Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kedves barátom, kenand.
1: Szeretném kérni beleegyezésed, hogy a témaindító írásod tartalmára esetekben hivatkozhassak.
(ezt már részben megtettem, bocsi)2: Ha hirdetek kínai lapot ajánlani fogom megvétel előtt a témaindító elolvasását. (bocsi ezt is megtettem)
3: Tudom, hogy 2022.02.26 csak egy hajszálnyira van 2022.02.24 után (jószerével még kapkodtunk a levegő után), de kérlek korrektúrázd ezt a részt: "Ekkor jöttek kínai barátaink,"
Árthat az üzletnek.
-
A cikk (már mint a téma indító) igen csak alapos. Intenzív mozgató rugó is tud lenni.
Vajon a profi de elöregedő (HP , Dell és... Supermicro) kb. 5-8 éves alaplapját vagy az intenzíven fejlődni akaró de, igen néha silánynak tűnő (bosszantó pontatlanságok vélhetők fel)alaplapját akarjam használni 1-3 évig, hasonló árért.. Vajon melyikben csalódhatok kevésbé. Természetesen ezek "csak" az én fejemben megfogalmazódó gondolatok.
De ezért ha lehet senki ne vessen rám követ.
Az élet tele van tapasztalattal, összehoz és szétválaszt minket.
A 2011-3 platform tapasztalatait a HP Z440 és kínai lapok használatával szeretném megszerezni.
Remélem ebben a hozzáértők segítségemre lesznek.
Gondolom ITT és MOST és persze nem csak nekem.
Induljon a (Bonanza) banzáj.
-
-
válasz
hobizoli
üzenetére
Nekem csak tudomásom van. https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/series/91287/intel-xeon-processor-e5-v4-family.html
Neked meg gyakorlati tudásod mert tapasztaltad.
Éppen ezért vagyok itt ebben a topicban, hogy ne csak más tudása legyen a tudomásom.
Meg élvezem a félretrót.
-
Nekem ez a lap nem váltotta be a reményeimet.
Ezért "le fojt a dunán" azaz nem lett mit tesztelni.
De ahogy "Misibohóc" mondja: Van máásííik. (úton)
Lesz tapasztalat.
A kínaiak egy évvel öregebbek lettek, hátha a H81 csipes ócsó lap erősebb procit is 24/7-tel mint kisebb vagy egyenlő mint TDP 90 W. -
Összeállítok egy SZMZ-x99M-G lapot E5 2640 v4 és torony hűtő társaságában még ma.
Miket mérjek és mivel (CPUZ stb.).
Aki erre jár az kérem adjon ötletet(teket). -
Szia.
Érdekel a cooler megoldása.
Ha lehet A-Z-ig. (úton van a dual lapom)
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sorozatok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest