoztam, de a vásárlók egészét tekintve egy igen szűk réteg, aminek az értékrendjét, viselkedési formáit nem kéne kiterjeszteni az egész csoportra. amit egyébként úgy általában az apple termékekkel kapcsolatban furcsa mód sokan megtesznek...
ha valakinek kielégíti az igényeit az a tökéletes párosítás, legyen az akármilyen szubjektív. az meg hogy ki mihez szokott hozzá egy egészen más téma. aki nem az első apple telóját nyúzza és az előzőeket is szerette, megtanulta, és nem az önmegvalósítást látja benne, nem egy kreatív munkafolyamatnak fogja fel annak nyomkodását vagy az önkifejezés egy formájaként űzi, nem ez a hobbija, stb, pusztán egy használati tárgy, és mondjuk vásárolt már ezt azt rá, annak meglátásom szerint egy igen logikus lépés új telefon vásárlásakor is ezt a vonalat követni, hiszen az ökoszisztémával ami körbeveszi ez illeszkedik a legjobban. a legtöbb ember nem kockáztatni nem akar, pusztán ez egy telefon számára se több se kevesebb. okos, és sok lehetőség van benne, nem akarja újratanulni mi hol van merre és miért, használati tárgy ami érte van és nem fordítva. én pedig ezt maximálisan meg tudom érteni valahol. neked ez még nem ezt jelenti, ettől még igaz.
persze tény hogy ha az ember tizenéves esetleg vagy huszon eleje és ilyen csoportok veszik körbe akkor hajlamos általánosítani, de azért egyszerűen nem igaz az, hogy a 70+ milla telefon az elmúlt negyed évben pl túlnyomó részt az ő kezükben kötött ki. aki meg már egy kicsit a felnőtt világban lébacol és más hobbit űz, annak teljesen más dimenziók jelentik már a státuszt, azért huszon közepétől fölfele nagyon körbe van általában röhögve aki azt hiszi hogy a telefonja miatt valakinek nézik...
-
azopi74
addikt
válasz hdanit610 #116 üzenetére
Exkluzivitás alatt azt értettem, hogy az adott piacon a "felső tízezer", (bár kínai méretekben ez inkább egymillió) számára exkluzív elérhető telefon. Ami persze nem igaz, mert boldog-boldogtalan megveheti Kínában is a szifont, maximum le kell mondaniuk pár hónapig arról, hogy szecsuáni csirke is legyen a napi tál rizs mellé, de inkább lemondnak róla, csak hogy úgy tűnjön, mintha a felső 0,1%-ba tartoznának...
-
azopi74
addikt
válasz Touch-ko #106 üzenetére
"Volt mar, hogy beneztem Samsung hirben, ott Remusz es talan Azopi (utobbiban nem vagyok biztos) de ok beszelgettek arrol, hogy az alma milyen sz.r, a felhasznalok b.zik, gazdagok, stb."
Hát valakivel összekeversz szerintem, ilyet nem szoktam írni. Elvakult Apple fanboyokat (akik azt hirdetették pár éve különböző topicokban, hogy a cueportonói cég sz*rta a spanyolviaszt, és ők találtak fel minden földi jóságot az elmúlt 30 évben a személyi számítógéptől kezdve a GUI-n, a laptopokon, az MP3-lejátszókon és az okostelefonokon keresztül a tabletekig) szoktam néha ekézni annak idején, sőt az Apple-t és néphülyítő kommunikációját és gusztustalan üzletpolitikájukat is kritizáltam még a Jobs érában rendszeresen, de az elmúlt 3 évben nem nagyon láthattál tőlem ilyesmit. (halottakról jót vagy semmit, de a legjobb, ami történhetett az Apple-el az utóbbi időben, az Jobs távozása és Tim Cook színrelépése volt - illetve a szakítás a korábbi "mimondjukmegafogyaszóknakhogymikellnekik" mentalitással).
Samsung fanboyoknak, Sony hívőknek, Nokia buziknak ugyanúgy nekimentem korábban is, ahogy ma is az egyre sokasodó Xiaomi-fanboyoknak, mert a hülyítést nem szeretem, brand-től függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
Pedig épp az exkluzivitás az, amit nem lehet elmondani, lásd. a témát, ahol most kommentelünk.
Épp az a szép, hogy mindenki olyan telefont vesz, ami tetszik neki és amiben megtalálja a számításait. Van még annyi-annyi készülék, jut mindenkinek. Nekem pusztán az esik rosszul, hogy viszont az én választásomért rögtön letámadnak, hogy az egy szar, és csak menőségből vettem, stb., holott én senkit nem szólok le a választásáért.
-
Cyberpunk
félisten
Biztos van egy ilyen réteg, aki azt hiszi, hogy ettől lesz valaki, de minket ez miért is érdekel? Szerintem tök mindegy ki miért veszi, a gyártónak az a lényeg, hogy vegyék. Nekem meg holt mindegy, nem nagyon találkozok ilyen emberekkel, itt a fórumon sem. A lényeg viszont az, hogy ettől a jelenségtől nem lesz egyik márka sem bóvli, vagy szar. Ez amúgy számos területen megfigyelhető, kezdve az öltözködéstől az autókig, vagy még tovább.
-
azopi74
addikt
válasz Cyberpunk #109 üzenetére
Igaz, ma már ez nem jellemző annyira kishazánkban sem (talán falun még igen), de 6-8 évvel ezelőtt az iphone igenis státus-szimbólumnak minősült idehaza, pl volt főnököm csak azért vett egy szifont annak idején, hogy megmutassa a nagyvilágnak, hogy neki az van, pedig annyira utálta, hogy nem is használta, a fő készüléke egy BlackBerry volt. És nem tinédzser volt, és nem is egy tiszántúli faluból "gyütt", hanem egy top-manager egy multinál a budai hegyekből... Ez alapján el tudom képzelni, hogy Kínában még ma is az van sok ember fejében és a köztudatban bizonyos társadalmi rétegekben, hogy akkor vagy valaki, ha iPhone-od van, mert az valami nagyon menő és exkluzív dolog.
-
Touch-ko
őstag
válasz Tomi_Ohl #107 üzenetére
Engem igazabol az erdekelne, hogy hogyan lehet menozni es legfokepp mit lehet vele elerni? Jobb baratno? Jobb auto? Esetleg a fonokom tobb fizetest fog adni?
Melleleg ez csak Mo-n jelent komoly problemat, mert en meg mas orszagokban nem tapasztaltam ilyet. A magyar iPhone felhasznalok ezen resze pedig joval kevesebb mint 1%-at kepezik a vilag iPhone usereibol.
Kerlek ird le a sajat szavaiddal, hogy hogyan lehet menozni egy telefonnal.
Elore is koszi
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz #56573440 #108 üzenetére
Ez is egy réteg, meg az is. És akkor kihagytam azokat, akik csak megszokásból veszik, mert jó volt nekik az előző, és félnek kockáztatni más gyártóval. Természetesen nem végeztem felmérést, csak úgy általában ezzel a 3 esettel találkoztam.
hdanit610 OK, teszem azt nyerném.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
hdanit610
aktív tag
"Hát persze, hogy elfogadnám az iPhone-t, ha ingyen lenne. Akkor aztán eladnám, a pénzből vennék egy sokkal jobb Androidot, és még akkor is maradna pénzem."
Ha ingyen lenne neked, akkor ingyen lenne másnak is, legalábbis így értelmezem. Nos, a kérdés egyszerű: ha mindenkinek ingyen van, akkor mégis mennyiért akarod eladni?
-
törölt tag
válasz Tomi_Ohl #107 üzenetére
"Elhiszem, hogy van olyan réteg, akinek az iPhone a legmegfelelőbb. De sajnos sokan menőzésből veszik, pedig nekik valami más lehe"
tehát réteg akinek megfelelő és tömegesen divat miatt veszik meg. és ezt a következtetést pedig levontad a ....? miből is? a mikrokörnyezetedről? ott mennyi az átlag életkor? semmi személyeskedés meg sértés, csak érdekelne, mert így 30-hoz konvergálva a környezetemben egyetlen embert se tudnék mondani aki szerint státuszszimbólum egy telefon. egy jobb kocsi, nagyobb ház, frankó nyaralás, szabatott öltöny, valami ritkább óra. na az talán. egy telefon?
hogy a tinik körében kinek mit és miért vesznek a szülei az egy dolog, ők a réteg. az eladások jelentős részét viszont fejemet rá hogy nem a 12-20 éves korosztály generálja...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Cyberpunk #104 üzenetére
Elhiszem, hogy van olyan réteg, akinek az iPhone a legmegfelelőbb. De sajnos sokan menőzésből veszik, pedig nekik valami más lehet, hogy jobban megfelelne (megintcsak, senki ne vegye magára, aki MA-t olvas, az tud annyit általában a telefonokról, hogy eldöntse, mit éri meg neki).
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
En ugyanezt latom Apple hireknel. Volt mar, hogy beneztem Samsung hirben, ott Remusz es talan Azopi (utobbiban nem vagyok biztos) de ok beszelgettek arrol, hogy az alma milyen sz.r, a felhasznalok b.zik, gazdagok, stb. Mit tettem? Semmit! Egyszeruen Samsung topicban nem alltam le vitatkozni hulyekkel. Egyreszt, nem akartam buntetest kapni, masreszt bunkosag atmenni mas forumjaba fitymat csattogtatni..
Szerintem ez common sense..
-
Touch-ko
őstag
"Olvasd már vissza, hol írtam én személyes sértést "
Nem akarok belegazolni a lelki vilagodba, de a 90-eshozzaszolas nem is neked lett cimezve, hanem "doooo" nevu felhasznalonak, aki a"szemelyes sertest" irta le a markakkal kapcsolatosan... Szoval kerlek olvass figyelmesebben, probalj meg ertelmezni, vagy csinalj valamit amitol nem tunsz ennyire butuskanak,mert mar bocs, de olyanra valaszolsz tevesen, butasagot, ami nem is neked lett cimezve..
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz alkatraz3000 #101 üzenetére
A gyártó hetente ad ki frissítést, de szeretek beletenni pl egy képernyőlezárási animációt, vagy letiltani a hirdetéseket az egész telefonban... Na meg persze lecserélni pár ikont saját készítésűekre (ezekhez ha mind kész lesznek, csinálok majd egy témát).
Az meg egy dolog, hogy te nem tennél fel nem hivatalos szoftvereket, nekem például szórakoztató kipróbálni egy egy jónak ígérkező ROMot.Cyberpunk én még nem untam bele, úgyhogy remélem megértitek, hogy nekem nem az iPhone a legmegfelelőbb telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
A Mi Note Pro-ban is van egykezes mód, ráadásul még a mérete is állítható.
Cyberpunk és pont a kinézet miatt mondják rá, hogy iOS copy, ezért bátorkodtam azt mondani, hogy tökéletesített. Nekem az Android alap jelenti a tökéletességet, mert akkor bele tudok nyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Én úgy vagyok az ájfonokkal, hogy jó lenne, de (...). Amik az előző zárójelben lennének (tehát szifon mínuszai) mind megvannak a Xiaomiban.
Sokan leszólják a MIUI-t azért, hogy mennyire iOS klón, pedig nem is, ez MAGA AZ IOS TÖKÉLETESÍTETT VÁLTOZATA. Ilyen mellett kell a kutyának az alma.
Külön kiemelném, hogy Blackberryt vettem volna, de mégis maradtam az Androidnál, azért, mert szeretem modolni, különféle ROMokat kipróbálni. Na azt se lehetne ájfonon, oda a hobbi.
És hát persze mivel egyik telefon sem volt ingyen, így az ár is számított, az én Xiaomimból egy 64GB-s meg kb 3-szor olcsóbb egy 16GB-s szifonnál.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz alkatraz3000 #86 üzenetére
Mára már én is megszoktam a Plus-t, eleinte azért megvolt a huha baszki ez mekkora érzés, pedig már volt tepsim ez előtt is.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz alkatraz3000 #93 üzenetére
Kínában, de ezért nem kell Kínába postázni csak jó helyen venni, ahol olcsóbb mint egy eMag, eDigi, Xiaomishop, MM, stb. és ha gond van kapod az újat. Ő meg majd érvényesíti Kínába utána amikor akarja. Különben meg pl. Mi3 és szinte senkit nem tudok akinek bármi baja lett volna a telefonjának.
-
doooo
veterán
Nyilván egyik sem szép dolog, és nem esik jól egyik "félnek" sem.. De a Samsung akkor is a kritikák központja.. mégpedig nem erre a topicra céloztam.. hanem szószerint az összesre.. ha megjelenik egy új kínai telefon Samsung a rossz, ha pletykák jelennek meg egy új HTC-ről, vagy bármilyen más gyártó telefonjáról, Samsung a rossz, a hibás, a laggos, a műanyag, a lassú, az ocsmány, meg a fene tudja még mi. Ez az egyetlen unalmas, és valahol talán már tényleg sértő, dolog. Aki a legnagyobb fan, az is lassan igazat ad a kritikáknak, és megutálja.. Ez már túl sok.
és Csapoati kollégával egyetértve, azért MA is rendesen húzta a hírekkel.. Például amikor kiderült, hogy az S5 eladásai kisebbek a vártnál, az azt követő hetekben, minden Samsungos hírben, tesztben meg volt említve a dolog, mint ciki tény, vagy én nem is tudom már mi okból..
A Samsung a világ összes gyártója között a legtámadottabb, a legtöbb ellenségeskedést kapja. -
Csapoati
nagyúr
Jah, nem is ertem miert erezne ezt valaki szemelyes sertesnek. Kerlek magyarazd el Csapoatinak, hatha megerti vegre.
Sajnos ezt még helyre kell tennem, mert olyan dolgon lovagolsz, amit nem írtam le. Olvasd már vissza, hol írtam én személyes sértést (segítek: sehol). Egyszerűen pejoratív (nem a személyemre nézve!) és az almás fanboyok szoktak itt is dobálózni vele. Kb. olyan, mint a másik oldal trolljainak iFosozása. Na jó éjszakát!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Touch-ko
őstag
Jah, nem is ertem miert erezne ezt valaki szemelyes sertesnek. Kerlek magyarazd el Csapoatinak, hatha megerti vegre.
Amugy epp megint nem arrol van szo, hogy a samsung sz.r. En ezt egy szoval sem irtam le. Viszont ha elolvasod a kommenteket itt, a tegnapi hirnel, esetleg ha visszabbnezel szeptemberig akkor olvasd el a hajlik az iPhone6 Plus. Ha a shamesung igy kiveri nala a biztositekot, akkor kerd neg, hogy olvasson bele az utobbi, szeptemberi topicba. Ott minden sz.rnak lehordtak minket, azert mert egy bizonyos markat valasztottunk,
Gondolom az teljesen normalis, mert se ott se itt nem talalta bantonak, sertonek.. -
zuioch
aktív tag
válasz alkatraz3000 #86 üzenetére
Én ugye a 6 plus-t és a g3-at néztem egybe, mondván hogy azonos a képméret, és látám hogy jóval magasabb az alma, ezért bátorkodtam a g3 irányába lavírozni. Hát majd MM-ban még fogdosom, aztán eldől.
[ Szerkesztve ]
-
alkatraz3000
senior tag
3 hete 5s-t használtam, ma mar 6 pluszt. Az elején féltem a telefontol a méretei miatt, de ma mar nevetségesnek hat egy 5s . Nyugodtan megveheted, nem zavaró egyáltalán a kava. Egy kézzel egyiket sem tudod használni, de iPhone eseten a rechability lényegesen megkönnyíti a dolgokat.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
Touch-ko
őstag
válasz janos1988 #71 üzenetére
Mar bocs, de honnan tudod, hogy az emberek 90%-a mire hasznalja a telefonjat?
Amugy meg tegyuk fel, csak ezekre hasznalja. Van hozza valami kozod? Tesom szopott egy S3-mal sokaig, ugyanarra hasznalja most az iPhone 5S-et mint anno az S3-ra.. Erezheto a kulonbseg szamara. O nem rootolt, nem warezol, csak hasznalni akarja. Jah, ez kicsit jobban egyuttmukodik az iPad Mini2-jevel mint az S3..
Jah iTunes-hoz nem kell elofizetes. Egy ujabb jel, hogy fogalmad sincs alap dolgokrol.
Felvagni nem tud, mert tomegtelefon. Ha lenne egy Ferrarija akkor tudna felvagni vele, de egy telefonnal.Hogyan? Mit kell vele csinalnod? Esetleg ha iPhone-od van akkor automatikusan jobb allast kapsz, jobb nod lesz, jobb autod, esetleg tobb leszel tole? En evek ota hasznalok iPhone-t, de en ezeket sosem tapasztaltam.. Lehet, hogy te el tudnad magyarazni hogyan kell felvagni, megtenned?
-
doooo
veterán
Én speciel egyetértek vele, csak nem fogok bele egy értelmetlen harcba,a minek úgyis ugyanaz a vége: iPhone JÓ, Samsung (meg Shamesung, meg az isten tudja mit nem aggattok még rá) SZ*R.
Egyébként miért érezné bárki is személyes sértésnek? Egyikünk sem képviseli a céget..
És még annyi, hogy a gúnynév használata és a többi egyáltalán hasonló dolog nem jogosít fel arra, hogy bárkit bárhova is küldözgess (legyen iskolapad, vagy akármilyen hely(?)).
-
Csapoati
nagyúr
Ha nem címzel egy pejoratív kifejezést senkinek, attól még pejoratív és hangulatkeltő, és csak a saját renomédat rontod vele (ha még ez lehetséges egyáltalán - nem vagyok benne biztos).
Terelésből (meg érvelési hibákból) viszont 100%-os vagy, ezt nem vitatom. Evermanről meg fogalmam sincs, hogy kicsoda.
Előre jelzem, hogy nem fogok válaszolni, nehogy az legyen, hogy "menekülök", mert igazad van. Bár, végülis azt hiszel, amit akarsz.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz janos1988 #76 üzenetére
Jó hogy tovább húzza. Reggel beakad két menü oldal között, es elalszik egész napra
De komolyan el nem tudom képzelni, miért az a jobb akkor? Az MA teszt is lehúzta, hogy nem jó, akkor minek hasznalnad a rosszabbat? Használatakor meg az akku is gyengébb.[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Senki sem reagalt a Shamesung-ra, illetve nem erezte senki szemelyes sertesnek.. Egyszerusn nem cimeztem senkinek, csak leirtam. Ennek Te pont az elleknezojet tetted..
Bakker ha nem erzed a kulonbseget kerlek ulj vissza az iskolapadba...
Amit viszont megfigyeltem, hogy te minden Apple hirnel kinezel valakit es apro trollkodasokat intezel iranyaba. Altalaban Apple user a kiszemelt szemely. Szoval mar voltam en, Alcatraz, volt Everman, es a tobbi.. Mikor novod ki ezt a viselkedest?
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz alkatraz3000 #74 üzenetére
De legalább tovább húzza..bibíííí...De most lehet itt pozitívumokkal/negatívumokkal dobálózni, de én biztos, hogy ha előttem lenne egy 6 plus és egy G3, gondolkodás nélkül az utóbbit venném el és még csak a meghajlástól sem kellene aggódnom.
90%.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
zuioch
aktív tag
válasz alkatraz3000 #74 üzenetére
Pedig én is arra fenem a fogam (g3), és úgy tűnik az Isten sem fog tudni lebeszélni róla. 😄
[ Szerkesztve ]
-
alkatraz3000
senior tag
válasz janos1988 #73 üzenetére
Az alulmeretezett hardver es a túl nagy felbontás története?
Kedves János 88-bol. Képzeld el, nekem konkrétan PC-m sincsen, sem semmilyen asztali kompjuterem, csak az iPhone es az iPad. Olyannyira jól el vagyok vele, hogy ihaj[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz Cyberpunk #59 üzenetére
Pl. a Nexus 5, ami nem mai telefon de még mindig a helyén van. Jó tudom, a szmúúútság, a tács ájdí, meg maga az érzés, hogy egy drága és trendi készüléket fogsz az pótolhatatlan. De mégis az emberek 90%-a csak telefonál, sms-ez, fb-oz, yt-oz és böngészik rajta és ezt úgy éli meg, mintha egy teljesen más dimenzióba kerülne, mintha egy középkategóriás wp-vel/androiddal ez elképzelhetetlen lenne. Ja és néha-néha a társaságban poénkodik a 120 fps-es videofelvétellel. Viszont ennek a 90%-nak nincs is más Apple terméke otthon, amivel értelmet nyerhetne az egyszerűség és könnyű használhatóság. Nincs itunes előfizetése, nem vesz appokat rá. Csak van egy olyan telefonja, amivel jampizhat vagy többnek érezheti magát, de valójában köze nincs az Apple filozófiájához. Ugyan úgy hegesztget, warezol, és szinkronizál a jóárasított pcjével, mintha csak egy egyszerű droidos telója lenne. Illetve sokszor szitkozódik, amiért kötve van a keze.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
zuioch
aktív tag
Nos igen. Ez már pszichológia. Rád is hatással van, talán még tetszik is tudat alatt, csak nálad erősebb lehet a tömegektől való különbözőség igénye, mint a vágyott dolog birtoklása. (ergó ha mindenki iphone-t vesz, nekem már azért sem kell)
Ezt a "működést" szerintem jól ismerik a vállalatok is, ezért készülhet "házon belül" a tömegcikk mellett rétegcikk is (eme bizonyos kisebbségben lévő "ellenállóknak"), hogy aztán végeredményben a 100%-os vásárlóréteg le legyen fedve.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ne kelts feszultseget! vs Shamesung Egyébként ez nem kívánságműsor, azt az iMagazinnál keresd vagy handrásnál, jó eséllyel egybevág az ízlésetek ilyen téren.
#51: Igen, abban értettem egyet, hogy volt pár furcsább pontozás (valószínűleg nem direkt, mert akkor nem csak pár lenne). Azt meg, hogy te ebből mit hoztál ki, meg nem itt fogom kitárgyalni, mert nem illik privátból idézni.
#65: Egy gyengusz troll. Ha nem reagáltok rá, abbahagyja egy idő után.
[ Szerkesztve ]
-
alkatraz3000
senior tag
válasz Cyberpunk #59 üzenetére
Azt sem tudom elképzelni, hogy egy androidos készülék jobb legyen egy iphonenal, kerül amibe kerül. De ugyanezt fordítva sem igazán.
Én a hozzáadott programok miatt imádom, es a működési elve miatt. Nem a proci, nem a ram es nem is a cserélhető ROM miatt választok telefont."Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
Fejvadi
nagyúr
Helyben maradt
-
Csapoati
nagyúr
válasz Stanley-B. #55 üzenetére
A minap az is volt, meg is lepodtem hogy nem bufiztel oda semmi veloset.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Hogy is volt az, hogy a MA nem hozza le a rossz Samsung es jo Apple hireket?
Suttogva mondom, hogy az Apple fanboyok szoktak shamesungozni. Nem, ne probald magyarazni (privatban sem), az osszeeskuves-elmeleted a Samsung A3 es A5 teszteknel is besult, mert egyik sem kapott meg Tetszett plecsnit sem.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
senior tag
válasz janos1988 #49 üzenetére
pelda, az s5 ujjlenyomat olvasóját fél évvel az i5s után nem nevezném egy használható megoldásnak. na de ne menjünk ebbe bele. mindenki azt használ amit szeretne. peace
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
janos1988
addikt
válasz LurkerSheik #48 üzenetére
"...olyan dolgokat gyartanak amik mukodnek..." - Dobogós helyen a flame keltő mondatok listáján.
Bár helyesen így hangzana: "...olyan dolgokat gyartanak amik alkalmankent mukodnek..."
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
mert magyarország pl. tele van tudatos vásárlókkal...
van olyan hely ami tele van tudatos vásárlókkal?Volt droidos telóm jónéhány csúcsteló mégis visszatérek az ios-hez mert a jailbreak mellett fennamaradó bosszantó megkötések mellett sincs többre nincs szükségem.
Van egy régi s2-m, tesómnak i4s szóval egy idős a két teló. s2 a használhatatlanság határait súrolja a legutolsó rommal amit kiadtak rá, tiszta rendszerrel.mellesleg igaz ami igaz szeretem az apple termekeit, olyan dolgokat gyartanak amik mukodnek, es ugy ahogy kell. persze ára is van és ott is hibáznak, volt is jó pár malőr az elmúlt években. ha sznob vagyok ezért akkor az vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
zuioch
aktív tag
Az iPhone olyan, mint a 90-es években a Nike AirMax. KELL! Nem érdekel mennyi, nem eszünk, semmi. Egyszerűen kell! Mert tényleg jó, mert jól néz ki, mert drága, és mert mindenki tudja hogy drága, és mert mindenki szereti, aki meg nem az csak nem vallja be hogy ő is elfogadná csak nincs rá pénze, mert óriási népszerűségnek örvend, mert az egész világ tudja hogy mi az, és mert elismerően bólintanak is rá.
Tisztára mint a Coca Cola. Csoda ha vágyik rá az emberiség többsége?(nem iPhone-om van, még mielőtt... )
-
janos1988
addikt
válasz Cyberpunk #41 üzenetére
Fele áron kétszer jobbat is vehetne az ember, de valamiért mégis népszerűek az Apple termékei (Az usát ne vegyük számításba). Vajon miért? Miért van az, hogy a reklámaiból, promó videóiból sem az ár/érték arány hangsúlyozása, esetleg a nagyszerű és hasznos funkciók kiemelése dominál, hanem a birtoklási vágy fokozása?
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Haha! Es igazam lett amikor azt irtam, hogy az olcso kinai szarok inkabb az Androidos nagy markak eladasait befolyasoljak.. Akkor le lettem hulyezve, fanboyozva, ujgazdag b.zinak is hivtak...
Most kiderult ki is az ostoba
Csak igy tovabb, szep szamokat ertek el. A nagy rivalis Shamesung valamiert lemaradni latszik...
-
törölt tag
válasz Cyberpunk #41 üzenetére
miért köcsög kopasz minicerkás tektósdrogger az összes bmw-s audis mergás? miért venné vissza egy csomó ember az összes motorosnak a tb számát? pont ezért. látott egy hülyét akinek iphone-ja volt, sajnos egy párat fel is vettek kamerára a sorbaálláskor is stb, és levonta a következtetést hogy agyhalottak mind. persze hogy ezt így ki tudja nyilatkoztatni ahhoz teljes agyhalál kell beálljon... így az értékrendszere alapján meglátásom szerint az apple haterek látens almauserek, csak szarabb telefonnalegyébként meg azért, mert számára is életérzés a telefonja, mert érzelmileg kötődik brandhez, készülékhez, egy nyomorult telefonhoz... nem ugyanez megy minden vonalon? hetente más rom meg launcher meg háttérkép csengőhang, végletekig optimalizált és testre szabott, mintha ez nem egy használati tárgy lenne, hanem az önkifejezés egy elemi formája. lehet hogy valakinek az, de annak nem kéne fikáznia inkább senkit
-
Cyberpunk
félisten
-
hdanit610
aktív tag
Akinek még nem volt előtte iPhone-ja, és most vett Kínában, akkor az vajon zombivá változott és kiüresedett az agya és azóta is ebben az állapotban leledzik?
Tehát tudatosan csak töredékárú kínai telókat szabad venniük, akkor vannak eszüknél? Ez nem demagóg duma kicsit?
iPhone/iOS: megveszed, kibontod, használod, belakod, megszokod(!)/megszereted/megutálod, és jönnek a frissítések, vagy nem jönnek, mert eladtad minimális/0 bukóval.
Sok gyártó/Android: megveszed, kibontod, használod, belakod, megszokod(!)/megszereted/megutálod, és nem biztos, hogy jönnek a frissítések, vagy nem jönnek, mert eladtad komoly bukóval/nem támogatja a gyártó tovább a készüléket.
Nokia/Microsoft/néhány gyártó/ WP: megveszed, kibontod, használod, belakod, megszokod(!)/megszereted/megutálod, és jönnek a frissítések, vagy nem jönnek, mert eladtad bukóval/nem támogatottá válik a készülék.
BB/BBos: megveszed, kibontod, használod, belakod, megszokod(!)/megszereted/megutálod, és jönnek a frissítések, vagy nem jönnek, mert eladtad komoly bukóval.
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mire költi a pénzét és milyen telóval érzi magát jól.
-
janos1988
addikt
Az Életérzés vírus arra fele is szedi tömegesen az áldozatait...
-
válasz alkatraz3000 #34 üzenetére
Jajj, nem az 1:1-ben lemásolt, 512MB RAM-os, 2*Cortex-A7-es maggal szerelt iPhone 5 klónokra gondoltam, hanem kb. bármelyik komolyabb kínai gyártó saját Android forkjára (pl. MIUI), amik eléggé nyilvánvalóan "kölcsönvették" az iOS dizájnnyelvét.
Üdv, pengwin
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz alkatraz3000 #23 üzenetére
Többiek már reagáltak érdemben, nem szeretném tovább ragozni.
Csak annyi, hogy legközelebb gondolod át mielőtt ilyen kijelentést teszel.(#22) blackrulz és (#30) =Mentor=
Személyes sérelmei vannak, ne firtasd inkább.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
norbi93
senior tag
válasz alkatraz3000 #25 üzenetére
hát ebbe valóban ne menjünk bele, hogy mit produkál az iphone 5...
-
válasz alkatraz3000 #17 üzenetére
A kínaiak (többnyire) nem éppen tudatos vásárlók...
Nem a minőségre vágynak, hanem a márkára: fontos nekik, hogy a cuccaik milyen képet mutatnak róluk, mennyire közvetítik a külvilág felé, hogy "mert én ezt is megengedhetem magamnak".
Ettől még jók az Apple cuccai, csak lényegesen kisebb forgalmuk lenne Kínában, ha a kínaiak tényleg tudatosan vásárolnának. Kapható ott stabil, jó rendszerű, iOS koppintást futtató androidos készülék dögivel, az iPhone árának töredékéért (és azokba beletesznek olyan bika hardvert, hogy gördülékenységben is jó szintet hoznak).Üdv, pengwin
-
=Mentor=
őstag
válasz Oppenheimer #19 üzenetére
Én meg azt mondom ez a vesztesek dumája, ez ment a Nokia, Samsung, Apple és most a kínai gyártók esetében is... A sikert sosem kell magyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
A baj az ilyenek alapján vett kategorizálással az, hogy ez alapján akkor az iPhone-ok is szarok, mert viszonylag sok gond volt a 8.1 előtt, nem? Én elhiszem, hogy a szüleid megszenvedtek ezzel a két problémával, csak ekkora mintából nem lehet általánosítani. De hagyjuk a témát, mert a végén még jön egy-két véresszájú emberke és indul a balhé.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz janeszgol #26 üzenetére
Akkor a wp meg gyerekcipőben járt, az Apple-t meg valamiert kategorikusan elítélik. Pénz lett volna rá, mert az s3-at 140-ért vettek, az Xperia z meg 195 volt.
Nem értem miért volt ra szükség, mert igazából kihasználva sincsenek, de hát én , mint "gyerek" nem dönthetnek"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
janeszgol
félisten
Bocsi, de ha ennyire nem értenek hozzá, akkor minek vettek droidos telefont? Ott a WP, ha nincs iOS-re pénz. Az is bolondbiztos, biztonságosabb is, mint a másik kettő. Ha muterom eldobná a butafone-ját, tuti valami WP-t kapna. Vagy használt iOS telefont.
Nem sértésnek szántam!
-
alkatraz3000
senior tag
válasz ArthurMiller #24 üzenetére
Volt androidos telefonom is de akkor tegyük hozza, a 2012-es iPhone 5 sem produkál ilyeneket.
-
ArthurMiller
senior tag
Na jó, 2012
-
alkatraz3000
senior tag
Akármit mondhatsz, nagyon sok olyan androidos telefon van, amit az anyám vagy apám nem tud használni. Mondok két példát, kettő márkától
Is. Apámnak s3-a van, es random a frissítés után eltűnt a kontankt lista. Ő nem tudta megoldani. Anyám telefonja egy Xperia Z. Az random lefagyott mint Király Linda a himnusz eneklesekor, es 2 nappal később tudtam egy hard-resettel feléleszteni. Ilyen az iPhone eseteben nincs, es vannak ilyen userek, akik nem akarnak várni 2 napot a megmentore."Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #19 üzenetére
aztán az miért idegesítő? engem mondjuk egyik telefongyártó hype se érdekelt eddig se az elmúlt 20 évben, nem hogy idegesítsen... ez azért érdekelne mi az idegeskedésed oka
-
nagyúr
válasz alkatraz3000 #17 üzenetére
Jaj, ne már.
Ok, hogy apple fan vagy, de ilyet azért ne.(#19) Oppenheimer
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Oppenheimer
nagyúr
Mostmár aztán végleg ideje lecsillapodnia az idegesítő xiaomi hypenak.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ArthurMiller
senior tag
Nem meglepő. Legálisan most fért hozzá a lakosság, és ugye az alma feeling ott is bejött a cégnek. Mellesleg egy prémium amerikai telefon ott a jómód jelképe.
-
AS
félisten
válasz Plazmacucci #14 üzenetére
Vagy fordítva, Nagy ára volt ennek hogy Kina engedje ezt:
Kína lehet az Apple jövőbeli legigéretesebb piaca, de ezért nagy árat fizethet. A Beijing News ugyanis azt írta, hogy Tim Cook tavaly decemberben arról biztosította Lu Wei-t, a kínai állami internetiroda vezetőjét, hogy minden helyben eladott terméknél elvégezhetik a biztonsági ellenőrzéseket.
Egy Percy Alpha néven ismert online aktivista, aki egyben a GreatFire nevű cenzúraellenes oldal alapítója, úgy reagált a hírre, hogy ha az együttműködés valóban megvalósul, akkor a kínai kormány betekinthet az Apple szoftvereinek működésébe és így a jövőben a korábbinál sokkal könnyebben találhatna biztonsági hibákat a programokban, illetve feltörhetné az iPhone és a MacBook készülékeket. Az aktivista hozzátette, hogy a hozzáférés megadása nemcsak a kínai felhasználóknak jelenthet rossz hírt, hiszen ezáltal az Apple termékeit használók az egész világon sokkal sebezhetőbbé válhatnak.
Mindenesetre az eset tökéletesen rávilágított arra, hogy az Apple mennyire függ Kínától. Peking pontosan tudja, hogy a vállalatnak szüksége van a kínai piacra és ez gyengíti az Apple tárgyalási pozícióit.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Urmy
tag
Sajnos ugy látom Kína is beállat a kinek menőbb a telefonja, országok sorába. Ott ahol fillérekért lehet kapni (Iphone-hoz) képest jobbnál jobb telefonokat - ráadásul ott ugye garancia is megoldott - számomra hihetetlen hogy ilyen kereslet van erre a termékre.
Érdekes az emberi gondolkodás maradjunk ebben.[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
félisten
Na most már amerikának is van hivatalos kém eszköze kínában, nem csak fordítva
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
bok92
addikt
Múltkor olvastam, hogy egy kínai emberke a veséjét adta az almáért...[link] Felfoghatatlan, hogy egyesek mennyire nem gondolkodnak...
-
törölt tag
válasz ArthurMiller #10 üzenetére
Van azért benne némi igazság. Egy cég uralma sem tart örökké ezen a piacon, és ebből a legtöbb nem egy lábon áll/állt. Elég csak megnézni az elmúlt 20 évet, meg a "kisebb"/nagyobb márkákat, akik azóta eltűntek, illetve kivonultak (vagy "nem mérhetővé" váltak) ebből az ágazatból.
-
törölt tag
válasz fornettisuti #7 üzenetére
Évek óta bent van az Apple Kínában, és sikeres termék volt előtte is. Mindig szerették ott a külföldi márkákat. Leginkább a Samsung -nál van erősebb visszaesés, pedig sláger márka volt.
Nem véletlenül nyitott az Apple a nagyobb képernyő felé.
[ Szerkesztve ]
-
alkatraz3000
senior tag
válasz fornettisuti #7 üzenetére
Máshonnan azért beszerezhető volt nyilván, ha nem is hivatalosan. Az iPhone 2g sem volt itthon kapható(2008), 7-es voltam, mikor az osztálytársamnak volt. Nem hinnem, hogy olyan nagy újdonságnak számítana.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Nemtartom lehetetlennek, a nagy eladásokat, de csak azért mert az almának eleddig kina tabu ország volt. Most hogy szabad az út, vevök az emberek az újdonságra, kiváncsiság hajtja öket.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
kbyte1024
veterán
mintha valaha is kérdéses lett volna hogy tarolni fog a következő sorozat is rekordot fog dönteni,ez szinte borítékolható.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Csapoati
nagyúr
válasz Lotusomega #2 üzenetére
Birtam volna, ha megrezegtetik az osszeset es felveszik kandi kameraval.
-
nagyúr
Azért vmi számértéket szívesen olvastam volna, mert ez így csak "levegőbe beszélés".
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Lotusomega
senior tag
Na újabb napi Alma
Egyébként érdekes, mert elég nagy vámot nyom kína az apple cuccaira, múltkor egy fickót kaptak el aki vagy 100 ájfónt akart becsempészni kínába a testére ragasztva.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Samsung azért szépen lassan a Nokia sorsára jut ha nem is olyan gyorsan, de...
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest