Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iGO Primo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cingi1979
tag
Mester! Minden tiszteletem a tied! Ez a kínai alaplap szinte semmit nem ér! Ár érték arányban pedig borzasztó drága! Arról nem beszélve, hogy némelyik csak 2 vagy 4 memóriamodult fogad. Nekem egy Rampage V lapom van ami 56k volt az eBay-on! Van egy másik Rampage V lapom ami 4x4 gb Kingston rammal I7 5820k processzorral és egy Noctua DH14 hűtővel volt 78k postával együtt az eBayon! Ezek a kínai lapok is 50k körűl mennek. Tehát nem éri meg ezekkel vacakolni! Ez csak az ÉN véleményem! Tehát ÉN úgy gondolom, hogy ezek az alaplapok szinte semmit nem érnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged